Tele vagy zseniális ötletekkel - Egymondatos horoszkóp: Február 25.

2017.február.25.

Jóllehet a Vízöntőben lévő Hold ma több bolygóval is harmonikus fényszöget zár be, a rutinfeladatokat terhes kötelezettségnek érezzük, változatosságra, társaságra vágyunk, élvezzük a felfedezést és az alkotást. Hajlamosak lehetünk azonban dacolni a tekintéllyel, s egyszerre akarunk sikeresek és különlegesek lenni. Ne lepődjünk meg, ha az úgynevezett "Heuréka" ötletek csak úgy maguktól kipattannak a fejünkből. Szerezzünk barátokat, új megbízásokat a neten, rukkoljunk elő új ötletekkel. Alkalmas nap költözködésre, utazásra, de mivel a szemünk a szokásosnál érzékenyebb az erős fényre, viseljünk napszemüveget. De nemcsak a szemünket kell kímélnünk, hanem az éjszakai lábszárgörcsöt is ajánlatos kivédeni magnéziumfogyasztással.


Kos (03. 21.-04. 20.) Szívesen jössz össze műszaki emberekkel, eszeddel kutatod egy ismeretségben rejlő lehetőségeket, és azt, hogy a tényeket hogyan lehet cselekvéssé formálni.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel az agyad elkényelmesedik a rutinfeladatokban, állítsd kihívások elé: terveid megvalósítását megkönnyítheti egy új számítógép és néhány korszerű program.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Sok nyüzsgés várható a mai napon, és ha még az előszezonban külföldre akarsz jutni, olyan helyet kell felkeresned, ahol olcsó repülőjegyet kínálnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Főnököd nem becsüli le a képességeidet, de azért alkalmaz, mert hasznos lehetsz a vállalatodnak, és ennek megfelelően megemelheti a fizetésedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Feldobottságodnak köze lehet ahhoz, hogy külföldi utazásod vagy munkád során a világ egyik legkülönlegesebb városában összefutsz egy rendkívüli pasival.

Szűz (08. 24-09. 23.) Csupán alkalmi munkát vagy hajlandó elvállalni, mert ma irtózol a kötöttségektől; noha egyik ügyfeled kiállhatatlan modorú, egyúttal végtelenül szexis is…

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szabad akarsz lenni, hogy a saját életedet élhesd, azt szeretnéd, ha a párod nem avatkozna bele folyton az életedbe, és nem akarna mindenben helyetted dönteni

Skorpió (10. 24-11. 22.) Felnőttként vagy diákként előbb vagy utóbb el kell hagynod a szülői házat, ahová később persze hazatérhetsz, de legalább egyszer meg kellene tenned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hevesen ver a szíved egy üzleti találkozó vagy randi előtt, és be kell vallanod magadnak, hogy többet érzel a másik fél iránt puszta vágynál, ami sebezhetővé tehet.

Bak (12. 22-01. 20.) Az otthoni munkában és jövedelmed gyarapításában nagyon ügyes és leleményes vagy, de ha valaki sebet üt az érzelmeiden, nehezen fogod túltenni magad rajta.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma csupa ösztönző hatás ér, csak válogatnod kell az izgalmasabbnál izgalmasabb lehetőségek közül: módod is lesz rá, mert elfoglaltságaid megengedik.

Halak (02. 20. – 03. 20.) Ha a párod vagy a főnököd kiszámíthatatlan, hűvös távolságtartással kezel, te ugyanígy viselkedj vele, egyszerűbb ugyanis, ha kerülöd a súrlódási pontokat.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói