Kínai asztrológia: Márciusban a határ a csillagos ég

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A víz-Nyúl hónapban a Tigris egyszerre erős és diplomatikus, a Sárkány higgadt, a Ló mások helyett szégyenkezik, a Kakas azt teszi, amit jónak lát, a Kutya inspirálja a környezetét, a Patkány pedig hűtlenségbe eshet.

Kínai asztrológia: ezt tartogatja a március a csilagjegyek számára
Kínai asztrológia: ezt tartogatja a március a csilagjegyek számára
Fotó: Primorac91

A kínai asztrológia szerint márciusban a március kellemes lesz, és igazi jó alapot ad arra, hogy flowba kerüljünk. Gyakorlatilag ez lesz az év a legbékésebb hónapja, a zsigereinkben is béke honol majd. A növekedés ebben a hónapban is jellemző lesz, óvatosan, okosan, céltudatosan haladhatunk előre, szem előtt tartva a biztos alapokra való építkezést. Nincs mitől tartanunk, ez a hónap azt mondja: bármi történjék is, szerencsésen jövünk ki belőle.

Tigris

Erő és diplomácia a jelszavad márciusban. Erővel mész az úton, miközben diplomatikusan oldod meg az eléd háruló akadályokat. Növekedni, tanulni, fejlődni fogsz, lényegében folytatod azt a kiteljesedést, amit februárban elkezdtél. Ha érzed az igényt, az idő ideális családalapításra, szert tehetsz jó tapasztalatokra, és nagy súlyokat tudsz most letenni. Kreativitásod tovább erősödik, ezt használd ki az élet minden területén. Most válaszúthoz érhetsz, dönts bölcsen!

Kínai asztrológia: a Tigris jegy szülöttei

Nyúl

Ez a te éved és a te hónapod, melyeket ajándékba kapsz meg. Ez a hónap megmutatja neked, hogy milyen lesz az éved. Gyakorlatilag mindenhez támogatást kapsz, amihez csak hozzákezdesz. Indulj bölcs irányba, és maradj az úton, óvatosan és lassan lépegetve, közben alapozd meg a tetteidet. Járj társaságba, közösségbe, ismerkedj, barátkozz, és érezd jól magad, egyedül csak a pletykákkal légy óvatos, mert azok kellemetlen perceket okozhatnak számodra.

Kínai asztrológia: a Nyúl jegy szülöttei

Hogyan hódíts meg egy Halak férfit? Mutatjuk, minek képtelen ellenállni

Hogyan hódíts meg egy Halak férfit? Mutatjuk, minek képtelen ellenállni

Sárkány

Fejleszd magad, ne állj meg az úton. Folytasd, amit elkezdtél, haladj a célod felé. Fejlődj azon a területen, ami most a fókuszodban van. Teljesedj ki, engedd meg magadnak a büszkeség érzését. Most fény derülhet valamire, amit inkább titokban tartottál volna, és ez vitákat, veszekedéseket, jogi problémákat hozhat. Kreativitásod használd ezek helyrehozására, és ne hagyd figyelmen kívül a körülményeket! Ha választás elé kerülsz, gondold végig, és válassz bölcsen! Vigyázz, mit teszel, mert megszakadhat egy fontos kapcsolatod, és csak az üres tények, és azok következményei maradnak. Képes leszel érzelemmentesen, higgadtan, józan ítélőképességgel végiggondolni tetteidet, és azok következményeit. Ha ez megtörtént, tudatosítsd, tanulj belőle, hogy legközelebb ne ess ugyanebbe a hibába.

Kínai asztrológia: a Sárkány jegy szülöttei

Kígyó

Introvertált személyiséged ezúttal picit kinyílik, szívesen jársz társaságba, és az általánosnál könnyebben ismerkedsz. Engedd szabadjára képzeleted, és mesélj a barátaidnak a benned lévő mély gondolatokról, ezúttal művészi jelleged is felerősödik. Látogass galériákat, színházat, a tapasztaltakból sokat tanulhatsz. Használd ki ezt az időszakot a barátkozásra, és a régi ismerősökkel való kapcsolatfelvételre, kellemes élményekben lesz részed.

Kínai asztrológia: a Kígyó jegy szülöttei

Márciusban hajlamos leszel más szégyenét a magadénak érezni. Ha eddig még nem tetted, akkor most tedd meg: határold el magad az ilyen esetektől, és tudd, hogy ami történt, az nem a te szégyened, nem téged minősít. Az is lehet, hogy valamelyik barátoddal kapcsolatban van ilyen érzésed, általa kerülhetsz olyan helyzetekbe, melyek következményeként szégyenkezel. Ha így történne, emlékezz: az a történés nem téged minősít! Ebben a időszakban válaszutak elé kerülhetsz. Fontos, hogy nem kell döntést hoznod, egyszerűen csak határolódj el, és ne vegyél magadra olyan dolgokat, melyek egyszerűen nem rád vonatkoznak.

Kínai asztrológia: a Ló jegy szülöttei

Kecske

Március nagy változásokat hozhat neked, bevezetésképpen megmutatja, hogy miről szól majd az éved. Nagy változások, fejlődési ugrás várható a képességeidben, üzletmenetedben. Használd ki az adódó lehetőségeket, használd a kreativitásod, tanulj, képezd magad, mert ennek van most ideje. Sokat fejlődhetsz, egy egész lépcsőfokot léphetsz fel a fejlődés útján.

Kínai asztrológia: a Kecske jegy szülöttei

Toronymagasan ők a legmakacsabb csillagjegyek mind közül

Toronymagasan ők a legmakacsabb csillagjegyek mind közül

Majom

Bohókás és bátor jellemed ezúttal picit óvatosabb és tartózkodóbb. Szívesen mész társaságba, és könnyen ismerkedsz, használd ezúttal kicsit a lágyabb, kedvesebb, gyengédebb oldalad. Ha bajba kerülsz, kérj mielőbb, és minél több helyről segítséget, úgy gyorsan megoldódnak a gondjaid. A kitartás hiányát érezheted, kezdj el sportolni, járj edzésekre, azok feltöltenek majd. Próbáld megélni az érzelmeidet, legyél békés, rugalmas, és kompromisszumkész. Nyisd ki a szíved, csodálkozz rá a világra, és szuper hónapod lesz!

Kínai asztrológia: a Majom jegy szülöttei

Kakas

Márciusban szabadon élsz, azt teszed amit jónak látsz, és nem igazán hagysz beleszólást az életedbe. Hiába kapod a tanácsokat, most figyelmen kívül hagyod őket, a saját fejed után mész. Mindezt azért teszed, mert szükséged van tapasztalatokra, még akkor is, ha ezek a megszokottól eltérnek. Egyszerűen ki kell próbálnod magad új helyzetekben. Ha ellenállással találkozol, udvarias leszel, de hajlamos lehetsz a mellébeszélésre, ferdítésre, mert nem akarsz bántani senkit, inkább ferdítesz. Ebben legyél óvatos, hogy ne kerülj bajba.

Kínai asztrológia: a Kakas jegy szülöttei

Csillagjegyek függőségei: mutatjuk, minek képtelen ellenállni a Kos, az Oroszlán és a Nyilas

Csillagjegyek függőségei: mutatjuk, minek képtelen ellenállni a Kos, az Oroszlán és a Nyilas

Kutya

A szépség, az elegancia lesz a tiéd a Nyúl évében, leginkább a Nyúl év Nyúl hónapjában, azaz márciusban. Nagy hatással leszel másokra, az egész életükre. Befolyásod messzemenőkig elér, még te is meglepődsz rajta, hogy mennyire. Kommunikációs képességed is tetőfokára hág, bármit ki tudsz magyarázni, bárkit meg tudsz győzni, a beszéded a legfőbb erősséged. Egy ilyen kombinációval képes vagy úgy hatni az emberekre, hogy meg is tudod őket változtatni, és az egész életüket. Hitet adsz és inspirálsz egyszerre. Üzleti partnerekkel való tárgyalások ideje ez. A benned lévő erős tűz hegyeket tud megmozgatni, de ha túlárad, akkor téged is fel tud égetni. Erős indulatokra, hirtelenségre, meggondolatlanságra, túl szenvedélyességre ad lehetőséget. Ezekben legyél tudatos és óvatos. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, figyeld a légzésed néhány percig, az segíteni fog csillapítani az indulatokat.

Kínai asztrológia: a Kutya jegy szülöttei

Kínai asztrológia: a március csendes győzelmet és rengeteg lehetőséget hoz

Kínai asztrológia: a március csendes győzelmet és rengeteg lehetőséget hoz

Disznó

Nagy változásokat hozhat a március, te csak légy résen, és élj a lehetőségekkel. Tanulj, fejlődj, növekedj, teljesedj ki, tegyél pontot az i-re. Kreativitásod használd párkapcsolati problémáid megoldására, most van itt az ideje párkapcsolati könyveket olvasni, jó megoldásokat, ötleteket adhatnak.

Kínai asztrológia: a Disznó jegy szülöttei

Patkány

Túlzott törekvésedben hajlamos lehetsz átgázolni másokon, még a segítségnyújtóid ellen is fordulhatsz. „Beleharaphatsz” a téged tápláló kézbe. Érzelmileg instabil vagy, ami miatt hűtlen lehetsz, figyelj a vágyaidra, és tartsd a gyeplőt szoros kontroll alatt, maradj hűséges! Ne akarj túlemelkedni azon, aki veled haladt eddig az úton! Nézz szembe a múltból származó bűntudatoddal, tudatosítsd, majd engedd el, ha már nem szolgál téged. Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, maradj gyanakvó, és ne hozz hirtelen hosszú távú döntést, várd meg, míg fellebben a rózsaszín köd, és meglátod a dolgokat a maguk valóságában. Rendszeresen figyeld a légzésed, meditálj, ez segíteni fog az érzelmi kilengések csökkentésében.

Kínai asztrológia: a Patkány jegy szülöttei

Ilyen álomotthon illik hozzád leginkább a csillagjegyed szerint

Ilyen álomotthon illik hozzád leginkább a csillagjegyed szerint

Bivaly

A március sok tanítást hoz neked. Állj hozzá nyitottan és rugalmasan az érkező helyzetekhez, és tudd, hogy minden érted történik. Itt a tavasz, ébredj, mozdulj ki, várnak a barátok. Fogadd el a meghívásokat, érezd jól magad, megérdemled! Foglalkozz azokkal a dolgokkal, amiket szeretsz. Ha nem muszáj, ne menj bele vitás helyzetekbe, légy kompromisszumkész és nyitott az új megoldásokra. Bármennyire is jól esik néha kibeszélni a másikat, légy óvatos, mert márciusban gondod lehet belőle. Ha még nem tetted, most kezdj el mozogni, sportolni, rengeteg energiát és felfrissülést ad.

Kínai asztrológia: a Bivaly jegy szülöttei

Merülj el az asztrológia világában:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hozd ki a legtöbbet az otthoni moziestekből! Így válhat igazi élményprogrammá a tévézés

Hozd ki a legtöbbet az otthoni moziestekből! Így válhat igazi élményprogrammá a tévézés

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Szabadulj meg a szarkalábaktól: ezzel az otthoni kezeléssel látványos eredményt érhetsz el (x)

Szabadulj meg a szarkalábaktól: ezzel az otthoni kezeléssel látványos eredményt érhetsz el (x)

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)

Palackba zárt szenvedély, mely tutira fellobbantja a lángot köztetek (x)

Palackba zárt szenvedély, mely tutira fellobbantja a lángot köztetek (x)