Napi horoszkóp: A szerelemben, pénzügyekben, hivatásodban sikereket aratsz - Szeptember 6.

2021.szeptember.6.

A Hold éjszaka az Oroszlán jegyéből átlép a Szűzbe, így semmit sem bízol a véletlenre. A Mérleg-Vénuszt hajnalban és a kora reggeli órákban a Plútó támadja: érhet némi veszteség, féltékenyégi jelenetre is sor kerülhet, egyesek pedig üzletnek tekintik a szexet és a párkapcsolatot. Ez tényleg összezavarja az érzelmi életünket! Szerencsére a Szűz-Mars és a Bak-Plútó trigon bátorságot ad, akaraterőd, céltudatosságod, önfegyelmed és kitűnő erőnléted révén bármilyen problémán úrrá leszel. Most még a műtétektől sem kell tartanod, mert szervezeted gyorsan regenerálódik. Ügyesen befolyásolhatsz másokat, gyökeres változásokat hajthatsz végre a munkádban, vállalkozásodban. Délután a Vénusz már harmonikusan illeszkedik a Vízöntő-Jupiterhez, szerelmi planétánk ma friss szelet hozhat a magánéletedbe, amelyből legfőképpen a kapcsolatod profitál.

 Napi horoszkóp: Szeptember 6.
Napi horoszkóp: Szeptember 6.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Megérdemled, hogy szerelmi vágyaid egy kis mosolyszünet után valóra váljanak, és ha ismered az üzleti élet minden csínját-bínját, kezedbe kerülhet az irányítás.

Bika (04. 21-05. 20.) A szerelemben, pénzügyekben, hivatásodban sikereket aratsz, és ha valaki felébreszti benned a vágyat, ne ellenkezz - nem csak futó kalandról van szó.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az anyaiak miatt sor kerülhet szakításra, családi konfliktusra, de utazás vagy külföldi kiküldetés során szerelemre lobbanhatsz, rábukkanhatsz jövendőbelidre.

Rák (06. 22-07. 22.) Előnyös feltételekkel változtatsz állást, vásárolsz lakást, de kerüld a manipulációt; a párod nem ért egyet mindennel, amit csinálsz, mégis megpróbálja elfogadni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmi, anyagi téren titkos recepteddel a világ legmegrögzöttebb agglegényét és munkaadóját is megpuhíthatod, de még egy pénzügyi csatát is megvívhatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vállalkozásodban kamatoztathatod merészségedet, s még ha a spontaneitás nem jellemző rád, a pasifogásban és az anyagiakban is hasznod lehet ebből.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Meg kell védened érdekeidet a családdal szemben, de ha eddig nem voltál hajlandó egy szerelmi vagy üzleti kapcsolatot elmélyíteni, akkor most megteheted.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Együttműködhetsz olyan emberekkel, akik illenek tevékenységedhez, de ha rossz véleménnyel vagy a pasikról, vigyázol függetlenségedre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel nagyra értékeled a biztonságot, ha pénzről van szó, merd megkérni az áradat, s van egy bizonyos személy, aki felfigyel rád és együttműködést javasol.

Bak (12. 22-01. 20.) Lelkesen követed szívedet és céljaidat, jobb döntéseket hozol előmeneteled és vagyonosodásod érdekében, de egy munkahelyi kaland ellen sincs kifogásod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szerelmi kapcsolatodban használd a kreativitásodat, kölcsönügyletet ügyesen bonyolíthatsz, rokoni kapcsolat hasznot hajt, de ma a hormonok is elszabadulnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy jól érzed magad titkos szeretőként egy vagyonos pasi mellett, de saját anyagi sikeredhez hatalommal rendelkező barátaidon keresztül vezet az út.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk