Végre lángra lobban a szerelem! Eljött február és vele a horoszkóp is

2018. február 1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A február nemcsak az első meleg napsugaragat hozza el, amivel elkezd ébredezni a természet, hanem az év legromantikusabb napját is, a Valentin-napot. Ennek tükrében az ehavi szülinapos Millie Bobby Brown legcukibb gifjeivel illusztráltuk a februári horoszkópod.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

A HÓNAPOD Az egyik pillanatban igazi szenvedélyre vágysz, a másikban csupán laza kapcsolatra. Viszont nyugodt magánéleted miatt talán még egy jól fizető állásra is nemet mondasz. Járgányod és mobilod 17-ig a korlátlan lehetőségek forrása – bár a benzinköltség vagy a telefonszámla időnként letörheti jókedvedet. Ha lépést tartasz a technika fejlődésével, akkor te is és képességeid is folyamatosan eladhatók lesznek. Végre értékesnek láthatod saját magadat, hiszen hatással tudsz lenni az ellenkező neműekre. Fenséges élmények érnek a szerelemben, Bálint-napon kézfogót ünnepelhetsz, otthagyhatod nyomasztó állásodat, hogy megpróbáld elnyerni a szabadúszó lét lehetséges – anyagi, erkölcsi és egyéb – jutalmait. Kövesd a divatot, találd meg különc egyéniségedhez leginkább illő stílust, mert megeshet, hogy a hónap első felében szembejön veled álmaid hercege.

AZ ÉVED Vízöntő típus lévén azok közül való vagy, akik imádnak bajt keverni, lázadni a tekintély ellen, főnököd éppen ezért néha szívesen felbontaná a munkaszerződésedet. Kövess el mindent annak érdekében, hogy ez ne sikerüljön! A megszokottól eltérően végzed munkádat, de így is hamarabb megoldod, mint kollégáid. Eredményességedet látva talán főnököd is elgondolkodik azon, hogy megtartson, sőt magasabb beosztásba helyezzen. Telefonvonalaid viszont szinte égnek, mert a pasik mind rád kíváncsiak. Májustól az ősz derekáig ki nem állhatod, ha a magánéletedbe avatkoznak. A családi, munkahelyi és házastársi viták viszont szellemi orgazmust jelentenek: a végsőkig kiállsz az igazad mellett, és élvezetet nyújtanak a pergő szócsaták. Számodra az a mondás, hogy a barátok jelentik az ember választott családját, az év végén mindennél többet jelent. Társasági lényként nélküled nem is buli a buli, és ha a szerelmed a legjobb barátod egyben, számodra ő a megfelelő társ.

Halak (február 20.-március 20.)

Szakmai, anyagi és tanulmányi terveid csak tervek maradnak, szingliként pedig a hónap első felében szívesen bonyolódsz titkos ügyekbe, de ha a kedveseddel eljuttok addig a pontig, hogy képesek vagytok elmondani egymásnak az igazat, és azt képesek lesztek meg is hallgatni, akkor jó úton haladtok a problémák felszámolása felé. A romantika mellett Bálint-nap táján a lelki harmóniát, az érzelmi és anyagi biztonságot is megtalálod kedvesed mellett, aki igen serkentőleg hat rád szellemileg. Ha szíved csücske a hónap utolsó harmadában naponta – akár többször is – felhív, jó esélyed van egy komoly kapcsolatra. Az önérvényesítés és az önzés számodra ebben az időszakban egy szükséges gyakorlat ahhoz, hogy megszabadulj a mártírkodástól. A hónap végén akkor jársz jól, ha a kevesebb hasznot ígérő, de biztos feladatokra összpontosítasz.

Kos (március 21.-április 20.)

Barátság és a munka szorosan összekapcsolódnak; munkádnak, bevételeidnek egy bizonyos része attól függ, hogy mekkora szívességet nyújtasz barátaidnak és támogatóidnak. Ha a pasid állandóan a haverokkal lóg, és téged kihagy a programokból, csatold le a pórázt, és használd ki az alkalmat, hogy a barátnőd randit szervez neked egy izgalmas pasival. Horoszkópod 18-ig arra ösztönöz, hogy ne a személyes dicsőségre törekedj, hanem csapatod sikerét tartsd szem előtt. Támogató baráti kört teremthetsz, és ha partnered kedvéért föladsz egy kicsit szabadságából, bőséges kárpótlásban lesz részed, hiszen csak ily módon oldhatod fel a köztetek lévő különbségeket. Ám ha nem muszáj, ne okozz csalódást 20-a után a párodnak, nem érdemli meg, hogy az érzelmeit kijátszd.

Bika (április 21.-május 20.)

14-éig úgy érzed, mindenki kihasznál, és a munkahelyi vitákból is eleged van. Ha új fiú van láthatáron az irodában, és nagyon odavagy érte, hallgass a rokonaidra és munkatársaidra, akik soha nem tartanák hozzád illőnek. 15-ig nehezen tudsz dönteni érzelmi és anyagi kérdésekben, s közben párod is egyre türelmetlenebb. Ha nem akarod, hogy megmarjon vagy félrelépjen, légy hozzá mindig őszinte és hűséges! Bálint napon kényeztesd el a pasidat, járjátok végig a legmenőbb bárokat és mulassátok végig, azt viszont ne tűrd el, hogy más csajokat hajkurásszon. A hónap közepén használd ki az adódó lehetőséget, mert a bolygók szakmai és anyagi elismerést hozhatnak. 21-e táján kedveskedj a barátaidnak és kollégáidnak néhány ravasz ínyencséggel – így mindenhol sikert aratsz.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Bár gyakran lesz részetek civakodásban, szerelmi boldogságodnak még az sem vet véget, ha a párod néhány hetes külföldi útra készül. Hogy könnyebben elviseld a pasid távollétét, a munkahelyeden csapj a lovak közé, vállalj több, igényesebb feladatot. Sőt: még az is lehet, hogy sikerül meggyőznöd: ne utazzon el. Szakmai konkurenciád egyre élesebb támadásba lendül ellened, valaki a munkahelyeden vagy a családban túljárhat az eszeden, egy munkahelyi intrika vagy félreértés is megkeserítheti a hónap utolsó harmadát. Kommunikációd is zavarossá válhat, gyakran ködösítesz, s bizony ez azzal a következménnyel jár, hogy igen feszült lesz a viszony a pároddal, kollégáiddal. Nem csoda, hogy a hátad mögött nem azt mondják, amit a szemedbe.

Rák (június 22.-július 22.)

Társulásra a hónap első felében ráfizethetsz, és ha nem vigyázol, egy óvatlan pillanatban avatatlan fülek előtt kotyogod ki titkaidat. Márpedig ha feltárod lelked legmélyebb zugait, veszélybe sodorhatod családi életedet. Anyagi helyzeted javulására, új bevételi források felbukkanására csak 14-e után nyílik majd lehetőség. Törődj bele, hogy vágyaid tárgya a hónap első felében nem életre szóló kapcsolatról, hanem fergeteges szexről fantáziál! Legyen a február második felére tervezett utazásod célja romantika, üzlet- vagy szerződéskötés, mindenképpen sikerrel jársz. Mivel a párod a kora szerint az apád is lehetne, sok tekintetben érettebb, mint számos olyan pasi, aki korábban csak csalódást okozott számodra. Úgy érzed, kitűnő az összhang köztetek, és végre méltó társra találtál.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Azzal barátkozol, akivel kell, hasznos kapcsolatokat ápolgatsz, hevesen versengsz riválisaiddal a figyelem és a presztízs minden formájáért, de akkor érzed igazán elemedben magad, ha valakit elhódíthatsz a kedvesétől. Próbálj meg szakítani ezzel a rossz szokásoddal, mert az elhagyott szerelmes kellemetlen perceket szerezhet neked. De az is lehet, hogy a saját párod leckéztet meg a félrelépésed miatt elszenvedett sérelmeiért. Februárban nagyszabású és meglehetősen költséges rendezvényeken tündökölsz, de jól teszed, ha visszautasítasz minden kérést, ha csak azért akarod teljesíteni, mert tetszeni akarsz a másiknak. Kérdezz – és meg leszel lepve, milyen sok ember fog készséggel segíteni neked, hogy anyagi vagy munkahelyi gondjaidat megoldhasd.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Február 17-ig új munkahely vagy átszervezés okozhat izgalmakat, de minden attól függ, hogyan nézel a változásra. Ha a munkahely-változtatás elkerülhetetlen, vagy a technika kényszerít arra, hogy átalakítsd munkamódszereidet, miért ne tulajdonítanál neki inkább pozitív, mint negatív értéket? A hónap második felében nincs az életnek olyan oldala, amelyben a türelemnek és a valóság helyes érzékelésének nagyobb jutalma lenne, mint a szerelemben. Ha nincs tartós kapcsolatod, zavaros viszonyba bonyolódhatsz egy foglalt pasival, de Bálint nap táján, jöhet az életedbe valaki, aki iránt először ellenszenvet érzel, aztán ez az érzés szép lassan átalakul szerelemmé. Mind a családban, mind a munkahelyeden el kell viselned főnököd, partnered vagy rokonaid érzelmi kitöréseit. Ám ha tudod, mikor kell hallgatni és mikor megszólalni, busás jutalomban lesz részed.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Szenvedélyes szeretőt sodor utadba a sors, akit legszívesebben máris az oltár elé rángatnál. Ne riadj vissza kisebb-nagyobb kockázatoktól, csak nyerhetsz az ügyön! Ha megtanulsz saját magadra figyelni, arra, hogy neked mit adhat a párkapcsolat, s nem csak arra összpontosítasz teljes erődből, miképpen segíthetnéd a rászoruló partnert, egyszeriben helyet adsz a pasidnak, hogy törődjön veled. A hónap második felében nem kell megrekedned egy zsákutcaszakmában, nem kell elviselned olyan állapotokat, melyeket elviselhetetlennek tartasz, mert februárban lesz elegendő erőd ahhoz, hogy megváltoztasd, amin lehet változtatni. Az árleszállításokon olyan cuccokat vásárolhatsz meg magadnak, amilyenekre mindig is vágytál.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Ha túlságosan ragaszkodsz az elveidhez, az már a megátalkodottság határát súrolja. Kiéleződhetnek az ellentétek főnököddel, üzlettársaddal és rokonaiddal, párkapcsolatoddal, lakáscseréddel kapcsolatban is nehéz döntés előtt állsz. Magabiztosságod csak álca, érzelmi ügyeid is elég kuszák. Hitvesed vagy szeretőd úgy érzi, nem azt kapja tőled a hónap első felében, amire vágyik. Sokkal több kettesben eltöltött órát kíván, mint amennyit adni tudsz neki. Fogy a türelme, és ha mellőzve érzi magát, otthagyja a közös fészket. Az érzelmi csalódásokból igyekezz levonni a tanulságokat, de ne vájkálj a múltban. Ám ha az idei Bálint napon rokonlelket keresel, meg is találod. Pasid csak arra vár, hogy a tettek mellett szavakba öntve is mondd ki végre, hogy szereted.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ha párkapcsolatban élsz, és együtt dolgozol a társaddal, a hónap elején erősebb lesz köztetek a szerelem. Ha szingli vagy, egy váratlan találkozás vagy kétértelmű ajánlat hatására könnyen kicsúszhat a talaj a lábad alól. Ha nem lépsz ki időben, egyre kellemetlenebb szituációkba sodrod magad. Februárban az önreklámozás és a számítógépes flörtölés egyre inkább elfogadható magatartásformának számít, ha észre akarod vétetni magad a szakmai és szerelmi piacon folyó, mind kiélezettebb versenyben. Magánéletedben 17-e és 25-e táján sok bonyodalom adódhat, átmeneti szétköltözésre is sor kerülhet, különösen akkor, ha nem szánsz annyi időt és áldozatot a családra, amennyit szeretteid elvárnának.

Bak (december 22.-január 20.)

Mivel a gyors meggazdagodásban nem reménykedhetsz, 14-ig lehetőleg csak tiszta ajánlatokkal foglalkozz.17-e magasságában óvatosság ajánlott, ha útra készülsz, de a nyelvtanulás feltétlenül szükséges céljaid eléréséhez. Ám a hónap végén érkező ajánlat valóban elsőrangú: a díjazás osztályon felüli, de az sem kizárt, hogy tevékenységed felkelti a média érdeklődését. Ha olimpiát rendeznének a kitartó és hűséges szeretőknek, Bálint napon aranyérmet vinnél haza. Barátaid, rokonaid soha nem hitték volna rólad, hogy valaha is érdekelni fog valaki, aki nem igazán menő. Talán épp az benne az érdekes, hogy nem menő, inkább nagyon szeretetre méltó és mély érzésű. Egyáltalán nem anyagias, igaz, és állhatatos pasi.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

glamour plusz ikon Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)