Így készíts láthatatlan, de ragyogó sminket a hétköznapokra

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az idei év legnagyobb sminktrendje kétségtelenül a no-makeup-makeup, azaz a láthatatlanul tökéletes megjelenés. A Max Factor küldetése, hogy a nők számára a világ minden táján elérhetővé tegyen olyan különleges termékeket és könnyű technikákat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiemeljék, fokozzák szépségüket. Miért kellene választanod a ragyogó bőr és a tartósság között?

Így készíts láthatatlan, de ragyogó sminket a hétköznapokra
Fotó: Shutterstock

A Radiant Lift termékcsalád sokoldalú újdonságait neked találták ki!

A tökéletes sminkalap

Miracle Prep Illuminating & Hydrating primer 4699 Ft/30 ml

Mielőtt bármilyen sminkterméket felvinnél, fontos a megfelelő primer, mely nem csak ápolja a bőrt, de gondoskodik a többi termék tartósságáról. A Miracle Prep Illuminating & Hydrating sminkalap biztosítja a tökéletes vásznat. Egy innovatív olajmentes, vitaminokkal dúsított formula, mely hidratálja a bőrt, javítja annak tónusát. Vigyél fel belőle egy mazsolányit az arc középső területeitől kifelé haladva!

Viszlát fáradt szemkörnyék!

Radiant Lift korrektor 3199 Ft/7 ml

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, mennyit számít egy jó korrektor. A szem alatti lilás-szürkés karikák bizony mindenről elvonják a figyelmet. A Radiant Lift korrektor C és E-vitamint, valamint fényvisszaverő pigmenteket tartalmazó formulája segít kinyitni a tekintet és hatékonyan veszi fel a küzdelmet a fáradtság jelei ellen. Párnás applikátorával vigyél fel belőle a szemkörnyékedre, majd ujjbegyeid segítségével gyengéd ütögető mozdulatokkal dolgozd el!

Hibátlan bőr egy pillanat alatt

Radiant Lift alapozó 5399 Ft/30 ml

Nem kell lemondanod a tartósságról, ha ragyogó arcbőrt szeretnél, mindössze egy szuper formulára van szükséged. A Radiant Lift alapozó hialuronsav komplexekkel gazdagított összetétele 30-as fényvédő faktorral védi bőröd, mely segít az idő előtti öregedés kockázatának csökkentésében. Nyomj ki egy borsónyi adagot a kézfejedre, majd az arc középső területeitől kifelé haladva dolgozd el a terméket egy alapozóecset segítségével! Ne felejtsd el levinni a nyak területére, hogy elkerüld a maszkszerű végeredményt!

Kell egy kis extra ragyogás!

Miracle Glow folyékony highlighter 4199 Ft/15 ml


Aligha van szemetgyönyörködtetőbb sminktermék a csodásan fénylő highlightereknél! Vizes fényük még egészségesebbé teszi a bőrképet, kiemeli az arc csontozatát. A Miracle Glow folyékony highlighter könnyű, nem ragacsos formulája univerzális ragyogást biztosít. Vigyél fel belőle az arccsontod tetejére, a szemöldökcsontodra, sőt, akár a hidratálódba is belekeverheted!
A termékeket keresd a DM és a Rossmann drogériákban!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője