Szexhoroszkóp: Ezek a csillagjegyek a legideálisabb partnerek számodra

2022.július.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hogy kivel vagy leginkább összhangban, ki az, akivel messziről látszik, hogy remekül működik a kémia, rengeteg tényezőtől függhet. Mint sok más téren, az ideális szexpartner esetében is meghatározóak lehetnek bizonyos külső és belső személyiségjegyek, amiket a csillagok is befolyásolhatnak. Így bár nem arról van szó, hogy a horoszkópod alapján kellene komolyabb döntéseket hoznod a szexuális életedről, de vannak olyan csillagjegyek, akik az asztrológia ígérete szerint a legideálisabb szexpartnerek számodra. Na de hogy kik azok?

Kos (03. 21-04. 20.)

Határozott, de olykor túlzottan heves vagy. Imádsz hódítani, és a kezdeményezés nagymestereként bármikor szívesen megteszed az első lépést, ha egy felejthetetlen éjszakára vagy egy tartós kapcsolatra vágysz. Azonnali kielégülésre vágysz, amit meg is hálálsz. Szereted, ha a partnered a hajaddal játszik vagy a fejedet simogatja. Így a legjobban az Oroszlánnal, a Mérleggel, az Ikrekkel és a Skorpióval egészítitek ki egymást a legjobban az ágyban.

Bika (04. 21-05. 20.)

Szereted az érzékiséget. Mindennél fontosabb számodra az izgatás, és a szexuális élmény során jelen lévő illatok, hangok és érintések. Nem szívesen pazarolod feleslegesen az energiáidat, így hajlamos vagy arra, hogy addig várj, amíg téged vadásznak le. A legjobb szexpartneredre a Skorpió, a Rák, a Szűz és a Bak szülöttei között találhatsz rá.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Szeretsz izgalmas helyeken szexelni és új dolgokkal kísérletezni. Mivel egyébként is nyitott és beszédes típus vagy, egyáltalán nem szégyenlősködsz, ha a piszkos beszélgetésekre kerül a sor. Remekül tudsz kacérkodni, és leginkább a szellemes, jó kiállású potenciális jelöltek fognak meg. A legjobb szexpartner számodra a Kos, szintén az Ikrek, a Nyilas és a Vízöntő.

Rák (06. 22-07. 22.)

Kreatív és érzéki szexpartner vagy, de csak akkor tudsz igazán kiteljesedni, ha viszonozzák az odaadásodat. Számodra a szex szeretetteljes és kéjes, ezért csak olyan partnert jöhet szóba, aki tényleg fontos számodra. Hogy még tovább fokozd az élvezeteket, szívesen kísérletezel vágyfokozó ételekkel. Az ideális szexpartnered nyitott a romantikára, így a Bika, az Oroszlán, a Bak és a Halak is beválthatja a hozzá fűzött reményeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Szenvedélyes és figyelmes szerető vagy. Pontosan tudod, hogy a kisugárzásod és a bájos mosolyod mennyire vonzó, ezért már bőven azelőtt ajánlatokat kapsz, hogy megfogalmazódna benned a kezdeményezés gondolata. Élvezed a csábítást és az előjátékot, ezért magabiztos partnerre vágysz. A Skorpió, a Kos, mint te, az Oroszlán és a Nyilas is pont ilyen.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Rendkívül erős a szexuális kisugárzásod. Imádod az előjátékokat, így egy kényeztető masszázzsal bármikor képesek levenni a lábadról. Szereted ha a partnered gondoskodó, őszinte és figyelmes, ezért a Bika, a Mérleg, a Halak és a Bak a legideálisabb választás számodra.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Érzéki és szenvedélyes partner vagy, egy igazi csábító. A kacérságod sokak számára imponál, de nálad csak az jöhet szóba, aki intelligens, és nem veti meg az olyan apró, de fontos részleteket, mint a szexi fehérnemű vagy a romantikus zene. Ha igazán felejthetetlen szexuális élményre vágysz, válaszd a Kost, az Ikreket, az Oroszlánt vagy a Nyilast.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Rendkívül szenvedélyes a természeted, ami azzal is jár, hogy a szexuális életedben is sok drámára és izgalomra vágysz. Szereted, ha tiéd az irányítás, és minden úgy alakul, ahogyan azt előre eltervezted. Az olykor harcias, végletekig az élvezeteket kereső énedhez leginkább a Bika, az Oroszlán, a Skorpió és a Halak passzol.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Igazi kalandorként tudod, mennyire fontos az odafigyelés és az elfogadás, ezért törődő és szeretetteljes partner vagy a hálószobában. Szereted a spontán helyzeteket, szívesen próbálsz ki új dolgokat, és azt sem bánod, ha neked kell kezdeményezni. A legideálisabb partner számodra az Oroszlán, a Kos, az Ikrek vagy a Vízöntő.

Bak (12. 22-01. 20.)

Szexuálisan erősen túlfűtött, ugyanakkor nagyon érzéki is vagy. Nem kellenek különösebben extra dolgok ahhoz, hogy felkeltsék a libidódat, de szereted, ha te lehetsz a hódító. Imádod a hosszan elnyúló szexcsatákat, és büszke is vagy a kimagasló szexuális állóképességedre. A hálószobában a legjobban a Rákkal, a Bikával, a Bakkal vagy a Szűzzel egészíthetitek ki egymást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Rendkívül intelligens vagy, és ez az a tulajdonság, ami a szexpartneredből sem hiányozhat. Élvezed, ha elcsábítanak, de az aktus során szívesen irányítasz. Annak ellenére, hogy csak ritkán beszélsz nyíltan a szexuális vágyaidról, fantasztikus szerető vagy. A hálószobában a legjobban az Ikrek, a Vízöntő, a Nyilas és a Szűz tud kiegészíteni.

Halak (02. 20-03. 20.)

Mindenkivel jól kijössz, ezért egyáltalán nem is csoda, hogy sokan találnak vonzónak. Romantikus, érzéki és játékos szerető vagy, aki értékeli a szexuális együttlétek lelki töltetét és az ötletes megoldásokat. Inkább arra koncentrálsz, hogy örömet szerezz a partnerednek, aki ezt érzi is, ennek köszönhetően pedig te sem maradsz kielégítetlenül. A legjobb szexpartner számodra a Skorpió, a Rák, a Szűz vagy a Mérleg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

7 kapcsolattípus, ami tökéletesen működik, és bátran építhetsz rá

7 kapcsolattípus, ami tökéletesen működik, és bátran építhetsz rá

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Idén visszatérünk a 90-es évekbe - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

Idén visszatérünk a 90-es évekbe - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

PR

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

PR

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)