Ne tétovázz! Ez legyen az októberi mantrád - Itt van a nagy havi horoszkóp

2017.október.1.

Az októberi horoszkópodat a popsztárok egyik legnagyobbikának, a legviccesebb és legkreatívabb videoklipek királynőjének, Katy Perrynek az emlékezetes klipes gifjeivel illusztráltuk, hiszen ő is ebben a hónapban ünnepli a születésnapját. Lássuk, mi vár rád októberben!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A HÓNAPOD A hónap elején ne könnyítsd meg a pasid dolgát, ne hódolj be neki! Ha nem adod magad könnyen, majd újra közel engeded magadhoz a párodat, elnyered a társad érdeklődését. Ha rájössz, hogy barátaid, rokonaid kihasználnak, visszaélnek bizalmaddal, akkor nyomban szabadulj meg ezektől a terhes kapcsolatoktól. Ne tétovázz! Csúszni fog egy bizonyos pénzösszeg vagy fontos irat beérkezése, egy régi anyagi forrásod elapadhat, aminek helyén egy új, jobb fakad. 18-a vagy 26-a táján kérj fizetésemelést, vagy finanszíroztasd meg a támogatóiddal egyik nagy tervedet. Ügyesen vásárolhatsz, de képtelen vagy ellenállni a luxuscikkek csábításának.

AZ ÉVED Az jó dolog, ha a párod változik. Az volna az ijesztő, ha hónapokon át ugyanazt gondolná, ugyanazt tenné. Engedd, hogy változzon, de ne tegyél neki szemrehányást és ne gyámkodj fölötte! Ha lazán veszed a dolgokat, és megszabadulsz merev elvárásaidtól, a magánéleted lényegesen vidámabb lesz. Ne hagyd, hogy a családi életed és a szex rutinná váljon! Tessék előállni új, lebilincselő ötletekkel, tessék szokatlan programokat szervezni, és mindjárt átterjed az izgalom a hétköznapokra is. Ha a szüleid vagy közvetlen rokonaid számára sohasem vagy elég jó, visszahúzódsz a csigaházadba, és csak egy új szerelem miatt bújsz ki belőle, viszont jelentős mértékű fizetésemelés, új, fontos ügyfelek megjelenése az új esztendőben nem lehet probléma.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Nagyon fontos létrehoznod egy olyan hálót, ahol kollégákkal, fejesekkel, pasikkal és barátnőkkel is találkozol, és egymásnak erőt adó közelséget, támogatást biztosítotok. Nyereményjátékban, üzletkötésben mázlid lesz, de ahhoz, hogy a vevők vagy megbízók hozzád és ne máshoz menjenek, keményebben, megbízhatóbban kell dolgoznod, mint a konkurenciának. A hónap második felében minden jól megy, minden sikerül, kezed alatta a vaskarika is arannyá válik, de semmire sem vágysz kevésbé, mint egy komoly kapcsolatra, házasságról nem is beszélve. Viszont egyik barátoddal vagy üzletfeleddel kitűnően megértitek egymást, és elképzelni sem tudod az életet nélküle.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Azt hiszed, mindig jobban és jobban strapálnod kell magadat a munkahelyeden, többet teljesíteni, többet tanulni… Holott valójában éppen az ellenkezőjéről van szó. A kevesebb gyakran több: legyél spontánabb, kreatívabb, élvezd az élet örömeit, viszonyulj nyitottan az emberekhez! Egy volt pasid olyasvalaki, akivel számtalan közös élményed van, ezért irreális lenne minden köteléket elvágni vele. Ám ha állandó partnered munkanélküli lett, vagy nem kapja meg az elismerést, a hónap végén visszahúzódik. Ha végképp nem akar változtatni helyzetén, ne kell vele maradnod csak azért, hogy ne érje még egy kudarc. Elsősorban önmagadért vagy felelős.

Bak (december 22.-január 20.)

Ne üsd az orrod olyasmibe, ami nem rád tartozik, de az irodában hegyezd a füled, hiszen sohasem lehet tudni, hogy ki kinek az oldalán áll. Nem lenne okos dolog, ha beleszeretnél a főnöködbe, de ha el akarod kerülni a turistaáradatot, most foglalj le egy utószezoni üdülést. Nagy az esély ugyanis, hogy összefutsz álmaid partnerével, aki trópusi méretű érzelmi viharokat kavar benned. Anyagi helyzeted javulásában fontos szerepet játszanak támogatóid, barátaid, és egy ütős reklámhadjárat segítségével új vevő- vagy ügyfélkörre tehetsz szert. Mivel a Jupiter a hónap végén együttállásba kerül a Nappal, lehet, hogy valamilyen nagyobb nyereményt vágsz zsebre.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Jó kis szexpartnered van, de ha igazi lelki társra vágysz, akkor fel kell tárnod legbensőbb énedet. Őszinteséged bizalmat ébreszt társadban, márpedig a bizalom elmélyíti a kapcsolatot. A hónap első harmadában készülj föl rá, hogy csalódni fogsz. Barátaid és rokonaid nemhogy kikacagnak, hanem egyenesen baleknak tartanak, amiért nem teszel meg olyasmit, ami a szakmádban vagy az üzleti életben, már-már bevett fogás. A hónap második fele a munkahely-változtatásról és a karrierépítésről szól. Ha még nincs párod, most könnyedén rábukkanhatsz munkahelyi főnököd képében. De vajon a kollégák mit szólnak majd? Bámulni fognak, pletykálnak rólatok.

Halak (február 20.-március 20.)

Ha a hónap elején ellenállsz egy pasi nyomulásának, majd a megfelelő pillanatban megadod magad, szenvedélyt váltasz ki belőle. Időnként ugyan egymásnak ugrotok, mint két harci kakas, de a hónap végén belátjátok, hogy nem azért vagytok együtt, hogy egymásra acsarkodjatok. Közös kiadásaitokra közös bankszámlát nyithattok, de ha a párodat féktelen vásárlási szenvedély hajtja, persze, hogy felkapod a vizet, és gorombán beszólsz. Az elkövetkező időszakban utazásra, külföldi munkavállalásra számíthatsz, már most kezdheted a felkészülést. Megeshet, hogy a hónap végén elképedve fogadod főnököd ajánlatát: töltsetek együtt pár napot külföldön, ráadásul nászutasokként.

Kos (március 21.-április 20.)

Októberben a valódi erő az engedékenységben rejlik. Ha megérted, hogy a kívánságaidat a megfelelő pillanatban ki kell fejezned, de a megfelelő pillanatban fel is kell adnod, több jogot tudsz kivívni magadnak. Az egyik legnagyobb hiba, hogy sokszor szóvá teszed partnered hiányosságait és gyengeségeit, de a hónap végén erotikus játékokkal őrizhetitek az érzékiség lángját. A hónap második fele ideális alkalmat szolgáltat üzlettársi kapcsolat vagy vegyes vállalat létrehozására, banki ügyek intézésére. Ha látsz egy borítékot a bankodtól, örvendetes számokban reménykedhetsz, de üzleti társuláson, közös befektetésen vagy pénzügyi megállapodáson keresztül is nagy szerencse érhet.

Bika (április 21.-május 20.)

Életed olyan fordulatot vesz, amelyről eddig álmodni sem mertél. Foglalj le egy nászutas lakosztályt az egyik több csillagos szállodában, utána menj el kozmetikushoz, és egy új frizura sem ártana. Használd ki a Glamour-napokat, vásárolj magadnak új ruhákat és új szexis fehérneműt! Tudod, olyat, amilyet egy nő a nászútján hord: selyemkombinét, csipkés bugyit, átlátszó hálóinget. És ha a jövendőbelid a cégtulajdonos is egyben, akkor természetesen céges költségen. Igaz, egy vagyonba fog kerülni, de majd meglátod, hogy megéri. Különben is, a pénz most nem számít. Elvégre egy dúsgazdag pasihoz mész feleségül.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ha egy fedél alá hurcolkodtál a pasiddal, akinek a hónap első harmadában nem erőssége a takarítás, sem a mosogatás, ezek a jelek bizony nem a tökélyre utalnak. Törődj bele, hogy vannak elviselhetetlen tulajdonságai, amelyektől néha egyenesen a falra mászol. Ne rágódj bosszantó apróságokon, gondolj inkább arra, hogy egy srófra jár az agyatok, hogy mindent meg tudtok beszélni. Az üzleti életben a legfontosabb szabály: ne bízz senkiben, de a hónap második felében elhalászhatsz egy zsíros állást. Kereskedőként vagy üzletemberként nézd át, hogy a konkurencia mit hirdet, és próbálj meg kitalálni valamit, amit senki más nem csinál!

Rák (június 22.-július 22.)

Ha megosztod a pároddal a kívánságaidat, az intimitást teremt, feltéve, hogy nyomásgyakorlás nélkül teszed. Bátorság is szükségeltetik hozzá, hiszen bele kell kalkulálnod, hogy elutasításban is részed lehet. Vállald tudatosan ezt a kockázatot, és tedd egyértelművé, a nemleges válasz nem jelenti azt, a kívánságod értelmetlen, vagy hogy túl követelőző vagy. Ha 11-e táján lerobban a járgányod, kocsi nélkül fennállhat a veszély, hogy elveszítesz néhány ügyfelet, akiket minden áron meg akartál tartani. Úgy időzítsd üzleti tárgyalásaidat, vásárlásaidat, hogy lehetőleg 18-a és 26-a táján kerüljön sor ezekre. Aki valamilyen művészi vagy kreatív tevékenységet folytat, ígéretes szerződésekre, megbízásokra számíthat. A hónap végén engedd szabadjára a képzeletedet. Mesés, új projektbe kezdhetsz, amelyből tetemes nyereségre számíthatsz, ráadásul a szakmai rendezvények is szórakoztatóak lesznek. Amikor már kezded azt hinni, hogy sosem találod meg az igazit, egyszer csak felbukkan a nagy ő.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Ha a párod nem ért a nők lelkéhez, és képtelen érzelmi dolgokról beszélgetni, ez még nem elég ok arra, hogy kibillenj a lelki egyensúlyodból, és meggondold magad. Ám ha rendszeresen tilosban parkolsz, vagy áthágod a közlekedési szabályokat, nem úszod meg a hónapot büntetőcédulák nélkül. Boldogságodnak elengedhetetlen alappillére a biztos menedéket nyújtó családi fészek. November második felében beköltözhetsz álmaid otthonába, ingatlannal kapcsolatos tranzakciód úgy megy, mint a karikacsapás, de a beruházások és kiadások vonatkozásában nem árt a fokozott óvatosság. Ha komolyan együtt jársz valakivel, most úgy határozhatsz, hogy összeköltözöl vele.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Egy szakítás nagyon fájdalmasan érinthet, elsősorban az exed arcátlan anyagi követelései miatt. Viszont a legmerészebb álmaidban sem képzelted, hogy egyik munkatársad vagy üzletfeled, aki házassági ajánlatot tesz, soha nem sejtett érzéseket vált ki belőled, és megismertet saját tested titkaival. Ne csodálkozz, ha a mostanában átéltekhez képest korábbi tapasztalataid és szerelmeid elhalványulnak. Vásárolhatsz új autót, sikeres vizsgákra vagy felvételi beszélgetésre kerül sor, de lényeges, hogy figyelj, ha azt akarod, hogy a személyi vagy piaci változások a javadat szolgálják, és ne ellened dolgozzanak.

Ez is érdekelhet

Ijesztő jövőt tár elénk a Black Mirror sorozat: mindegyik rész után átgondoljuk az életünket

Ijesztő jövőt tár elénk a Black Mirror sorozat: mindegyik rész után átgondoljuk az életünket

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről