Napi horoszkóp: Belső radarod vigyáz rád - szeptember 5.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kosnak jó benyomást kell gyakorolnia, az Oroszlán a bőség zavarában szenved, a Skorpiót túl sok információ éri. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 5.
Napi horoszkóp: szeptember 5.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A hét első napja a Vénusz hajnali jegyváltásával indul: a szerelem planétája elhagyja az Oroszlán jegyét és belép a Szűzbe. Ebben a kritikus jegyben, ahol a Merkúr uralkodik és az érzelmeket az intellektus kormányozza, a Vénusz száműzetésbe kerül. Hajlamos lehetsz érzéseid elemzésére, de egy beépített radar megóv az ostobaságok elkövetésétől. A Bak jegyében lévő Hold felébreszti becsvágyadat, de ebédidő után, amikor a Kos-Jupiterrel és a Mérleg-Merkúrral barátságtalan fényszöget zár be, annyira leköt a munkád, hogy a magánéleted háttérbe szorul. Rövid idő jut az élvezetekre és a szabadidőre. Nem alkalmas időpont állásváltoztatásra, tárgyalásokra, de még az utazások során is bonyodalmak léphetnek fel. A kommunikáció sem támogatott, de az sem kizárt, hogy leveleidet és SMS-eidet nem a megfelelő címre küldöd el.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma nemcsak partneredre kell jó benyomást gyakorolni, hanem hivatalos személyekre és munkatársaidra is, ezért meg se próbálj a vezérürü szerepében tetszelegni.

Bika (04. 21-05. 20.) A diákoknak megkezdődött a tanítás, a felnőtteknek folytatódik a munka, de egy kínos anyagi tárgyaláson jobb most túl lenni, mint napokig halogatni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hagyd, hogy üzleted élősködők nevelőotthonává váljon, társasági életed viszont pezseg, barátaid és rokonaid is melletted állnak, hogy feldobják a lelkedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha fontos beszélgetésre készülsz a pároddal, kollégáiddal vagy rokonaiddal, ne játszd meg a sértődött hercegnőt, amikor tudod, hogy nincs is igazad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A bőség zavarában szenvedsz, és egész nap a délutáni randevún vagy megbeszélésen jár a fejed, pedig jobban tennéd, ha sürgős munkád miatt lemondanád.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha anyagi gondod támad, de a párod nem ugrik segíteni, akkor nem érdemli meg az érzelmi juttatásokat, de ma gondolhatsz arra, hogy keress másik munkát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vannak napok, amikor kerülöd a párodat, a családot és a szóbeli konfrontációt, de előbb-utóbb szembe kell nézned ezzel a helyzettel, lehetőleg minél előbb.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma talán túl sok információ ér: van, ami fontos, van, ami egyáltalán nem, de jó taktika volna, ha beavatnád rokonodat vagy partneredet anyagi gondjaidba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Neked és csemetédnek is furcsa ez a hétfő, hiszen hosszú szünet után megkezdődik a mindennapos kötelezettség, de sok mindent elmondhatsz és meghallgathatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) A cikizés fájdalmasan érint, anyagi, családi vagy szakmai döntéseidben korlátoznak, mégis próbálj meg kellemesebb légkört teremteni otthon és a munkahelyeden is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Voltak bizonyos helyzetek, amelyek éket vertek közéd, barátod és partnered közé, de ezeknek vége szakad: ma közösen dolgozhattok a problémák megoldásán.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne csinálj mindent egyedül, keress embereket, akik csatlakozhatnak hozzád egy csapat tagjaként, ám pénzügyeid aggasztanak, mert hajlamos vagy túlköltekezni.

Ez is érdekelhet

Soha nem úgy ébredek, hogy azt siratom: nem tudok járni

Soha nem úgy ébredek, hogy azt siratom: nem tudok járni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói