Napi horoszkóp: Ne gázolj át másokon! - szeptember 25.

2021.szeptember.25.

A Mérleg jegyében lévő Mars és a Vízöntő-Szaturnusz trigon fényszöge határozottságot és kitartást jelképez. Ha az akarat szívóssággal és aktivitással társul bármit elérhetsz. De a Mars a Mérlegben, a Vénusz jegyében nem kívánatos személy, ezért ez lehet az az időszak, amikor a Mars által képviselt aktivitást, cselekvési és reagálási képességet a retrográd Szaturnusz által felállított szabályok korlátozzák. Ennek a konstellációnak a hatása még 3-4 napig érezhető, de ha figyelmen kívül hagyjuk a korlátozó tényezőket, akkor az elszántság, az állóképesség, a kitartás és az állhatatosság segíthet egy új projekt megvalósításában. A párkapcsolatokban élők felejtsék el a mindennapi rutint, és kövessenek el mindent annak érdekében, hogy minőségi időt töltsenek a partnerükkel Ha egyedülálló vagy, minden meghívásra és társasági programra mondj igent! A felelősség- és kötelezettségvállalás kifizetődik, kézzelfogható haszonnal jár.

Napi horoszkóp: szeptember 25.
Napi horoszkóp: szeptember 25.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: szeptember 25.

Kos (03. 21-04. 20.) Magánéleti és közösségi céljaidat elszánt kitartással tudod a legbiztosabban megvalósítani, de ha békében akarsz élni a pároddal, lehetnétek barátok is.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha látástól vakulásig robotolsz, akkor tekintsd esélynek a munkát arra, hogy teljesítményedet növeld mindaddig, míg valaki megfelelő díjazást biztosít számodra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Biztonságban érzed magad, emiatt határozottabbnak tűnsz – ez segít megoldani azokat a helyzeteket és kapcsolatokat, amelyek problémásnak bizonyultak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy befektetés vagy ingatlanügylet nem egyértelműen jövedelmező, ne ugorj bele, ne gázolj át szeretteiden, és ne bántsd rokonaidat saját nyugtalanságod miatt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sportnyelven szólva maradj a labda közelében, a pasid ugyan kemény dió, de ez a kötelékfóbiás zseni nemsokára rájön majd, hogy csak te kellesz neki.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy a magasabb jövedelem miatt állást változtatsz, de nagyon örülnél, ha munkakapcsolaton kívül más is lehetne új megbízóddal vagy egyik kollégáddal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Üzleti partnered az ágyába akar csalni, persze nem alvás céljából, de remélhetőleg nem akarsz közelebbi kapcsolatba kerülni ezzel a meg nem értett zsenivel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az élet túl rövid ahhoz, semhogy elkeseredettséggel és ellenségeskedéssel tovább növeld a már amúgy is meglévő családi vagy szakmai problémákat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sok energia szorul beléd, vakmerőségben sem szenvedsz hiányt, de most a kapcsolatokból és az akadályok leküzdéséből merített erő segíthet a sikerhez.

Bak (12. 22-01. 20.) Fogadj el minden kihívást, de ne gázolj át másokon, ne legyél stréber, a szakmai és anyagi sikerhez vezető utat viszont némi humorral nevezheted akadályfutásnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Itt az ideje, hogy dönts a céljaidról, tanulmányi terveidről, hiszen minden esélyed megvan arra, hogy elérd azokat, de a jó kondiért is tegyél meg mindent!

Halak (02. 20-03. 20.) Ne ragaszkodj olyasmihez, ami végérvényesen elveszett, de ahhoz, hogy ne kerülj a vesztesek közé, össze kell szedned magad és teljes erőbedobással küzdeni.

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói