Napi horoszkóp: A hangulat ma szokatlanul oldott és bizakodó - Október 28.

A harmonikus Nyilas-Vénusz és Vízöntő-Jupiter rezgéseknek köszönhetően a hangulat ma szokatlanul oldott és bizakodó, pompás alkalom ez arra, hogy társasági összejövetelt tervezzünk. A szerelmesek közel kerülnek egymáshoz, boldog időszakot élnek át, de az élvezetek és a művészetek sem hiányoznak a mai programból. Keresve sem találhatnánk alkalmasabb időpontot ennél egy kis vakációzásra, esküvőre, eljegyzésre. A mai nap alkalmas időszak arra is, hogy megkérjünk egy jómódú személyiséget, hogy valamilyen ügyben segítsen nekünk, talán még valódi jóakaratot is kapunk. Peres eljárásokban valószínűleg a javunkra fognak dönteni. A barátságos rezgések anyagilag és érzelmileg egyaránt kedvező fordulatokról gondoskodnak, némelyek viszont ódzkodnak a „Holtomiglan-holtodiglan„ ígérettől. Ugyanakkor a Vénusz-Neptunusz quadrát is még érvényben van, felébreszti a jótékonykodásra való hajlamot, de egyesek számára a partner megbízhatatlansága is érezhető lehet.

Napi horoszkóp: A hangulat ma szokatlanul oldott és bizakodó - Október 28.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Egyik ellenkező nemű barátodról kiderülhet, hogy hihetetlenül izgató; egy utazás felpezsdíthet, de a mai nap jogi és anyagi problémák tisztázására is alkalmas.

Bika (04. 21-05. 20.) Vállalkozóként jó kapcsolatban kell lenned a bankoddal, de olyan változás történhet a munkahelyeden, ami előrelépést vagy keresetnövekedést eredményez.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Peres ügyben győzelem, külföldi vakációdon valaki elbűvölhet, és ha valóban megtetszett neked, még az sem kizárt, hogy hamarosan ideális házastársad lesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Aki munkát keres, annak sikerülhet elhelyezkednie, új feladatba vagy vállalkozásba foghatsz, s izgalmas ötleteid lehetnek a párkapcsolati rutin felfrissítésére.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy üzleti vagy szakmai kapcsolatnak köszönheted új ismeretségedet - kiváló a nap eljegyzésre, kreatív tevékenységekre, vakáció megkezdésére.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munka- és lakásügyben kedvező fordulat, kollégák vagy rokonok feltűnésére számíthatsz és egy apró gesztus is elég lesz, hogy megértsék jó szándékodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma bárkit bármire rábeszélhetsz, a szingliket pedig a csillagok segítik abban, hogy felfedezzék, mit szeretnének, ha egy megértéssel teli kapcsolatról van szó.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki baleknak néz, a párod viszont támogat anyagilag, de az sem kizárt, hogy olyan befektetésbe vágtok bele, amely messze felülmúlja az elvárásaidat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Együttműködési ajánlatod, önreklámod a legbefolyásosabb személyiségeket is kellemesen érinti, de egy új kapcsolatra is nyitott és fogékony vagy.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha tiszteletben tartod munkaadód elvárásait, jól járhatsz anyagilag, de kövess el mindent annak érdekében, hogy a szerelem biztonságos menedék legyen számodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A barátok, protektorok ma sokkal segítőkészebbek a megszokottnál és ügyes megoldásokkal sok olyan dolgot előre tudsz vinni, ami már régóta elakadt.

Halak (02. 20-03. 20.) Cégedből pénzt remélhetsz, de ha azt gondolod, hogy tudod, mi a legjobb a szeretett személynek vagy egyik üzletfelednek, akkor ne titkold el a véleményedet.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói