Szerelmi horoszkóp: A Halak 2024-ben megtalálja a lelki társát, a Skorpió komoly kapcsolatban találja magát

2024. január 1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A 2024-es év talán kedvezőbbnek ígérkezik, mint amilyen 2023 volt. Jelentős hatású bolygó kapcsolatok lesznek jelen az elkövetkező 12 hónapban, és ami a legfontosabb: ez az év több csillagjegynek is kedvez a szerelemben. Nézzük, mit kell tennie azért az egyes csillagjegyeknek, hogy boldog párkapcsolatban éljenek 2024-ben.

dec 27 :     Szerelmi horoszkóp 2024: mutatjuk, mit hoz számodra az év a csillagjgyed szerint
2024 igazi ajándék lesz bizonyos csillagjegyek számára a szerelemben
Fotó: IMaxtree, montázs: Herceg Éva

A jelentős bolygó változások erősen érintenek bizonyos csillagjegyeket, különösen, ha szerelemről és kapcsolatokról van szó. 2024 kiváló év a nagy szerelmi találkozásokra, és egyes jegyek nagyobb eséllyel találkozhatnak a lelki társukkal is ebben az évben.

Kos

Amilyen a Kos habitusa, olyan lehet a szerelmi élete is 2024-ben. Szenvedélyes találkozások és mély kapcsolatok várhatnak rá. Energiád lenyűgöz másokat - légy nyitott a váratlan szerelemre is. Fontos, hogy ezen a területen is a minőségre koncentrálj, és ne a mennyiségre.

Bika

A Bika számára a stabilitás a legfontosabb, azonban ezt az évet az érzelmek viharával kezdheti. A meglévő kapcsolatod elmélyülhet, pároddal új kötelék alakulhat ki, és benne van a lelki társi kapcsolatok lehetősége is. Szeresd és legyél hálás annak a harmóniának, ami körülvesz.

Ikrek

A kommunikáció a te szeretetnyelved - akkor vagy boldog, ha nyíltan kifejezheted magad. Figyeld kapcsolataidat, és próbálj meg minél több minőségi időt tölteni partnereddel. Uralkodó bolygód az év folyamán többször retrográd állásba fordul, ilyenkor figyelj arra, amit mondasz.

2024 a csodák éve lesz: Asztrológus segít, mikor kezdj bele új dologba

2024 a csodák éve lesz: Asztrológus segít, mikor kezdj bele új dologba

Rák

Az örök szerelmes Ráknak a 2024-es év igazi érzelmi utazás lehet. Ha nem félsz belemenni egy mélyebb és szeretetteljesebb kapcsolatba, akkor önmagad felfedezése vár rád. Ha így teszel, kapcsolataid ebben az évben erőteljesen elmélyülhetnek, de ehhez határozottabb határokra lesz szükséged.

Oroszlán

2024 a Nap éve lesz, így az Oroszlánok teljes mértékben ki tudnak teljesedni szerelmi életükben. Szenvedélyes találkozások és váratlan románcok határozhatják meg ezt az évet, ne félj merész döntéseket hozni. Nyáron a sorsváltoztatás aszteroidája a jegyedben lesz, szóval vedd kezedbe a szerelmi életed.

Szűz

Kedvező év lehet a Szűz számára, de csak abban az esetben, ha sikerül elengedned az állandó perfekcionizmust a szerelemben. Fogadd el a tökéletlenségeket, legyél nyitott, és új és kedvező lehetőségek hívogathatnak. Ne feledd: nincs jobb eszköz az önfelfedezéshez, mint amikor egy másik ember szemével látod magad.

Mérleg

A Mérleg számára az egyensúly kulcsfontosságú, nem lesz ez másképp 2024-ben sem. Mit is mondhatnék, keresd a harmóniát a kapcsolatokban, és figyeld, hogyan virágzik szerelmi életed. Légy nyitott a kompromisszumokra, és légy hálás az élményekre, amiket megélhettek a partnereddel.

Skorpió

Az év eleje intenzív időszak lehet a Skorpió számára, uralkodó bolygód a Vízöntőbe lép, így tőled nem megszokott módon hirtelen és robbanásszerűén kapcsolatban találhatod magad. Add át magad az érzelmeknek, és ha nem félsz, erős és mély kapcsolat alakulhat ki partnereddel.

Nyilas

Állandó kaland és spontaneitás jellemzi a Nyilas szerelmi életét. Nem képes megálljt parancsolni magának, így elveszthet a különféle kapcsolatokban. Uralkodó bolygód, a Jupiter májusban egy évre besétál az Ikrek jegyébe, amitől még kiszámíthatatlanabb lehetsz.

Ekkor lesznek tízmilliószoros napok 2024-ben

Ekkor lesznek tízmilliószoros napok 2024-ben

Bak

A stabilitás az életed, és végre a transzformáció bolygója is kisétál jegyedből, így újra csendes és nyugodt lehetsz. Ápold meglévő kapcsolataid, de lehetnek új fejezetek szerelmi életedben, melyek ígéretesnek bizonyulhatnak. Készen állsz?

Vízöntő

2024-ben a Plútó belép a jegyedbe, ami transzformálhatja személyiségedet és meglévő kapcsolataidat. Az, hogy ez jó vagy rossz irányba sül el, rajtad múlik. Fogadd el saját egyediségedet, mert személyes fejlődés időszaka vár rád. Februárban a Vénusz és a Mars szerelmi bolygó egyesül a jegyedben, szóval készülj fel a romantikázásra.

Halak

Téged mindig a megérzéseid vezetnek a szívügyekben, bízol az ösztöneidben, és ebben az évben megtalálhatod azt a lelki kapcsolatot, amire régóta vártál. Hidd el, a szerelem váratlan helyeken bukkanhat fel életedben. Készülj fel egy gyönyörű, romantikus és intenzív kalandra, ami valami nagyon komoly dolog kezdete. Az év kihívás is lehet számodra, hogy megtaláld az egyensúlyt ebben az új párkapcsolatban.Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Már a müzli sem jelent egészséges alternatívát? - Dióhéjban a chipsadóról

glamour plusz ikon Már a müzli sem jelent egészséges alternatívát? - Dióhéjban a chipsadóról

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)