18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ez a szexpóz illik hozzád a horoszkópod szerint

2021.június.21.

Az élet számos területére kiterjed, hogy a csillagjegyedből adódóan mi jellemző rád, milyen jellemvonásaid vannak vagy éppen mi illik hozzád. De gondoltál már arra, hogy a csillagok abban is befolyásolhatnak, melyik szexpóz a legkedvezőbb számodra? Nos, most ez is kiderül!

Ez a szexpóz illik hozzád a horoszkópod szerint
Fotó: Getty Images

Kos (március 21-április 19.): Fordított tehenészlány

A Kos az élet minden területén szeret vezető szerepet betölteni. Gyors, uralkodó és akaratos, szereti kézbe venni az irányítást. Néha kissé egocentrikus és jobban összpontosít a saját örömére, mint a partnerére, de ezt nem önzőségből, hanem célorientáltsága miatt teszi. Természetéből adódóan a fordított tehenészlány póz az ideális számára.

Bika (április 20-május 20.): Misszionárius

A Bika jobban kedveli az érzékiséget, nem akar lepedőakrobata lenni. Számára a legjobb választás a misszionárius póz, mivel rendkívül sok benne az ajkak érintkezése és a meghitt összesimulás sem maradhat el. Hangulatvilágítással, gyertyafényekkel és halk zenével pedig még tökéletesebb lesz az együttlét.

Ikrek (május 21-június 20.): Álló helyzet

Az Ikrek szereti váltogatni a különböző pózokat. A változatosságra való igénye a szex terén sem marad el. Szereti az előjátékot, különösen ha vad és hosszúra nyúlik. Azt sem bánja, ha partnere szexuális tartalmú üzenetekkel és képekkel bombázza. A legkényelmesebb póz számára az álló helyzet, akár a konyhaszekrénynek, akár a falnak támaszkodva.

Rák (június 21-július 22.): Tehenészlány

A Rák híres arról, hogy nem a legjobban fejezi ki érzéseit, pedig legbelül nagyon is odaadó személyiség. Amikor a dolgok elkezdenek beindulni, előjön az igazán vad énje. Szex közben szereti látni a partnere arcát, a legjobb póz számára a tehenészlány, hiszen így a lehető legközelebb kerül párjához.

Oroszlán (július 23-augusztus 22.): Kutyapóz

Az oroszlán olyan, mint Samantha Jones a Szex és New Yorkban, imád a középpontban lenni. Szereti ha királynői fényben tündökölhet. A legjobb számára a kutyapóz, méghozzá tükör előtt, hogy magát és partnerét is csodálhassa.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.): Szemtől szemben

Mérleg (szeptember 23–október 22.): Olló póz

A Mérleg szereti a szépséget, különösen ha a környezetéről van szó. Szeret együtt mozogni a partnerével, igényli az egyforma erőfeszítést. Szinte soha nem kezdeményez. A legideálisabb póz számára az, ahol azonos értékű szerepben van partnerével. Hangulatán az dobja a legtöbbet, ha gyönyörű szállodai környezetben kerül sor az együttlétre.

Skorpió (október 23-november 21.): Bármi

A Skorpió egyszerre titokzatos és szenvedélyes, tele vad vágyakkal. Tudja mit akar az együttlét során és addig nem áll meg, amíg meg nem kapja. A legjobb póz számára bármi lehet, mindegyiket élvezi, emellett a szexjátékokat sem veti meg. Még egy kis fájdalom is inkább öröm számára, mint rossz élmény.

Nyilas (november 22-december 21.): Lefelé kutya

A Nyilas rendkívül szabad lélek. A játékosság és a változatosság híve. A legjobb pozíció számára a lefelé kutya, mivel nem szeret sokat mozogni. A nyilas nagyon szereti a természet közelségét, így boldoggá teszi, ha a kíváncsi szemek elől elbújva, zöldövezetben kerül sor az együttlétre.

Bak (december 22-január 19.): Hason fekve

A Bak minden csillagjegynél jobban igényli a kényelmet és a nyugalmat. Szüksége van arra, hogy teljes legyen a biztonságérzete a partnerével. Ha ez megvan, semmi nincs ellenére. A legjobban hason fekve élvezi a szexet, azt szereti, ha a partnere irányít.

Vízöntő (január 20– február 18.): Háton

A Vízöntő számára a szex inkább játék, mintsem mélyen személyes dolog. Imádja ha a partnere a szemébe néz. Háton szeret szex közben feküdni, és szeret hasznosítani különböző szexkellékeket is.

Halak (február 19-március 20.): Kifli

A Halak a legromantikusabb csillagjegy, igazi érzelmi szivacs. A legjobb szexpóz számára a kifli, mert intim, személyes és tele van testkontaktussal, amit imád, akárcsak a szexjátékokat.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban