Napi horoszkóp: Ma a család és az otthon élvez elsőbbséget - Szeptember 7.

2021.szeptember.7.

Ma ünnepeld az Újholdat a Szűzben! A Szűz jegyében lévő Újhold szembenállásba kerül a Halak-Neptunusszal, együttállásba a Marssal és barátságos fényszöget zár be az Uránusszal és a Plútóval: ne akarj sem pótolhatatlan, sem áldozat lenni az irodában, és a családban, de használd ki, hogy a bolygók friss szelet biztosítanak az új ötletekhez. Talán új fejezet nyílik meg a munkádban, de búcsúzz a régitől, hogy helyet teremts az újnak. A tökéletességre való hajlamod kerül előtérbe, s a mai Újhold arra szólít fel, hogy engedd el azt, ami megakadályozza, hogy önmagad legjobb verziójává válj. Mindannyiunk számára ez az Újhold azt jelenti, hogy lelkesen lépünk ki a komfortzónánkból, mert szabadságra vágyunk és kalandot akarunk átélni. A Szűz-Újhold a tökéletesség iránti vágyával és elemző készséggel támogat minket. Ha nem böjtölsz, akkor is kerüld a zsíros és nehéz ételeket, igyál sok folyadékot.

Napi horoszkóp Szeptember 7.
Napi horoszkóp Szeptember 7.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Készen állsz egy új munka megkezdésére, talán több projekttel és feladattal is foglalkozol, de mesterséges tápanyagok helyett fogyassz bioélelmiszereket.

Bika (04. 21-05. 20.) Új szerelmet kereshetsz és találhatsz, s mivel realista vagy, megbékélsz partnered hibáival, de ne hagyjál föl a hobbiddal azért, mert az nem fontos a pasidnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma a család és az otthon élvez elsőbbséget, de érts egyet rokonaid kritikájával, hiszen minden vélemény tartalmaz valamit, amit érdemes meghallgatnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Szükséges, hogy kifejezd magad a kommunikáció minden formáján keresztül, de írással, reklámtevékenységgel és prezentációval is érdemes foglalkoznod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma nyugodtan intézheted pénzügyeidet, de mivel az anyagi világ törvényszerűségei hidegen hagynak, kényszerítsd magad némi rendszerességre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma leköt a tartalmas elfoglaltság, az alkotás, a rendcsinálás öröme, s keményen dolgozol, hogy olyan rendszereket hozz létre, amelyek szavatolják biztonságodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vedd ezt az időszakot felszólításnak a pihenésre és az álmodozásra, ám ha a fantáziád veszi kézbe a kormányt, neked csak az a dolgod, hogy élvezd az utazást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az élet nem népszerűségi verseny, valaki ízekre szedi a munkádat, de minden bizonnyal learatod a jutalmat, ha képes leszel együttműködni kollégáiddal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne a képzelet világában keress menedéket a szürkeség ellen, hiszen a munkád megköveteli, hogy a szokásosnál nagyobb figyelmet fordíts a részletekre.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha megtaláltad a Nagy Őt, akkor mindkettőtöknek jót tenne egy nászútféleség, de indulás előtt szívleld meg orvosod életvezetésre vonatkozó tanácsait.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hajlamos vagy elveszni anyagi és szakmai elképzeléseidben, ám így elveszíted a kapcsolatot a környezeteddel, de társulást is tilos a mai napra időzítened.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma valószínűleg megpróbálsz áldozatokra kész társként közeledni valakihez, ám ha a párod szexre vágyik romantikus körítés nélkül, érd be egy gyorsmenettel.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.