Kijött az új Huawei okostelefon és bombább, mint eddig bármi!

2019.március.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Huawei bemutatta Párizsban a P széria legújabb termékeit. A P30 Pro a világ első okostelefonja, amelynek hátlapi kameráit a gyártó a legújabb szenzortechnológiákkal látta el. A készülék ötszörös optikai, tízszeres hibrid, valamint ötvenszeres digitális zoom-mal rendelkezik, így a felhasználó az apró részleteket megjelenítő, professzionális fotókat készíthet, akár éjszaka is. A P30 széria okostelefonjaival stúdióminőségű videófelvételek is rögzíthetők: a mesterséges intelligenciának köszönhetően a hátlapi lencsék egyszerre több nagy felbontású felvételt is készítenek, majd kombinálják azokat. Az idén április elejétől megvásárolható Huawei P30 Pro mellé a gyártó két héten keresztül legújabb okosóráját adja ajándékba.

Kijött az új Huawei okostelefon és bombább, mint eddig bármi!
Fotó: huawei

A Huawei P30 Pro a gyártó legújabb Leica Quad kamerarendszerét kapta. A készülék hátlapi lencséit a legújabb szenzortechnológiák támogatják: a 40 MP-es kamera SuperSpectrum szenzora az éjszakai fotózásért, a 20 MP-es lencse pedig az ultraszéles látószögért felel, a 8 MP-es telefotó lencse mellett pedig – szemben a P30 okostelefonnal – egy Time of Flight (ToF) technológiával felszerelt kamera is helyet kapott, amely a 3D-modellezést és a mélységérzékelést segíti elő. A Huawei a P30 esetében egy 8 MP-es telefotó-, egy 16 MP-es ultraszéles látószögű-, valamint egy 40 MP-es széles látószögű kamerát helyezett el a készülék hátoldalán, valamint háromszoros optikai, ötszörös hybrid, valamint harmincszoros digitális zoomal látta el azt.

A készülékek 1/1.7 hüvelykes SuperSpectrum RYYB szenzora a szokásos RGGB érzékelőktől eltérően nagyobb pixeleket eredményez, valamint a zöld színű képszemcséket sárgákkal helyettesíti, így a P30 elérheti akár a 204,800, a P30 Pro pedig a 409,600 ISO értéket is. A nagyobb pixeleknek is köszönhető, hogy P széria legújabb készülékeivel tűéles, részletgazdag fotók és videók készíthetők fényviszonytól és beállítástól függetlenül is. A 20 MP-es ultraszéles látószögű lencsével panorámaszerű képeket örökíthet meg a felhasználó. A P30 Pro RYYB szenzora és az optikai-, illetve a mesterségesintelligencia-vezérelt képstabilizációs technológia biztosítja, hogy a telefon tulajdonosa a nap bármelyik szakában, bármilyen megvilágításban éles és megfelelően fényelt fotókat készíthessen. A Huawei P30 Pro SuperZoom lencséje ötszörös optikai, tízszeres hibrid, valamint ötvenszeres digitális zoom-mal rendelkezik, melyhez periszkópos kialakítást használ. A telefotó kameraprizmája úgy töri meg a fényt, hogy maximalizálja a fókusztávolságot, miközben a lehető legjobban lecsökkenti a kameramagasságot.

Martin Wanda magyar fotográfus a Canon új márkanagykövete

Martin Wanda magyar fotográfus a Canon új márkanagykövete

A P30 Pro egyedülálló Time of Flight (ToF) szenzora kiváló térérzékelést biztosít, így a fotókon a legapróbb részletek is jól kivehetővé válnak. Az okostelefon pontosan meghatározza a kép alanyának távolságát, ami lehetővé teszi, hogy a fotón szereplő alak ne mosódjon el és jól elkülönüljön a fénykép hátterétől. A Huawei AI HDR+ funkciónak köszönhetően az elő- és hátlapi kamera is képes több, gyors egymásutánban készített fényképet összekombinálni a lehető legjobb eredmény elérése érdekében, ezzel elkerülve a túlexponált vagy hátulról megvilágított szelfik készítését.

Fotó: huawei

A gyártó legújabb csúcskészüléke a Huawei történetének legerősebb előlapi kamerájával rendelkezik. A P30 Pro 32 MP-es lencséje a Super Portrait Mode-ban a legapróbb részleteket is képes megörökíteni, így akár az arcszőrzet szálai és a legapróbb szeplők is jól láthatóvá válnak.

A P30 széria bevezeti a felhasználót a professzionális mobilvideó-készítés korszakába. A SuperSpectrum szenzor lehetővé teszi az alacsony fényviszonyú helyzetek megörökítését, így az éjszakai felvételek is kristálytisztán jelennek meg. Az OIS (optikai) és AIS (mesterségesintelligencia-vezérelt) képstabilizációs technológiának köszönhetően akár mozgás közben, 4K-s felbontású videók rögzítésekor is stabil marad a kép, mialatt a SuperZoom lencse éles közeliket készít.

Fotó: huawei

A Dual-View módban - amely egy későbbi frissítés telepítése után lesz elérhető - a készülékek két lencséje párhuzamosan működik: egyszerre készítenek ultraszéles szögben távoli, valamint közeli videófelvételt. Ilyen esetben az osztott képernyő egyik oldalán a panorámafelvétel, míg a másikon egy közeli kép jelenik meg, amelyek ezt követően összekombinálhatók.

Elég szexista oka van annak, hogy meghíusúlt az első női űrséta

Elég szexista oka van annak, hogy meghíusúlt az első női űrséta

A Huawei P30 széria készülékei Magyarországon április elejétől a klasszikus Éjfekete árnyalat mellett Auróra kék és Jégkristály kék színben, valamint a P30 Pro kizárólag a Huawei Experience Store kínálatában Naplemente színben is kapható lesz. A gyártó április 1-14-ig tartó különleges ajánlatának részeként a P30 Pro okostelefont megvásárló felhasználóknak a Huawei Watch GT sorozat legújabb okosóráját adja ajándékba.

A P30 bruttó 229,990 Ft-tól, míg a P30 Pro bruttó 299,990 Ft-tól lesz elérhető.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője