6 sztár, akit agyonphotoshopoltak, és tiltakoztak ellene

2017.július.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha egy híresség címlapra kerül, teljesen biztos, hogy a fotóját a végtelenségig photoshopolják és retusálják majd, nehogy még a végén azt gondolják az olvasók, hogy esetleg ő is az emberszabásúak közé tartozik. A fotósok sok esetben átesnek a ló túlsó oldalára, és néhány sztárt egyenesen a felismerhetetlenségig torzítanak.

6 sztár, akit agyonphotoshopoltak, és tiltakoztak ellene
Fotó: Instagram

Az elmúlt években egyre több híresség szólalt fel a jelenség ellen, és kijelentették, hogy cseppet sem vágynak a megtévesztő, tökéletesnek látszó képekre. Most összegyűjtöttünk 6 sztárt, akik úgy döntöttek, nem hagyják magukat, és felvállalják, hogy fotómanipuláció nélkül ők sem tökéletesek.

Nem csak a magazinokban, de sokszor még a filmekben és a sorozatokban is felmerül a túlzott retusálás problémája - ezzel szembesült a Pretty Little Liars sztárja, Ashley Benson is, amikor őt és a sorozat másik három szereplőjét szintén porcelánbabává alakították. A 26 éves híresség nyíltan kijelentette, hogy a fotón senki nem hasonlít valódi önmagára, és nem is tartja szépnek a képet.

A színésznőnél egy Dior reklám verte ki a biztosítékot, amiben kishíján a felismerhetetlenségig torzították, és minden jellegzetes vonásától megfosztották. Lawrence kifejtette, hogy a kampányfotón cseppet sem hasonlít önmagára, és teljesen nyilvánvaló, hogy szétretusálták a képét.

Láttad már? A Csajok sztárja nem kér a Photoshopból

Lorde photoshop
Fotó: Twitter

Lorde nem egy átlagos tinédzser, és ahogy nem vonzza a csillogás és a pénz, úgy az agyonphotoshopolt fotók sem hozzák lázba. Sőt! Az énekesnő nyíltan felvállalta a különbséget a photoshopolt és az eredeti koncertfotója között, és összevágva posztolta őket ki Twitter oldalára. Lorde kijelentette, hogy nincsen semmi baja a pattanásokkal, és nem takargatja őket.

Kerryt sokáig nem zavarta a retusálás, sőt, bevallotta, hogy sokszor kifejezetten örült, amiért a lehető legjobb formában mutatták őt meg a fotókon. Azonban amikor egy olyan kép került elé, amit sehogy sem tudott összeegyeztetni a tükörben látottakkal, végre nála is betelt a pohár. Kerry idegennek érezte a fotón szereplő lányt, és ő is felszólalt a photoshop ellen.

Zendaya sosem félt kinyilvánítani a véleményét, ha nem értett egyet valamivel, így történt ez akkor is, amikor az ő fotóját retusálták ki. A Modelista magazinban közölt képen csökkentették a csípője méretét, és a sztár megosztotta az eredeti és az új fotót is. (Az eredeti egyébként sokkal jobb.)

Nézd meg ezt is! Gonosz boszorkának retusálták szegény Natalie Portmant

Az indiai Maxim magazin címlapját rengeteg támadás érte, miután Priyanka hónalját olyan szinten kiretusálták, hogy az gyakorlatilag megszűnt létezni. A színésznő nem hagyta annyiban az ügyet, és nemrégiben egy olyan fotót posztolt Instagramra, amin megmutatta, hogyan néz ki a hónalja valójában.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Here is another #34;pit-stopping#34; picture to add to the debate. #WillTheRealArmpitPleaseStandUp #nofilter #armpitdiaries Priyanka Chopra (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés, 2016. Jún 21., 09:03 PDT

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője