Partnerednek hátsó szándéka lehet - Egymondatos horoszkóp: augusztus 29.

2020.augusztus.29.

A hét végén a Rák jegyében haladó Vénusz és a Bak-Plútó szembenállása féltékenységi jeleneteket, anyagi veszteséget, meghiúsult üzletkötést, hűtlenkedést vagy tabutörő szexuális kapcsolatot jelez. Fel kell ismerned, hogy a szerelem üzlet, de ne a konyhaművészeteddel próbáld magadhoz kötni a társadat, inkább legyél szexi, hass rá izgatólag! Ezeken a napokon nem ártana védekezned az anyagi vagy szexuális függőség, az érzelmi zsarolás, manipuláció, bűntudatébresztő mesterkedések és a nemi úton terjedő fertőzések ellen. Kerüld a játszmákkal terhelt kapcsolatokat, ne nyomozz a párod után, ne hagyd, hogy a szerelemben anyagi szükségleteid vezéreljenek, a szexet pedig ne tekintsd fizetőeszköznek!

Partnerednek hátsó szándéka lehet - Egymondatos horoszkóp: augusztus 29.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Alulmaradhatsz egy hatalmi csatározásban, lehet, hogy félrelépsz, ha elégedetlen vagy otthon, de munkahelyi viszonyodból családi bonyodalmak származhatnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnerednek az a hátsó szándéka, hogy manipuláljon téged, de ha te vagy az, aki bűntudatébresztéssel akarsz rá hatni, mesterkedésed könnyen visszafelé sülhet el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, ha a pasid megszerezte az irányítást a pénzügyek felett, de ha van egy kis józan eszed, maradj monogám az AIDS miatt.

Rák (06. 22-07. 22.) Biztonságérzeted meginoghat, és ha nem tudod visszatartani magad attól, hogy fenyegetőzz, zsarolj vagy manipulálj, ne csodálkozz azon, ha a pasid lapátra tesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meg akarod védeni magad a munkahelyi zaklatástól, nincs más dolgod, mint fényt deríteni arra a viselkedésre, amelyet manipulatív kollégád leplezni akar.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valakit vagy egy ajánlatot ma lecsaphatnak a kezedről, de a kedvesedről is kiderülhet, hogy szexőrült, ám ahhoz jól ért, hogyan tegyen elégedetté s függővé az ágyban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Konfliktusba kerülhetsz a főnököddel és rokonaiddal az anyagiak miatt, ezért kezdj odafigyelni az ellenőrzés, zsarolás vagy manipulálás egyértelmű jeleire.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kiderül a párodról, hogy vakációján félrelépett, bár tudsz uralkodni magadon és meg tudod oldani a krízishelyzeteket, biztos, hogy szakítani fogsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma nem lesz nehéz túllépned a hitelhatárt, viszont páratlan szexuális élményben lehet részed valakivel, akivel munkatársi vagy üzleti kapcsolatot tartasz fenn.

Bak (12. 22-01. 20.) Óvakodj attól, hogy feszültségoldásra használd a fiúdat, és ha nem tudod kezelni féltékenységedet, vagy állandóan másokat hibáztatsz, ez zsákutcába vezető stratégia.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem lehetsz elég óvatos, ha egyik kollégád vagy főnököd fortélyos viselkedéssel akar pszichológiai előnyre szert tenni veled szemben, mégse változtass állást.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod össze akarja gyűrni a lepedőt valakivel, míg te családra vágysz, akkor konfliktus van kibontakozóban - pénzügyekben óvakodj kockázatvállalástól.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói