Ezt jelenti, ha mindig szimmetrikus az óra, amikor ránézel

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Ezt jelenti, ha mindig szimmetrikus az óra, amikor ránézel
Ezt jelenti, ha mindig szimmetrikus az óra, amikor ránézel
Fotó: Gettyimages.com

Valahogy mindenki megjegyzi, ha akkor pillant oda az órára, mikor az szimmetrikus számokat mutat. Ilyen például a 22:22, vagy a 13:13, és egyébként kevesen tudják, de a 14:41 vagy a 12:21 éppúgy számít.

De mit is jelent ez? Ezek a pillanatok amolyan mágiapillanatok, amit arra tudunk felhasználni, amire csak szeretnénk, viszont konzisztensen kell hozzáállni és nem folyton változtatni. Valaki úgy gondolja, hogy ez egyszerűen jel az univerzumtól, hogy amit épp csinál, az jó. Szinkronban van a big picture-rel, hogy úgy mondjam.

Valaki ekkor szeret kívánni, mert úgy gondolja, ilyenkor könnyebb a segítőihez kapcsolódni. És ezen belül is van, aki mindig ugyanazt kívánja, míg mások az éppen aktuális kérésükhöz kérnek segítséget. Megint mások azzal nem foglalkoznak, ha egyszer elkapják, de ha egy nap nagyon sokszor, akkor tudják, hogy valami nagyon jó dolog van készülőben. Illetve van még az a csoport, akik negatív jelként is értelmezik, ha mondjuk 22:23-kor néznek oda, azaz most nagyon nem ott vannak, ahol lenniük kéne.

Lényeg a lényeg, bármelyik opciót is válasszuk, adjunk neki egy kis időt, és ne cserélgessük folyton. Illetve természetesen ötvözni is lehet és vehetjük megerősítésnek, hogy jó úton vagyunk, de egyben kívánhatunk is ekkor. Viszont arra figyeljünk, hogy kívánságot annál egyszerűbb teljesíteni minél jobban összhangban van azzal az élettel, amit be kell járnunk. Szóval lehet floridai nyaralót kívánni, de ha nekünk alapvetően nincs tervben eredetileg a külföld, akkor nem fog összejönni.

Viszont, ha azt kívánom, hogy történjen ma velem valami nagyon csodálatos, azt jóval könnyebb teljesíteni. A túlzó konkretizálás, mint a floridai nyaraló, éppúgy káros, mintha nem körvonalazzuk eléggé, ugyanis, ha például azt kívánom, hogy történjen ma valami nagyon csodálatos és kihagyom a velem szót, akkor az megint egy elszállt dolog. Időkeretet is érdemes neki még adni, szerintem egy hét körül az optimális, de ez már a kívánság típusától is függ.

Utolsó tipp: ne féljünk a felszólító módtól, itt nincs hely feltételes módnak és kérdő mondatoknak, nyilvánítsuk ki egyértelműen, mit is akarunk.

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói