Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja - szakértő segít, hogyan használd ki jól

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

November 4-e van, az év utolsó tízmilliószoros napja a négyből. A buddhista tanítások szerint ezeken a napokon az energiák 10 milliószorosan tudnak érvényesülni. Ha nem is vagy buddhista, érdemes tudatosan a jóra fókuszálnod, kerülnöd a panaszkodást, mert az, amit most érzed magad, az lesz a meghatározó a jövőben.

Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja, segítünk, hogy jól élj vele
Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja, segítünk, hogy jól élj vele
Fotó: Edward Berthelot/Getty images, montázs: Herceg Éva

Pedig nemcsak arra az egy napra kellene így gondolnunk. Ismeritek azt a mondást, hogy az vagy, amit gondolsz magadról? Általában ez úgy működik, hogy ezeken a jeles napokon megpróbálunk máshogy gondolkodni, fontos lesz a gondolataink ereje. Pedig nem csak ekkor kellene ennyire tudatosan élni az életünket, hanem a mindennapokban is. Sajnos a rohanó világunkban ezt sokszor figyelmen kívül hagyjuk, és csak ilyenkor összpontosítunk a számunkra fontos dolgokra.

A buddhista tanítás szerint minden évben négy ilyen tízmilliószoros nap van, és mindegyik ünnepen más energiák érvényesülnek. Az első a vajmécsesek ünnepe, amikor a buddhisták növényi olajból vagy tisztított vajból formált gyertyákat gyújtanak, hogy megemlékezzenek Buddha csodálatos tetteiről. A második a születés, a megvilágosodás és a halál napja, ugyanis a tradíciók szerint ugyanerre a három napra esett Buddha születése, megvilágosodása és végül a halála. A harmadik az imakerék ünnepe, ekkor Buddha első beszédére emlékeznek, és a soron következő negyedik a mennybemenetel napja, amikor Buddha az égiek közé ment, hogy tanításait az isteneknek is elmondja, és hogy köszönetet mondjon az anyjának, amiért segített neki kiszabadulni az élet körforgásából.

Mire érdemes ezeken a napokon figyelni?

Legyél hálás, és szívedet töltsd meg szeretettel. Fontos, hogy ezeken a napokon sokkal tudatosabb legyél az életeddel kapcsolatban. Keresd mindenben a tanulságot, és ne vegyél természetesnek minden jót, ami veled történik, koncentrálj arra, hogy mit szeretnél elérni. Gondolkozz pozitívan, cselekedj jót. Tudatosítsd magadban, hogy minden jó, amit másoknak adsz visszatér hozzád.

Kezdj el tudatosabban élni, és ne csak ezeken a napokon, hanem az összes többin is. Asztrológiai szempontból ezen a napon a Nap-Jupiter oppozíció, azaz szembenállás arra tanít meg minket, hogy a szerencsénkkel kapcsolatban integráljuk a végletes gondolkozást, tanuljuk meg a kis dolgokat is értékelni az életünkben. A Nap-Astraea trigon áldással lehet sorsváltoztató képességünkre. Ha déli 12 órás képlettel számolok, a Merkúr a gondolkodásért felelős bolygó tűpontosan az Mc-n áll együtt a gondoskodás bolygójával.

Ezeknek a csillagjegyeknek a legnehezebb a karmája

Ezeknek a csillagjegyeknek a legnehezebb a karmája

Remek nap a gyermek fogantatásra és az otthonteremtéssel kapcsolatos kommunikációra. A Nap-Mars távolodó együttállás hat az akaratunk érvényesítésére, de közben lehet valamilyen kikerülhetetlen dolog is amit meg kell tapasztalnunk ezzel kapcsolatban. A Vénusz-Plútó fényszög sosem könnyű, mindig valamilyen érzelmi beszűkültséget mutat, de most a trigon harmóniájának jótékony hatása miatt mutathat gyökeresen átalakuló pénz és harmóniateremtő képességeket.

A tízmilliószoros napok mindig feltöltenek minket energiával, hagyd, hogy érvényesüljön jótékony hatása, és figyelj arra, hogy életed ne csak ezen a napon éld így. Ha már most tudatosan szeretnél készülni, itt vannak 2024 Tízmilliószoros napjai. Ha teheted, ezeken a napokon vegyél ki szabadságot, vonulj el, csinálj olyat, amit szeretsz.

  1.  2024.02.24.
  2. 2024.05.23.
  3. 2024.07.09.
  4. 2024.10.23Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Fenntartható biodesign és innovatív anyagtervezés - ez a Szimbio Lab sikerének két titka

glamour plusz ikon Fenntartható biodesign és innovatív anyagtervezés - ez a Szimbio Lab sikerének két titka

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)