Ilyen volt a 2012-es GLAMOUR Women of the Year

2012. december 19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Idén már ötödik alkalommal rendezi meg a GLAMOUR a Women of the Year gálát. A szavazás már elkezdődött, a hat kategória öt-öt jelöltjére ide kattintva voksolhattok, és természetesen értékes nyereményekért szállhattok versenybe ezzel. Emlékeztetőül pedig itt egy kis összefoglaló a 2012-es WOTY-gáláról.

2012-ben is Palvin Barbit választottátok a legjobb modellnek
Fotó: Fotó: Hatlaczki Balázs/GLAMOUR

2012 márciusára 30 ezernél is több szavazat érkezett a hat kategória 30 jelöltjére, ami óriási növekedés az elmúlt évhez képest. Ezt természetesen nektek köszönhetjük, hiszen ahogy eddig is, most is a GLAMOUR olvasói döntöttek a díjak sorsáról. Ezt hangsúlyozta a műsorvezető mellett a GLAMOUR főszerkesztője, Maróy Krisztina is a gálán, aki az este első díját adta át.

A tavalyi év során először átadott az év hősnője díjat most a Romani Design vehette át. A hagyományos, tradicionális elemeket modern megoldásokkal vegyítő márka célja, hogy esélyt adjon a hátrányos helyzetű tehetségnek, és képviselje a hagyományos értékeket. A díjat a Romani Design ötletgazdája, Varga Erika vette át főszerkesztőnktől.

A műsorvezetők közül megjósolhatatlan volt, hogy kinek lehet a legnagyobb esélye a győzelemre. Végül a zenei műsorvezetők és a saját showműsorral rendelkező D. Tóth Kriszta elől Tatár Csilla, a TV2 sztárja vitte el a díjat.

Kattintsatok ide, és nézzétek meg a 2012-es GLAMOUR Women of the Year kisfilmjeit.

Könnyen előfordulhatott volna, hogy rögvest egy duplázással folytatódik a gála, hiszen a legjobb divattervező kategóriában Nanushkának már volt egy GLAMOUR Women of the Year díja, hiszen a kategória első győztese annak idején még ő volt. Idén azonban a londoni divathetet is megjárt Abodi Dórára szavazott a legtöbb GLAMOUR-olvasó, így bár ő nem tudott megjelenni a gálán, mégis ő örülhetett a díjnak.

A legjobb színésznő kategóriában a Csillag születik zsűritagja, a népszerű és mindig gyönyörű Pokorny Lia kapta a legtöbb szavazatot, míg az énekesnők között az X-Faktorban felbukkant Janicsák Veca söpörte be a legtöbb voksot, így elvitte a GLAMOUR olvasóinak díját.

A legjobb modell kategóriában nagy kérdés volt, hogy sikerül el a GLAMOUR Women of the Year történetében először dupláznia valakinek, ha már Nanushkának ez nem sikerült. Palvin Barbinak, aki 2012-ben a L`Oréal legfiatalabb nagykövete lett, minden esélye megvolt arra, hogy megszerezze a díjat. Igaz, megvolt az esélye, hogy a rendkívül népszerű plus-size modellünk, Demmer Erika, vagy éppen a Prada idei show-ján a nemzetközi divatvilágban is sikerrel debütált Axente Vanessa végül meglepetést okoz. Idén azonban Palvin Barbit nem lehetett megállítani, így végül ő vehette át Jákó Erikától, a Revalid vezetőjétől a legjobb modellnek járó díjat, és ezzel ő lett az első duplázó a GLAMOUR Women of the Year történetében.

A szavazás, és így az eredményhirdetés egyik legizgalmasabb kategóriája a plusz egy, azaz a legsármosabb férfi kategóriája. Idén a GLAMOUR olvasói a TV2 sorozatsztárjának, Száraz Dénesnek adták az igencsak megtisztelő elismerést.

Ami a különdíjakat illeti: az Arena Pláza a legstílusosabb GLAMOUR Women of the Year jelöltet díjazta, ez az elismerés idén Trokán Nóráé lett. A Nivea Q10 pedig a legragyogóbb bőrű sztárt díjazta, ez az díj Demmer Erikának jutott.

2013-ban vajon kik lesznek a befutók? Szavazzatok és nyerjetek értékes ajándékokat ide kattintva!

Ilyen volt a 2012-es GLAMOUR Women of the Year 2012-ben 30 ezernél is több szavazat érkezett a hat kategória 30 jelöltjére.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)