A GLAMOUR-napok is alkalmazkodott az új vásárlási szokásokhoz: az online kuponbeváltás már az „új normális” része

2021.március.31.

A kedvezménykuponok többsége akár online is felhasználható.

Ahogy egy év leforgása alatt életvitelünket és fogyasztási szokásainkat mindannyian az új körülményekre hangoltuk, úgy alkalmazkodott az országos GLAMOUR-napok is a megváltozott vásárlási szokásokhoz. Az április rendezvény zömében online is felhasználható kuponokat, részben webshopokban, részben a korlátozások ideje alatt is nyitva tartó üzletekben beváltható kedvezményeket kínál.

Hiszen most online kell kihoznunk a legtöbbet a mindennapokból, még több odafigyeléssel, átgondolt vásárlással.

Online kedvezmény a vásárlónak, üzleti túlélés a kereskedőnek

Bár az indulása óta eltelt 15 év alatt a GLAMOUR-napok a személyes shoppingolással egybekötött énidő megtestesítőjeként rögzült a vásárlókban, mint majdnem minden az életünkben, ez is megváltozott a pandémia miatt. Most, a Covid-járvány mélypontján egészen mást jelent a GLAMOUR-napok, mint amit általában, „békeidőben” jelent. Nem csak kedvezményes vásárlási lehetőséget ad a sokkal tudatosabb és biztonságosabb vásárláshoz az átlagosan romló jövedelmi helyzetű hazai fogyasztóknak, de egyúttal az üzleti túlélés lehetőségét is kínálja számos kereskedőnek.

A jelenlegi kuponkínálat mintegy 70%-a online is beváltható.

Ahogyan a fogyasztók alkalmazkodtak, úgy a GLAMOUR-napok is villámgyorsan adaptálódott a korlátozott lehetőségekhez és az online vásárlás elterjedéséhez, így a 2021 áprilisi GLAMOUR-napok kedvezménykínálatának 85%-a még most, az érvényben lévő korlátozások ideje alatt is biztonsággal felhasználható: akár webshopokban, akár a kedvezményt kínáló üzletek online felületein (70%), részben pedig a most is nyitva tartó üzletekben, például drogáriákban, optikákban.

Egy év alatt így lett a hagyományos shoppingolásból online-domináns kuponbeváltás:

Mi lesz azokkal az üzletekkel, amelyeknek most zárva kell tartaniuk?

A kuponbeváltás időszakát számos kereskedő meghosszabbította: ezeknél a márkáknál április 8-14. között lehet felhasználni a kedvezményeket, így jelentősen csökken annak kockázata, hogy egyszerre nagyobb létszámú vásárló jelenjen meg az üzleteikben. Ide kattintva elérhető az országos üzletkereső.

A GLAMOUR-napok vásárlóit is vonzzák a digitális megoldások

A rendezvény kuponkínálata 2018 óta már mobilapplikáción keresztül is elérhető, amelyet évről évre többen részesítenek előnyben: 2020-ban már 170.000 vásárló töltötte le a mobilalkalmazást.

Ez is érdekelhet

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát