Napi horoszkóp: Ne dőlj be a külső csillogásnak - szeptember 22.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kost megszállja az ihlet, a Rákban furcsa vágyak kavarognak, a Vízöntő szexisnek érzi magát. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 22.
Napi horoszkóp: szeptember 22.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mivel az Oroszlán jegyében lévő Hold reggel az Ikrek-Marssal barátkozik, érdemes megszólítani az ellenkező nem egyik feltűnő képviselőjét. Jó kapcsolatok alakulnak ki a munkahelyeken, talán arra is lehetőséget kapsz, hogy mellékállásban otthonról dolgozz. Ha csípős ételekre fáj a fogad, menj el pároddal a legközelebbi indiai étterembe! Délelőtt azonban a Hold és a Bika-Uránusz quadrátja, ebédidőben pedig a Hold és a Szaturnusz szembenállása miatt lehetsz különc, ingerlékeny és szeszélyes, és úgy érzed, hogy eltávolodsz az érzelmeidtől. Tele vagy ötletekkel, hogy miként önállósodhatnál, gazdagodhatnál meg vagy válhatnál sztárrá, arra viszont már nem kerül sor, hogy ezeket meg is valósítsd. Ne dőlj be a külső csillogásnak, ne legyenek túlzó elvárásaid másokkal szemben, és ha a szíveddel problémák voltak korábban, akkor kerüld a nagyobb megterheléseket és pihenj eleget.

Kos (03. 21-04. 20.) Végre időt szakíthatsz kedvteléseidre, az alkotás ihlete is megszáll, de félő, hogy szakmai-szerelmi kapcsolataidban és pénzügyeidben rossz stratégiát alkalmazol.

Bika (04. 21-05. 20.) Főnököd szeszélyes és kíméletlen, a tönk szélére viheti a céget, és amikor otthonodat berendezted, rád szakadhat a családi vendégeskedés minden gondja.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha utazni szeretnél, ne mondj le róla, de próbálj meg minden döntést körültekintően meghozni, és győződj meg arról is, hogy ez valóban az, amit szeretnél.

Rák (06. 22-07. 22.) Furcsa vágyak és kívánságok kavarognak benned, de kezd eleged lenni abból, hogy a párod nem von be az üzleti ügyeibe, ráadásul gyerekről sem akar hallani.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igazán vége szakadhatna ennek a rossz sorozatnak, de ez még nem ok arra, hogy rosszul érezd magad és megijedj néhány pénzembertől vagy különc kollégától.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vonulj háttérbe, és onnan figyeld az eseményeket, de megelégelheted barátnőid és munkatársaid tanácsait, miként alakítsd az életedet és kapcsolataidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az idő kedvez a nyilvános szereplésnek, egy váratlan utazás is izgalmas élményeket ígér, de miért a szerelemre gondolsz, nem volna jobb egy új barátság?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzleti elképzelésed érdekli ugyan a főnöködet, de nem tudod, hogy lenéz vagy mulat rajtad, s úgy érzed, hogy a családodat is csak büntetésül találták ki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Valósággal kivirágzol, ha utaznod kell, vagy kihívással találod magad szemben, de viszonylag hamar megunsz mindent, ami szokványos és előre látható.

Bak (12. 22-01. 20.) Amennyiben a párod minden problémára csak két megoldást ismer: a pénzt és a szeretkezést, ne hagyd, hogy helyetted döntsön anyagi-szakmai kérdésekben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Reggel szexisnek érzed magad, de ne engedd, hogy egy uralkodni vágyó partner vagy kolléga parancsoljon neked, aki csak egy bizonyos célra használja a nőket.

Halak (02. 20-03. 20.) Kénytelen vagy olyan emberekkel együttműködni, akik azt hiszik, nekik áll a világ, ezért ügyelj arra, hogy munkádban a koncentráció állandó maradjon.

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói