Gondoltad volna, hogy ezek a csillagjegyek a legsértődékenyebbek?

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, mely csillagjegyek bántódnak meg a legkönnyebben.

Mutatjuk, mely csillagjegyeket a legkönnyebb megbántani
Mutatjuk, mely csillagjegyeket a legkönnyebb megbántani
Fotó: Gettyimages.com

Egy asztrológiai elemzésben sok mindentől függ, hogy ki mennyire sértődékeny, ugyanis ez jöhet a numerológiából, vagy a kronobiológiából is, de ha most tisztán az asztrológiát nézzük, akkor mutatom, melyik csillagjegyek veszik legjobban magukra a megjegyzéseinket. Itt nézhetjük bármelyik személyiségjelölőt, szóval mindegy, hogy az Aszcendens, a Hold vagy a Nap áll az adott jegyben.

Rák

A sértődés királya. Azonnal érzelmi fokra emeli a problémát, és a logika teljesen elszáll. Mivel a vizes jegyek mindent irracionálisan közelítenek meg, így pikk-pakk sír, bármiről is legyen szó. Próbáljuk megvigasztalni és a legtöbben kimondottan szeretik a fizikai kontaktust, így egy ölelés vagy puszi jó ötlet lehet. Ha nagyon mélyen vannak a problémában, akkor mentsük, ami menthető és ne kössük az ebet a karóhoz, mert semmi értelme. Örüljünk, ha nem kezd érzelmileg zsarolni minket, arra ne számítsunk, hogy elismeri az igazunkat. Később viszont lehet be fogja látni, így adjunk időt a dolognak.

Oroszlán

Erről a jegyről biztos nem gondolnánk, de egyébként igen sérülékeny az egoja. Éjjel-nappal dicsérgetni kell, és pont ezért, ha egy nap elmarad a dicséret és a negatív részükről teszünk említést, azonnal bezár a bazár náluk. Nem fog kertelni, szimplán elvonul a tróntermébe és magán monológba kezd arról, hogy mi milyen hülyék is vagyunk hozzá képest, és biztosan semmi igazsága nincs annak a kritikának, amit megfogalmaztunk. Később viszont az igazságérzete kihozza a mélyrepülésből, és még be is tudja látni, ha tévedett. Ha viszont mi vertük át, vagy mi nem voltunk lojálisak hozzá, akkor jaj nekünk, ugyanis az Oroszlán talán úgy tűnik elfelejt, de meg nem bocsát, az bizonyos.

Csillagjegyek, akik nem tűrik, hogy korlátozzák őket

Halak

A verseny dobogós helyezettje az utolsó vízjegy, a Halak. Egy érzelmi cunami, így nem csoda, hogy könnyű megbántani. A Halak életében minden végtelen rózsaszín és romantikus, nincs igazán helye a negatív dolgoknak. Viszont ha mégis valami kritikát hoznánk fel, ne lepődjünk meg, hogy azonnal elúszik és jóformán szublimál a szobából. Legyünk vele nagyon megértőek, ugyanis nem rosszból csinálja és cserébe viszont mikor pozitív érzelmek vannak a levegőben, azokat nagyon ki tudja mutatni és meg tudja élni.

+2

A Skorpió és a Bak szintén nagyon mély érzésűek, de rajtuk a büdös életben nem fogjuk észrevenni, ha megbántottuk őket, szóval ott nagyon résen kell lenni, mivel amúgy náluk is könnyű beletrafálni egy érzékeny témába.

Még több asztrológia:

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói