9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma olyan mágikus könyveket mutat be, amelyeket minden boszorkának érdemes elolvasnia.

Ezeket a könyveket érdemes elolvasnod, ha te is rajongsz az asztrológiáért
Ezeket a könyveket érdemes elolvasnod, ha te is rajongsz az asztrológiáért
Fotó: Gettyimages.com

A múlt havi mindennapi mágiák bevezetőjében a reggeli szokásokról volt szó. Jöjjön a sorozat következő része, ami már kicsit nagyobb elköteleződést igényel, bár mindenki pont annyit vehet ki belőle, amennyi neki még belefér. Az alábbiakban ugyanis kilenc mágikus asztrológiai könyv kerül bemutatásra, amelyek között biztos találsz majd kedvedre valót.

HIRDETÉS

Egy igazi boszorkány bizony nagyon művelt. Olvasott, széles a világnézete, nem hisz el semmit vakon, mindent meg tud kérdőjelezni és nagyon erősen hallgat az intuíciójára. Abba, hogy világnézeti kérdésekben ki számít műveltnek és hol húzzuk meg az olvasottság határát, én nem kívánok beleszólni, ám a spirituális műveltség már más tészta. Ott azt hiszem, tudok olyan tippeket adni, ami felé nem rossz elindulni. Ezt a kilenc könyvet én is viszonylag korán olvastam, és mindegyik valamit nagyon erősen megváltoztatott bennem. Igyekeztem nagyjából sorrendbe rendezni, az elején vannak a könnyen emészthetők, a végén lévők pedig már kicsit nagyobb befogadást igényelnek. Viszont arra kérlek, hogy ha úgy érzed, akkor hányj fittyet erre a sorrendre, kezd a végén, vagy a közepén, illetve nyugodtan hagyd is abba őket, ha éppen akkor úgy érzed. Hallgass az intuíciódra és azzal kezdd, amelyik a legszimpatikusabb neked, akár borító alapján is.

Szepes Mária: A vörös oroszlán

Rengeteg emlék tör fel bennem, ahogy erre a könyvre gondolok. Vannak végtelenül meghatározó olvasmányok az ember életében, amikor már az első pár mondat után tudjuk, hogy innentől csak pisilni állunk fel. Egy hétvége alatt végeztem vele és el sem tudom mondani, milyen eksztatikus hangulatban voltam utána még hetekig. Az elejére tettem, mert ez egy regény, tehát nem olyan nehezen emészthető, úgy szoktam jellemezni, hogy a felnőttek Harry Pottere. Hogy ha az a vonal bejött, ezt is imádni fogod.

Ezekkel a mágikus szokásokkal minden reggeled varázslatos lesz

Ezekkel a mágikus szokásokkal  minden reggeled varázslatos lesz

Elisabeth Haich: Beavatás

Nagyon hasonló sztori, mint A vörös oroszlán, vagyis nem, mert a sztori teljesen más, de a vonalvezetés az hasonló elven működik, csak itt női főszereplő van. Ha kiskorod óta rajongsz Egyiptomért és érdekel a misztikuma, akkor ezzel kezdj és utána ugorj vissza A vörös oroszlánra.

Balogh Béla: A végső valóság

Amikor a végtelenül racionális barátaimat szeretném elgondolkodtatni, hogy kicsit talán több a világ annál, mint amennyit ők érzékelnek, akkor mindig ezt adom a kezükbe. Balogh Béla alapvetően egy mérnök ember, így nagyon jól ért ahhoz, hogy racionálisan magyarázza el az elmagyarázhatatlant. Olyan alapvető összefüggésekre mutat rá, amik után csak így ülni fogsz, hogy nahát, ez eddig nekem, hogy nem esett le? Jó kis kapunyitógató könyv, viszont ez már nem regény stílusú, így kicsit hátrébb került a sorban.

Florinda Donner: Álomban ébren

Imádom az éber álmodás témáját, így elég sok könyv sorakozik ezzel a topikkal kapcsolatban a polcomon, viszont ez különös kedvencem. Nagyon izgi volt, már az is, ahogy és amikor hozzám került, illetve itt is éreztem az első mondatnál, hogy na ez nagy dobás lesz. Egy egyetemista lány boszorkánnyá válásának a folyamatai vannak leírva, szerintem lebilincselően. Ha imádsz álmodni, vagy pont hogy nagyon rosszak az álmaid, illetve, ha mindig is érdekelt az éber álmodás témája, esetleg már volt is benne részed, akkor mindenképpen ezzel kezdj. Illetve annyit még hozzátennék, hogy ennek a kötetnek van egy folytatása is.

Judy Hall: Krstálybiblia

Mondjuk ki, ez a könyv maga a Szent Grál, egyszerűen megismételhetetlen. Judy Hall korunk egyik legtisztább csatornája volt, Isten nyugosztalja őt. Az én tanárom tőle tanulta az asztrológiát, illetve utána hosszú éviekig együtt tartottak workshopokat, így a sok sztori miatt, kicsit mindig olyan, mintha ismertem volna őt. Ennek a könyvnek minden magára valamit is adó boszinak ott kell, hogy legyen a könyvespolcán. Ez egy kézikönyv, bármikor lekaphatod, mindig segít, ha bajban vagy, igazi legjobb barátnőként funkcionál.

Ádám és Lilith, avagy így zajlott a teremtés az asztrológusok szerint

Ádám és Lilith, avagy így zajlott a teremtés az asztrológusok szerint

Próbáld ki a következő trükköt: válasz egy eseményt, amit amúgy is szoktál csinálni, de szeretnéd kicsit magasabb szinten művelni. Menj el egy kristályboltba, és vigyél haza hozzá egy követ. Intuitívan válassz, mert gyakorolnod kell, hogy a jobb agyféltekéd is épp úgy használva legyen. Innentől ez a kő legyen nálad úgy, hogy közben hozzáér a bőrödhöz, például a kristállyal a kezedben menj pszichológushoz, adj elő, meditálj, vagy csinálj bármit. Ha az a kő, ami tetszik neked nem ékszer formájú, akkor se ess kétségbe, ugyanis a melltartódba vagy a bugyidba bármikor bedobhatod. Szóval figyeld meg, milyen változások álltak be, mióta a kristállyal csinálod ugyanazt a tevékenységet, majd keresd ki a könyvben, olvasd el, és vetítsd le az adott élethelyzetre, hogy szerinted miért azt választottad, és mit adott hozzá az eseményekhez. Ezt azért lehet kicsit gyakorolni kell, de egy kő nem kő, ez úgyis egy végeláthatatlan hobbi, hogy kristályokat gyűjtünk. Úgyhogy semmi gond, ha az elsővel nem találtok elsőre úgy egymásra, nekem is nagyjából harminc sorakozik a polcomon, és 5-6 van, akiket különleges helyen tartok, mert igazi game changerek voltak.

Michael Newton: Lelkünk útja

Ő a titkosabb, ám annál fontosabb nagyágyú. Ha egy lakatlan szigetre mennék és egy könyvet vihetnék magammal, ezt vinném. A spirituális tudásom 70%-a abból van, hogy értem ezt a könyvet. Tökéletesen összefésülhető az asztrológiával, egyszerűen minden kijön. Michael Newton egy végtelenül racionális és semmiben nem hívő pszichológus volt (csak azért a múlt idő, mert már nagyon erős hite van, én úgy gondolom), aki sokat hipnotizálta klienseit az üléseken. Ilyen klasszik hipnotizációt kell elképzelni, ahol visszamentek mondjuk hároméves korodig és ott ránéztek a körülményekre. Igen ám, csak egyszer úgy meglódult az ülés, hogy nemhogy születésig visszament, hanem azelőttig. A köztes létbe, amikor a lélek készíti a tervet, hogy mit akar megtanulni a Földön és hogyan, kik és milyen események által. Később még tovább, egyből az előző élet halálának a pontjáig sikerült visszamenniük és így tovább. Teljesen rákapott az ízére és rengeteg betegén megcsinálta, majd összeszedte a 28 legjobb esetét és megírta ezt a könyvet.

Itt semmi más nem található leírva, mint az ülések rögzített párbeszédei, mindenféle spirituális sallang nélkül. Mindenki azt veszi ki belőle, amit akar. Végtelen felszabadító, hogy te alakíthatod ki a saját világnézetedet belőle. Az első könyv annyira sikeres lett, hogy több millióan írtak neki, hogy csinálja meg rajtuk is ezt a fajta hipnotizációt, így született meg a 2. és a 3. könyv is. Majd a negyedikben pszichológusoknak magyarázza el, a technikát, amit bárki megtanulhat. Ha szorongsz a halállal kapcsolatban, ha nemrég vesztettél el valaki, vagy az átlagnál jóval nehezebb élethelyzetben vagy most, akkor nagyon ajánlom. Ezt a Balogh Béla után szoktam adni a nagyon bal agyféltekés barátaimnak, vagy pedig azoknak, akik a reinkarnáció témájával küzdenek még.

Lidia Pradas: A boszorkányok megtalált varázskönyve

Mindenképpen akartam betenni egy ilyen boszorka praktika könyvet a gyakorlatiasabb kis lelkeknek és hát valljuk be, azért elég sok furcsaság van a piacon. Én ezt úgy nagyjából jónak tartom, egyszer pörgesd le egyben, utána pedig mint egy kézikönyvet kell használni. Viszont biztos senkinek nem fog minden működni és nincs olyan, hogy Univerzális Mágiabiblia. Mások vagyunk, másféle képességekkel, amiket nagyon sokféleképpen lehet felhasználni. Minél jobban a sorsutadnak megfelelően próbálsz teremteni, annál könnyebben és jobban fog menni. Ne felejtsük el, hogy a mágia a megvalósult akarat. De rengetegféle mágia van, mindenkinek magának kell kikísérleteznie, hogy neki mi működik. Egy régi tarot kártya tanárom mondta egyszer, hogy neki az egyik legjobb kirakása, egy ilyen tévés műsorújságból van. Nyilván se előtte se utána nem olvasott semmilyen használható dolgot a lapban, de az-az egy nagyon működik neki.

Szóval sose tudhatod, hol találod meg azt az eszközt, ami a te kezedben tűpontossá élesedik, ezért kell rengeteget olvasni és utánajárni. Viszont még egyszer ki szeretném hangsúlyozni, hogy az az óhajod fog megvalósulni, ami rajta van az utadon. Ezért nagyon fontos az önismeret és a jelek értelmezése, illetve, hogy rágyere, hogy te nagyjából mit terveztél el fent. Ezt megtudhatjuk asztrológustól, látótól, sok mindenkitől, de mélyen csak akkor fogjuk megérteni, ha a Lelkünk útját elolvastuk hozzá. Tíz asztrológus se tudja annyira a fejünkbe verni, mint ha mi magunk rakjuk össze a kockákat, így én először mindenképpen azt a könyvet javaslom.

Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka

Kicsit hiteltelen lennénk, ha harmadjára is leírnám, hogy wow, a legjobbak legjobbika, nincs feljebb, és minden benne van, de mit csináljak, ha egyszerűen más-más kategóriában nagyon jók. Azért ez már abszolút a haladó szint, ebbe ne kezdjünk bele, ha nekünk az még nem tiszta, hogy a lelkek időről időre újra reinkarnálódnak, vagy hogy a Földön kívül azért máshol is lehet élet. Viszont, ha ezeket a fogalmakat már megemésztettük, akkor hajrá. Olyan megértéseink lesznek, hogy lefordulunk a székről. Én abszolút ebből vezetem le a földi élet kialakulását magamban, mert egyszerűen minden pórusommal rezonál. Ha szakrális geometriával szeretnénk foglalkozni, akkor azt is itt kell elindítani. Viszont nem is írok többet, mert ez tényleg olyan, hogy valaki vagy érzi, és akkor most azonnal rohan a boltba, vagy még nála ez várat kicsit magára.

David Wilcock: Az Univerzum Bibliája

Na hát igen, én nagyon kedvelem David Wilcockot, nem mondom, hogy minden úgy összecseng vele, mint mondjuk Drunvalo Melchizedekkel, de tény és való, hogy sok minden van, amiben régen azt hittem nincs igaza, majd be kellett látnom, hogy én tévedtem. Szerintem ezt tényleg utoljára olvassuk, mert ez a könyv már abszolút a világegyetem megértésén alapszik. Kevés benne a mindennapi életünkben felhasználható tudás, a nagy egészet viszont igen jól meg lehet érteni általa. Például elmagyarázza, hogy a mostani amerikaiak, miért a régi Római Birodalom reinkarnációja és mit jöttek kijavítani ebben az életükben. Szóval nem ebből tudjuk meg, hogy mit csináljunk holnap, viszont mégis giga mega felfedezéseket lehet tenni általa. Röviden összefoglalva arra világít rá, hogy a világon van egy periodikus ismétlődés az eseményekben és ha jól ismerjük a múltat, akkor remekül lehet következtetni a jövőre. De ennél többet már tényleg nem szeretnék elárulni.

Könyvlistával majd egy év múlva tervezek újra jönni, szóval ez a 9+3 (kettőnek ugye van folytatása) pont felölel egy esztendőt. Kevés dologban vagyok biztos a világunkkal kapcsolatban, de abban mindenképpen, hogy ha valaki elolvassa ezt a tizenkét könyvet egy év alatt, akkor annak teljesen meg fog változni az élete és óriásit fog ugrani a tudása.

Még több asztrológia:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ettől a hajápoló olajtól újra egészségtől ragyogóak lesznek a fürtjeid

Ettől a hajápoló olajtól újra egészségtől ragyogóak lesznek a fürtjeid

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

5 fürdőruha nyárra, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé! (x)

5 fürdőruha nyárra, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé! (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)