Minden, amit eddig tudunk Kim Kardashian kisbabájáról

2018.január.17.

Nagy nap volt a tegnapi a Kardashian-West család számára: Kim az applikációján jelentette be, hogy megszületett harmadik kisgyermeke, akinek egy béranya adott életet. Eddig csupán annyit tudtunk, hogy kislányról van szó, és mindenki egészséges, most viszont már szerencsére egyre több információt kapunk az új családtagról.

Kim Kardashian
Fotó: Instagram
[object Object]

Kim végig a béranya mellett volt szülés közben, és ő volt az első, aki a kezébe vehette a kisbabát. Kanye szintén bent tartózkodott, ő a függöny mögött várta a fejleményeket, de felesége után ő is egyből megérinthette az újszülöttet. A béranya kiléte továbbra is ismeretlen, azt azonban tudjuk, hogy a szülés komplikácók nélkül zajlott, és a vállalkozó hölgy is remek egészségnek örvend.

Láttad már? VÉGRE! Elcsípték a várandós Kylie Jennert egy boltban!

Igaz, Kanye az utóbbi időben távol tartotta magát a rivaldafénytől, egy közeli barátja elárulta, a kisgyermek a lehető legjobbkor érkezett a rapper életébe. Kanye nehéz időszakon van túl, és úgy érzi, a legtöbb energiát csemetéitől kapja, ők azok, akik még az igazán borongós napokat is bearanyozzák. A rapper egyébként most is dolgozik, de minden lehetséges idejét a családjával tölti.

Kim továbbra sem árulta el, hogyan nevezték el az újszülöttet, de Ellen DeGeneresneknek már kifejtette, hogy mindenképpen rövid, könnyen kiejthető, egy szótagú nevet szeretne, North és Saint után nem is vártunk volna mást. Izgatottan várjuk a további részleteket!

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít