Napi horoszkóp: Ne vágyakozz az elérhetetlenre! - szeptember 24.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos illúziókban ringatja magát, az Ikrek párjánál talál menedéket, a Rákot kihasználhatják. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 24.
Napi horoszkóp: szeptember 24.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Szűz jegyében lévő Vénusz és a Halak-Neptunusz szembenállása tehet arról, hogy nem minden olyan, mint amilyennek látszik: néhány kapcsolat vagy üzleti álom beteljesületlen marad. Ne idealizáld a párodat, szállj ki egy titkos viszonyból, ne vágyakozz foglalt vagy elérhetetlen partnerre, aki nem akar felvállalni! Ám ha a művészetnek szenteled magad, kiélheted fantáziádat, de ne reméld, hogy vevő is akad műveidre. Ez a fényszög hajlamosít alkohol- és drogproblémákra, de a sarlatánokat és a szélhámosokat is kerüld. A Vénusz és a Neptunusz szembenállása konfliktust jelez a testi és a lelki szerelem között, de anyagi ügyeidben is könnyen válhatsz hamis illúziók vagy csalás áldozatává. Hajlamos lehetsz problémás kapcsolatot ápolni olyan személlyel, aki képtelen az őszinteségre, aki hűtlen vagy szenvedélybeteg. Önzetlenséged olyan viszonyokba sodorhat, amely inkább szenvedést és csalódást, mint beteljesülést hozhat számodra. Fontos, hogy saját érdekeid védelmével törődj.

Kos (03. 21-04. 20.) Mind a szerelemben, mind a pénzügyekben illúziókban ringatod magad, és ha csak egy rosszul fizetett állást tudsz felmutatni, ne a munkahelyeden keresd a herceget.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha éppen egy titkos viszonyba keveredtél, ne hidd, hogy bódult viselkedésedből partnered nem tudja nyomon követni zűrzavaros szerelmi életed alakulását.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma az otthonod vagy a pasid, akivel együtt élsz, nyújt számodra menedéket, amikor nagyon zavarossá és kibírhatatlanná válik munkahelyeden a helyzet.

Rák (06. 22-07. 22.) Hiszékenységedet, jóindulatodat kihasználhatják, de az sem kizárt, hogy barátnőd vagy rokonod mindenből titkot csinál, vagy attól fél, hogy ki akarod kutatni a titkait.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne fogadd el a különböző csábító ajánlatokat, előbb győződj meg arról, hogy tényleg nem veszítesz az üzleten, de a céged könyvelését nem ártana átnézni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel a szerelemben és a pénzügyekben valaki rászedhet, ne dőlj be egy béka mocskos trükkjének, aki pénzéhes, drogos, iszákos, és akiből nem lesz királyfi.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel egyik kollégád lejárathat a munkahelyeden, mondj nemet egy megvesztegetési kísérletre, titkos viszonyod pedig legyen hétpecsétes titok az irodában.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel szerelmi életedben a valóság-elhárítás erőteljesen működik, félő, hogy olyasvalakire vágysz, aki foglalt, elérhetetlen, vagy aki kínos helyzetekbe hozhat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne engedj be idegent a lakásodba, ne ábrándozz művészkarrierről, ha viszont állást keresel, hippinek öltözve nem jelenhetsz meg jövendőbeli megbízódnál.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha külföldi kedvesedet leütötték a kezedről, ne csodálkozz, ha nem hív fel, de őszintén kell kommunikálnod a főnököddel, hogy tisztázz egy nézeteltérést.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem tudod kiépíteni a bizalmat egy üzletkötéshez, és ha képtelen vagy törleszteni a lakáshitelt, családod érdekében azért próbálj meg kievickélni a bajból.

Halak (02. 20-03. 20.) A pasid előadást tart a fölösleges pénzkidobás káros szokásáról, és abban se reménykedj, hogy segít neked üzleted vagy vállalkozásod beindításában.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói