Váratlan fordulatokat hoz a mai nap - Egymondatos horoszkóp - június 30. szombat

2018.június.30.

A váratlan izgalmakért, meglepetésekért és felfordulásokért "felelős" Merkúr-Uránusz fényszög a hét végén váratlan látogatót jelez, de az sem kizárt, hogy egy értesülés felborítja a napirendedet. Ne is ragaszkodj eredeti elképzeléseidhez, maradj rugalmas, és legyél nyitott az új, szokatlan ötletekre. Agyad ebben az időszakban olyan gyorsan pörög, hogy képtelen vagy az összpontosításra, gondolkodásod, véleményalkotásod és munkád is felületessé válhat. Kerüld tehát az elhamarkodott, meggondolatlan tetteket és kijelentéseket, és csak akkor ülj autóba, ha ez feltétlenül szükséges.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel előre nem látható dolgok történhetnek, pénzügyi terved és a randid is apró semmiségeken bukhat meg - ha a pénz kirepül az ablakon, a szerelem kisétál az ajtón.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel a legegyszerűbb szakmai és háztartási dolgokban is csődöt mondasz, hibát hibára halmozol, lehetőleg ne a magad szakállára dönts pénz- és lakásügyben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ez a nap nem a te napod: ne bonyolódj vitákba, maradj veszteg, és figyeld a fejleményeket, pénzügyi döntéseidben, de a közlekedésben is legyél nagyon óvatos.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ne foglalkozz pénzügyekkel, de ismerd fel, hogy az olyan emberek, akik csak azért vonzódnak hozzád, mert tehetsz értük valamit, nem barátok, csak ismerősök.

Ez Disney-hercegnő lakozik benned a csillagjegyed alapján!

Ez Disney-hercegnő lakozik benned a csillagjegyed alapján!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meg akarod tartani az állásodat, ne a rangban fölötted álló partnered segítségével akarj boldogulni, inkább a magad erejéből próbálj meg érvényesülni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma nem szabad fejest ugranod az ismeretlenbe, legyen bármilyen csábító is az ajánlat, ne bocsátkozz meggondolatlan kalandokba, mert alaposan melléfoghatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Társasági programjaid miatt elhanyagolod az üzletet, fontos döntéseket odázol el, ráadásul a párod is az értésedre adja, hogy ne is álmodj közös jövőről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel a munkahelyi és anyagi konfliktusok a magánéletedet is kikezdhetik, gondolj arra, hogy kevés olyan helyzet van, amikor azonnal döntésre kell jutnod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazás közben fel kell készülnöd néhány váratlan kellemetlenségre, és ha a párod rávesz, hogy változtasd meg az elhatározásodat, azt mindketten megbánjátok.

Bak (12. 22-01. 20.) Céged anyagi nehézségekkel küzd, az eladás akadozik, néhány hasznos hobbid viszont pénzt hozhat a konyhára, de beruházás nélkül ne számíts plusz bevételre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hagyd, hogy a kedvesed vagy üzleti partnered kiragadja a kezedből céged irányítását, és az életedet se oszd meg olyan pasival, aki nem illik hozzád.

Halak (02. 20-03. 20.) Bajok lehetnek a járgányoddal, a számítógépeddel, munkahelyi vitáidban pedig néha lassíts, hogy legyen időd lehiggadni, és rendbe szedni a gondolataidat.

Ez is érdekelhet

3 játék, hogy jobban megismerjétek egymást a pároddal

3 játék, hogy jobban megismerjétek egymást a pároddal

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?