Éves kínai asztrológia: nézd meg, mit hoz neked a Nyúl éve az állatjegyed alapján

A Tigris után jóval harmonikusabb és játékosabb energiákat ígér majd a nemrég elkezdődött Nyúl éve, ami kapcsolataink, fejlődésünk és karrierünk szempontjából is fontos változásokat hoz. Segítünk, hogy minden információd meglegyen ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőle.

Mit hoz a Nyúl éve a kínai asztrológia szerint?
Mit hoz a Nyúl éve a kínai asztrológia szerint?
Fotó: Gettyimages.com

A Víz-Nyúl éve rugalmasságot, illetve békét hoz és óvatosságra, kis lépésekben való haladásra int. Ha nyitottak és kompromisszumkészek leszünk, valamint merünk segítséget kérni, sikeres évünk lesz! Stabilitásunk, biztonságérzetünk megtalálása és megtartása érdekében meditáljunk, végezzünk rendszeresen légzésfigyelést. De nézzük is meg részletesebben, hogyan tudjuk jobban kiaknázni ezt az évet a kínai asztrológia szerint, mit alakítsunk át, mire koncentráljunk jobban?

Tigris

Akik ebben az évben születtek: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Ez az év számodra a növekedést jelenti, a fejlődést abban, amit elkezdesz, vagy amit már végzel. Ebben az évben leginkább áprilisban várható a kiteljesedés, amikor végre felkerül életedben az i-re a pont. Ennek érdekében a legjobb, amit tehetsz, az a tanulás, önmagad továbbképzése. Ha párkapcsolatodban gondok adódnak, olvass párkapcsolati könyveket, jó rálátást és megértést adnak majd a helyzetedre. Nagyon kreatív és kitartó leszel ebben az évben és ezúttal rugalmasabb, alkalmazkodó, kompromisszumkész, diplomatikus oldaladat is használni tudod majd, ami nagyon jól jön ismerkedéskor, kapcsolataid építésekor.

Ez az év válaszutakat hozhat, főleg áprilisban. Válassz bölcsen és megfontoltan, bár valójában mindegy, hogy melyik utat választod, mindegyik jó lesz neked. Amire azonban figyelned kell, hogy nehezen fogsz tudni megkapaszkodni, ennek érdekében erősítened kell a stabilitásod: ölelkezz, menj el kondizni, járj sokszor mezítláb, válassz valamilyen egészséges étrendet. Ha pedig elég bátor és menő vagy, kezdj el meditálni, irányítsd a figyelmedet a légzésedre minden nap 2-3 percig egyenes gerinccel, mert az fogja meghozni a legnagyobb eredményt.

Nyúl

Akik ebben az évben születtek: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

A 2023 a te éved lesz! Elemedben leszel, jól fogod magad érezni. Nyitott leszel, alkalmazkodó és igazi békítő, használd erődet a jóra, segíts azoknak, akik segítségedet kérik! Koncentrálj üzletmenetedre, célodra és ne téveszd el az irányt, tanulj, tapasztalj, ezáltal nagy fejlődésen mehetsz keresztül ebben az évben. Brillírozni fogsz, mindenki körülötted lesz majd, sok barát és társ. Nem fogsz unatkozni!

Könnyedén jön majd a siker, az elismerés, könnyen veszed majd az akadályokat, rugalmasan és konfrontálódás nélkül éred majd el a célod, taktikusan és okosan haladsz célod felé. Arra figyelj csak, hogy ne manipuláld a körülötted lévőket célod elérése érdekében, inkább légy alkalmazkodó és nyitott, ugyanis minden támogatást meg fogsz kapni, amire szükséged lesz. Ha netán bajba kerülnél, problémádat mondd el minél előbb minél több embernek, mert ha így teszel, a segítség gyorsan fog érkezni!

Ha még nincs párod, tudnod kell: rengetegen lesznek körülötted és nagyon könnyen fogsz ismerkedni, így minden lehetőség adott lesz arra, hogy megtaláld életed szerelmét! Maradj nyitott, ne félj megmutatni önmagad és a siker nem marad el! Biztonságérzeted nem lesz túl erős, ennek érdekében ölelkezz gyakran szeretteiddel, menj masszőrhöz, gondozd kertedet és ne felejts el napi rendszerességgel 2-3 percig figyelni a légzésed! Tarts néha szünetet, maradj néha egyedül, gubózz be és adj teret a csendnek is.

Éves kínai asztrológia: Olvasd el, mit ígér a Nyúl éve hónapokra bontva

Sárkány

Akik ebben az évben születtek: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

A 2023 a növekedés és fejlődés éve lesz számodra. Tanulj, fejlődj tovább azon a területen, ami érdekel, ha jól csinálod, felkerülhet arra a bizonyos i-re a pont! Most érdemes továbbtanulásba vágnod a fejszédet, ha már egy ideje gondolkodsz rajta! A jó hír az, hogy tulajdonképpen bármelyik változat mellett is teszed le a voksodat, mindenképpen hasznos lesz számodra. Kreatív leszel, ami segíteni fog neked a kiteljesedésben. Használd hát kreativitásod és tanulj!

Párkapcsolatodban bár előfordulhatnak nézeteltérések, ha mélyebben érdekel a téma, menj el családállításra, sokat tanulhatsz belőle! Olvass párkapcsolati könyveket, kutakodj a témában addig, amíg a kérdésedre a megfelelő válasz meg nem érkezik. Ez az év hozhat neked válaszutakat, főleg februárban, fülelj hát, figyelj az érkező jelekre, vedd észre őket! Légy óvatos jogi ügyek, vitatkozások, veszekedések terén, mert könnyen szakítás lehet a vége.

Tudnod kell, hogy a Nyúl év meghozhatja egy olyan tett eredményét, amit régebben követtél el és ez most egy véletlen folytán kiderülhet. Ha ez megtörténne, a kapcsolat könnyen megszakadhat, utatok elválhat. A jó hír az, hogy ha ilyen helyzetbe kerülsz, hideg fejjel fogod tudni végiggondolni a dolgokat és higgadt döntést fogsz tudni hozni. Itt nem tehetsz mást, mint tanulsz az esetből és figyelsz arra, hogy legközelebb nem teszel olyat, amit később megbánhatsz.

Kígyó

Akik ebben az évben születtek: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

A Nyúl évében lehetőséged lesz nyitottabbá, lelkesebbé és rugalmasabbá válni, tégy hát egy próbát, nem fogod megbánni. Erős kitartásod további támogatást kap, tehát amin éppen dolgozol, azt biztosan hamarosan be fogod tudni fejezni. Légy lelkes, és ne habozz kreatívan újra nekifutni annak, ami elsőre nem sikerült, ez lesz a sikered kulcsa ebben az évben.

Párkapcsolatodban legyél kreatív és sose add fel. Utazzatok, legyetek együtt, élvezzétek az együtt eltöltött időt! Ha szingli vagy, ebben az évben könnye párra lelhetsz, menj társaságba, légy nyitott és kíváncsi, elfogadó és együttérző! Amire figyelned kell az az, hogy a bölcselkedést és mélységeket ne engedd eltűnni a süllyesztőben, tarts énidőt, biztosítsd magadnak az egyedüllétet is, fel fog tölteni!

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad

Akik ebben az évben születtek: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

2023-ban arra kell törekedned, hogy el tudd határolni magad azoktól a dolgoktól, melyek nem téged minősítenek. Érzelmileg el kell határolnod magad a múltadtól, a családban történt dolgoktól, mert azokról nem te tehettél, nem rád tartoznak. Ne vegyél magadra olyan dolgokat, melyekről nem tehettél, mégis szégyenkezel miatta. Erre emlékezz az év folyamán, erre koncentrálj!

Próbálj külső szemlélőként ránézni és úgy meglátni, hogy kit is minősít valójában az a helyzet, viselkedés vagy dolog, ami történt. Ha más szemmel nézel a történtekre, látni fogod, hogy nem neked kell miatta szégyenkezned. Ez megjelenhet olyan formában is, hogy folyton bizonyítani próbáltál szüleidnek, de azt érzed bármit teszel is, sosem leszel annyira jó mint ők azt elvárnák, vagy a barátnőd mindig olyan csinos, te meg mindig loncsosnak érzed magad mellette.

Ha nem vállalod fel ezt, nem tudod elhatárolni magad a múltadtól, a helyzettől, választás elé kerülhetsz és az nem lesz éppen kellemes. Emlékezz: más tettei nem téged minősítenek még akkor sem, ha éppen ott voltál, amikor megtörtént. Alakítsd át a szemléletedet, láss rá külső szemlélőként életedre!

Asztrológus árulja el, mire vágyik a partnered az ágyban a csillagjegye szerint

Kecske

Akik ebben az évben születtek: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

2023-ban azt fogod érezni, hogy az életed egy magasabb lépcsőfokra lép át a kreativitásodnak, tapasztalatodnak, kitartásodnak és fejlődésednek köszönhetően. Nagy változásokat hoz ez az év az életedben, a munkádban, üzletmenetedben, lehetőséged lesz megmutatni magad és kiteljesedni, erre leginkább novemberben van nagy esélyed. Növekedni, fejlődni fog a tudásod, a készségeid, a képességeid. Az sem kizárt, hogy tanulásra hajtod fejed. Ne gondolkodj rajta, vágj bele bátran!

Válaszutak is érkezhetnek és rengeteg lehetőséged adódik, meglesz az esélyed arra, hogy fejlődj, és továbbléphess úgy, ahogyan szeretnéd. Ennek érdekében alakítsd át kicsit a gondolkodásod, légy nyitott, rugalmas és lelkes! Ami pedig nagyon fontos, hogy neked biztosítva lesz mindaz, amire egy jó alapozáshoz szükség van. Ha jól csinálod és lépésről-lépésre halasz utadon, sikeres évet zárhatsz, minden amit felépítettél, megáll majd a saját lábán.

Majom

Akik ebben az évben születtek: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

A Nyúl évében gyengédség, nyugalom vár rád. Meg kell tanulnod rugalmasan, alkalmazkodóan hozzáállni az élethez és teret adni gyermeki énednek, aki egy virágra is rá tudott csodálkozni. Próbáld meg újra megélni gyermeki énedet, légy nyitott és befogadó, érdeklődő és őszinte. Kapcsolataid építése érdekében járj sokat társaságba, légy nyitott, érdeklődő és előzékeny és törekedj a konszenzusra! Így feltöltekezhetsz energiával. Koncentrálj céljaidra és légy kompromisszumkész: céljaid eléréséhez tovább kell tanulnod, fejlődnöd kell! Hajrá, állj hozzá rugalmasan, ne görcsölj, végy nagy levegőt és máris könnyebb lesz! Ha bajba kerülsz gondolkodj rugalmasan, légy kedves, nyugodt és tanulj meg kérni. Ha így teszel, hamarosan érkezni fog a segítség!

Kakas

Akik ebben az évben születtek: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

A Nyúl éve számodra a tapasztalatszerzésről szól. Egyszerűen szükséged lesz arra, hogy olyan dolgokat tapasztalj meg, melyek könnyen lehet, hogy a közfelfogással is szembemennek. Ezek lehetnek szerelmi, szexuális jellegű tapasztalatok is. Hiába próbálnak meg tanácsot adni, finoman irányítani, azt fogod tenni, amit jónak látsz, nem hagysz majd beleszólást a tetteidbe. Jól is teszed, hiszen a fejlődési utad ívéhez szükséged lesz ezekre a tapasztalatokra. Arra figyelj, hogy udvariasan köszönd meg a tanácsokat, majd tégy úgy, ahogy jónak látod.

Tudatosan koncentrálj arra, hogy a konfrontálódás elkerülése érdekében se hazudozz, egyszerűen csak nyugodtan képviseld azt, amit szeretnél. Azért ne légy öntelt, hallgasd meg a másik véleményét is, mert nem biztos, hogy szembemegy a te elképzeléseddel és mégis jó ötletet ad. Ráadásul ebben az évben nem árt egy kis óvatosság, fontold meg tehát a tanácsokat! Ezekre főleg szeptember folyamán figyelj oda. Hogyha pedig bajba jutsz, kérj bátran segítséget még akkor is, ha nehezedre esik majd kérni, ezáltal megmutatni sebezhetőbb oldalad.

Kutya

Akik ebben az évben születtek: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

A Nyúl évében a Kutyára az elegancia, jó előadóképesség és jó meggyőzőkészség jellemző. Kommunikációd sziporkázó, előadásod lehengerlő lesz. Könnyedén befolyásolod majd a körülötted lévő embereket, bárkit magad mellé tudsz állítani és meggyőzni érveléseddel. Olyan szinten tudsz hatni az emberekre és hitet adni nekik, hogy akár az egész életüket is képes leszel megváltoztatni. Képes leszel tömegeket is megmozgatni, lelkesítő és inspiráló leszel.

A leginspirálóbb és leglehengerlőbb októberben lehetsz, ha teheted, oda időzítsd a fontos tárgyalásodat, akkor nagy valószínűséggel nem fogsz ellenállással találkozni. Nagyon szuper üzletet köthetsz, ha figyelsz a tervezésre, a célodra és nem téveszted szem elől! Hogyha az energiának az alacsony szintjét éled meg, akkor lobbanékony reakciók, hirtelen indulatok, meggondolatlan döntések, túlzott akaratosság és túl erős indulatosság lehetnek úrrá rajtad. Próbáld tehát felemelni az energiát: higgy magadban, tudd, hogy meg tudod csinálni, vegyél nagy levegőt, csillapítsd le hirtelen erősödő indulataidat majd állj be középre és hengereld le a társaságot!

Disznó

Akik ebben az évben születtek: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

Kreativitásodnak és szuper ötleteidnek köszönhetően júliusra olyan nagyot fejlődhetsz, növekedhetsz, hogy még te magad is meglepődhetsz rajta. Tanulás, továbbtanulás, növekedés, fejlődés várható azon a téren, amivel foglalatoskodsz, ami érdekel. Képességeid, hozzáállásod is sokat változik idén, ami – ha vállalkozó vagy – nagyon jó hatással lesz üzletmenetedre. Vágj bele hát tanulmányokba, kutass, éld meg a pillanatot, teljesedj ki! Megérdemled a sikert!

Nagy változásokat tartogat neked ez az év. Ha válaszutak érkeznek tudd, hogy csak jót tesz majd neked, szükséged van a továbblépésre, az újra, a továbbhaladásra. Sok válaszlehetőséged lesz és tulajdonképpen bármelyiket választhatod, mindegyik szuper választásnak bizonyul!

Ha jobban ki szeretnéd aknázni az évet, kezdj el rendszeresen meditálni, minden nap 2-3 percig a légzésedet figyelni, ez picit le tudja csendesíteni szerteáramló gondolataidat, segít koncentrálni és a dolgok mögötti lényeget meglátni. Megéri, naponta csak 2-3 perc! Ne higgy nekem, próbáld ki!

Patkány

Akik ebben az évben születtek: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Ha fel tudod emelni az energiáját ennek az évnek, teremteni fogsz tudni a gondolataiddal! Ami a fejedben lesz létre tudod majd hozni, ha energiádat és fókuszpontodat oda tudod rá helyezni. Maradj tehát fókuszált, koncentrálj minden nap 2-3 percet a légzésedre. Figyeld, ahogy beszívod, majd kifújod a levegőt.

Találkozhatsz valakivel, akivel azonnal egy hullámhosszon vagy, mintha 100 éve ismernéd. Azonnal úgy érzed, mintha egyek lennétek. Ha mégis elválnátok, biztosan sokáig a szívedben őrzöd majd. Ez lehet egy párkapcsolat, egy barátság, egy biztos: földöntúli szeretetet érzel majd iránta. Bármit is súg a szíved, hosszú távon még ne köteleződj el!Érzelmileg ugyanis kicsit instabil lehetsz ebben az évben. Egy a múltból származó bűntudat lehet úrrá rajtad, amivel nem mersz szembenézni. Óvatosnak kell lenned a hűtlenséggel. Nagyon vigyázz, ne harapj bele a téged tápláló kézbe, mert bizony könnyen pórul járhatsz.

Tartsd kordában vágyaidat, mert könnyen átgázolhatsz azokon, akik segítségedre voltak. Ha túlzott vágyaid veszélyes vizekre visznek, légy nagyon óvatos és ne menj bele olyan dolgokba a másik kedvéért, amit te nem akarsz. A megoldás a vágyaid kontroll alatt tartása lesz. Bármilyen erősen is csábít, tartsd kontroll alatt, tudd, hogy baj lehet abból, ha belemész. A tökéletes összhang földi keretek között úgysem megélhető, csalódni fogsz, ha engedsz vágyadnak.

Az is lehet, ha régebbi párkapcsolatban élsz, hogy nehezen élitek meg az intimitást. Minden más jól működik, csak az intimitással lehetnek gondok: nem úgy és annyiszor történnek a dolgok, ahányszor és ahogyan szeretnéd, vagy ahogyan elvárják tőled. Ez különböző szexuális problémákat eredményezhet. Beszéljetek erről a témáról, nem biztos hogy nektek is az a megfelelő, ami a nagy átlagnak az.

Ha ezeket az energiákat fel szeretnéd emelni és inkább teremtésre koncentrálnál, meditálj, mert a meditáció segítségével a vágyaidat csillapítani, a fókuszpontodat pedig a célodra tudod átirányítani, ezáltal pedig csodákat fogsz tudni alkotni! Ha nagyon nehéznek éled meg az évet, tarts magadnál egy Kutya szimbólumot, az segíteni fog érzelmeidet kicsit stabilizálni.

Bivaly

Akik ebben az évben születtek: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

A Nyúl évében megismerheted a nagy Ő-t. Ugyanis rengetegen lesznek körülötted, te pedig elvegyülő, kedves, elfogadó mivoltoddal lehengerled majd a másik nemet. Egyedül a kitartással fogsz hadilábon állni ebben az évben. Ennek érdekében járj el minél többször baráti találkozókra vagy olyan helyekre, ahol lehetőséged van ismerkedésre. Vegyülj el, bulizz, érezd jól magad és töltődj fel energiával, szükséged lesz rá.

Ha energia szűkében érzed magad, gyújts egy gyertyát és ne tégy mást, csak szemléld, ahogy ég a lángja. A felmerülő érzéseket és gondolatokat pedig hagyd felszínre törni, majd engedd további útjukra. Sportolj! Inkább hosszú távú edzésekre menj, melyek legalább 1 órán át tartanak és jól átmozgatnak, végül pedig felpezsdítik a véred. Utána pedig ha jól esne egy jó masszázs, engedj a csábításnak!

Ha van kedved hozzá, kezdj bele tanulmányokba, gondolkozhatsz továbbképzésben, de egy teljesen új területbe is belevághatsz, egyedül bátorságodtól és eltökéltségedtől függ csak, hogy mibe vágsz bele. Légy nyitott, rugalmas, alkalmazkodó és lelkes! Hajrá, sikerülni fog!

Érdekes az asztrológia? Ideje jobban elmélyülni a témában:

Ez is érdekelhet

Az aszexuálisok sohasem szexelnek, és még 3 tévhit az aszexualitással kapcsolatban

Az aszexuálisok sohasem szexelnek, és még 3 tévhit az aszexualitással kapcsolatban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

PR

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)