Nem alkalmas az idő kibékülésre, egyezkedésre - Egymodatos horoszkóp: Október 28.

2019.október.28.

Újhold a Skorpióban, ráadásul a Nap is szembenállásba kerül az Uránusszal: az olyan kapcsolatok, amelyekben a kontrollmánia, a manipuláció, és a féltékenység jelen van, ma véget érhetnek. A változások ugyan stresszel járnak, de az Újhold mindig jó alkalom az újrakezdésre. Ne keveredj bele manipulált hatalmi játékokba, de a pénzzel is meg kell tanulnod bánni. Nem alkalmas az idő kibékülésre, egyezkedésre. Vitás helyzetben legyél engedékeny, ha a csatát el is veszted, legalább a büszkeséged megmarad. Ma a személyes szabadságod a legfontosabb. Párkapcsolatodban mellőzd az irányítást és a függőség kialakítását, és ismerd el partnered egyenjogúságát! De vegyél leckét stresszkezelésből!

Kos (03. 21-04. 20.) Pénzügyekben váratlan fordulat, és ha rosszul méred fel üzleti lehetőségeidet, könnyen hoppon maradhatsz, egy alkalmi szexuális kapcsolatot jobb kihagyni.

Bika (04. 21-05. 20.) Sóvárogsz a szabadság, az önállóság után, de a változtatás sohasem könnyű, s vannak olyan helyzetek, amelyekben a szakítás jelenti az egyetlen megoldást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Konfliktusba kerülsz kollégáiddal, és ha izgalmi állapotod belehajszol egy ideges kapkodásba, ki kell fejlesztened magadnak megfelelő stresszkezelési technikát.

Rák (06. 22-07. 22.) Baráttal, szeretővel ne üzletelj, és ha a pasid azt látja, hogy mások társaságában sokkal szabadabban, oldottabban viselkedsz, ettől ideges és féltékeny lehet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha felfelé akarsz házasodni, és szemet vetettél a főnöködre, talán még az állásod is veszélybe kerül – ma óvakodj attól, hogy felügyeletet gyakorolj s családban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel utazás közben stresszes helyzetbe keveredhetsz, tarts mobiltelefont a kocsiban, de ha tájékozottabb akarsz lenni, iratkozz be továbbképzése.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Párkapcsolatodban a legfeszültebb témátok a pénz lesz, és ha adósságaid vannak, vagy pénzügyi veszteség ér, természetes, hogy stresszes állapotban vagy.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Újra egy tartós kapcsolatra alkalmatlan partnert üldözöl, de nem akarsz a kulisszák mögött dolgozni, azt akarod, hogy végre a főnököd is észrevegyen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Stresszes légkörben lehetetlen jó munkát végezni - ha képtelen vagy utasításokat végrehajtani, és felrúgsz minden szabályt, ennek eredményeként lapátra tehetnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnered nem akarja lekötni magát, nagyobb mozgástérre van szüksége, mint amekkorát engedélyezel számára, de kifarolhatsz egy veszteséget okozó kapcsolatból.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A családban vagy a munkahelyeden lázadsz a rutin ellen, változásra vágysz, de ha nem őrzöd meg a hidegvéredet, még a párkapcsolatod is megszakadhat.

Halak (02. 20-03. 20.) Vigyázz a közlekedéssel, ne keveredj veszélyes helyekre, ne fogadj el állásajánlatot, és igyekezz elkerülni mindazt, ami nézetkülönbségeket és stresszt okozhat!

Ez is érdekelhet

Soha nem úgy ébredek, hogy azt siratom: nem tudok járni

Soha nem úgy ébredek, hogy azt siratom: nem tudok járni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói