Ne féltékenykedj és ne titkolózz - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 23.

2020.augusztus.23.

Reggel a Mérleg-Holdat támadó Bak-Szaturnusz tehet arról, hogy párkapcsolatod nem a romantikus lányregények forgatókönyvét követi. Karrierlovagodról kiderülhet, hogy nem az a férfi, aki tartós, harmonikus kapcsolatra alkalmas. A nap első felében kerüld el azokat, akik lelombozhatnak, családi ügyekben ne hallgass idősebb, önző rokonaidra, de szépítheted az otthonodat. A nap közepén a Hold belép a titokzatos Skorpióba és barátságos fényszöget zár be a Szűz-Nappal: roppant türelmed lehet annak vizsgálatához és elemzéséhez, ami felkelti figyelmedet, és élvezed, ha felfedezéseidet és eredményeidet másokkal is megoszthatod. De ne féltékenykedj, ne titkolózz! A szexuális ösztön és az intellektus keveredése adja a hajtóerőt ahhoz, hogy meg merj kockáztatni egy bensőséges kapcsolatot.

Kos (03. 21-04. 20.) Ahhoz, hogy megkedveltesd magad, lépj ki magadból, bújj bele a partnered bőrébe - meg kell értened, mi foglalkoztatja, a szauna pedig kitűnően méregtelenít.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha strandra mész, vigyázz, nehogy felfázz, mert a nap első felében a vese különösen érzékeny, de este ne titkold a párod elől, mennyire érzéki is vagy valójában.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Csábítóan hat rád a lehetőség, hogy szabadon kifejezheted magad, s bár kevés ember tud megélni a művészetből – mégis szívesen hallod, hogy életmódod kreatív.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha gyereket szeretnél, jó esélyeid vannak a fogamzásra, de ma még az sem kizárt, hogy szabadidős tevékenységedből profitot termelő tevékenységet faragsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valaki összehoz egy találkozót, ahol természetesen ott a helyed, ám ha a nap második felében valami rosszul sül el, azt egy ármánykodó rokonnak köszönheted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tisztázd a félreértéseket, és ha barátokat vársz estére, ne ara gondolj, hogy mekkora rumlit csinálnak, inkább arra, hogy milyen jól fogjátok érezni magatokat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Akkor se hanyagold el a küllemedet, amikor tudod, hogy a partnered szerelmes beléd, de ne kösd az orrára, hogy félsz az egyedülléttől - ezzel ugyanis visszaélhet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mondhatod: "Mit érdekel engem, mit gondolnak rólam mások?", az igazság azonban az, hogy nem lehet közömbös számodra, mit gondolnak rólad a barátaid.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A délelőtt alkalmas szépségápolásra: kényeztesd a bőröd értékes hatóanyagokkal, a nap második felében női bajok esetén beválhat a gyógynövényes ülőfürdő

Bak (12. 22-01. 20.) Lassan elindul a munka - ha külföldi ösztöndíjra pályázol, tökéletesítsd nyelvtudásodat, a szülőknek viszont az új iskolaév plusz elfoglaltságot és kiadást jelent.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha elvinnéd a családot kirándulni vagy úszni, remekül éreznétek magatokat, de mindent egy lapra feltenni akkor sem szabad, ha biztos vagy a sikerben.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem férsz a bőrödbe, míg reggel magadra nem haragítasz valakit, de később már érdemes vízparton horgászni vagy vitorlázni - a víz közelsége megnyugtat.

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról