Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

2021.november.26.

Mivel a reggeli órákban az Oroszlán-Hold négyzetet zár be a Skorpió-Marssal, könnyen dühbe gurulsz, veszekedést provokálsz, vagy kapkodásod miatt érhet veszteség. Az Oroszlán jegyében haladó Hold délután szembenállásba kerül a Vízöntő-Jupiterrel: büszke akarsz lenni a párodra, de ha nem akarja elkötelezni magát melletted, emiatt nem kell föladnod magad. Ez a konstelláció szembehelyezhet minket a hatósággal és a törvénnyel, hajlamosak lehetünk a pazarlásra is, ráadásul az epe és a máj is érzékenyebb a szokásosnál. Ha egy kapcsolatban túl nagy igényeknek kell megfelelned, meg kell találnod a kötődésnek azt a fokát, amely számodra a biztonságot adja, partneredet pedig nem korlátozza. Azt a gyengédet pedig próbáld meg leküzdeni, hogy szenvedélyesen vásárolsz luxuscikkeket.

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma a művész Kosoknak lesz jó napjuk, de ha eleged van már a szingli létből, magánéleted megkapja a szükséges lökést, ha lenyűgöző emberekkel találkozol.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha valami nem stimmel rokoni vagy üzleti kapcsolataidban, akkor vizsgáld felül, nem vagy-e túl önző: szív- és keringési bajok ellen beválik a citromfű tea.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha azt érezted, hogy az utóbbi időben eltávolodtál a párodtól, gyorsan tenned kellene valamit: erősítsd önbizalmadat és javítsd kapcsolatteremtő készségedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Minden erőfeszítésed és kemény munkád meg lesz jutalmazva, de ne ülj a babérjaidon, használj ki továbbra is minden lehetőséget, csak a költekezést fogd vissza.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Imádod a fényűzést, habzsolod a népszerűséget, hódolsz költséges szenvedélyeidnek, de fennáll a veszély, hogy a pároddal kapcsolatos elvárásaid túlzottak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma vonulj háttérbe, onnan figyeld az eseményeket, de csak értékes idődet fecsérled, ha arra vársz, amíg vonzó kollégádban kifejlődnek a családi érzések.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Legyél őszinte a vágyaiddal kapcsolatban, ne titkold elvárásaidat, de ha a pasid állandó társ és gyerekek nélkül is boldog, nem ma fogja meggondolni magát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha túl sok a munkád, rendszertelenül eszel, akkor is csak édességet, lehetőleg ne most akard rákényszeríteni a párodat, hogy eldöntse, összeköltöztök vagy nem.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne helyezkedj szembe a hatósággal, de itt a lehetőség új projektek elindítására, de nagyon hamar megunsz mindent, ami szokványos és előre kiszámítható.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha könnyelmű és gondatlan vagy, keress új jövedelemforrást, csak úszd meg nagyobb veszteségek nélkül a mai napot, de szexuális vágyadat nem szabad elnyomni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Partnered vagy barátaid miatt nagyobb költségbe vered magad, de nem bánod, ha a pasid nem tesz házassági ígéretet, hiszen nem tűrnéd el a dominanciáját.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma más szemszögből látod a munkádat és kapcsolatodat: nem kell rosszat feltételezned főnöködről és kedvesedről: kétséges esetben dönthetnél az ő javukra.

Ez is érdekelhet

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el