Mindent a GLAMOUR-napokról

2016.szeptember.12.

MARATONI KÉNYEZTETÉSSEL VÁR A CAMPONA ÉS A GLAMOUR!

Gyere el október 6-a és 9-e között, csütörtöktől vasárnapig, reggel 10-től este 8-ig a budapesti CAMPONA Bevásárlóközpontba, ahol a GLAMOUR-napos kedvezmények mellett változatos és izgalmas programokkal várunk!

Az őszi GLAMOUR-napokon nemcsak a kedvezményes ruhatárfrissítésedről és kincsvadászatról gondoskodunk, hanem egy izgalmas, kényeztető hétvégét is eltölthetsz velünk, ha ellátogatsz a Campona Bevásárlóközpontba. Sminkeseink, fodrászaink és stylistjaink alig várják, hogy élőben is megmutathassák az új szezon legizgalmasabb trendjeit, és csodás sminkeket és hajakat alkossanak neked. Hogy ne csak a divatfronton, hanem az autók világában is naprakész legyél, élőben is megcsodálhatod a gyönyörű színekben pompázó Nissan Juke autót. A kényeztető masszázs mellett, a JANA jóvoltából megkóstolhatod az új Jana vitamin immuno és activity termékeket, továbbá felfrissülhetsz ízesített ásványvizeikkel. A Sába hoszteszei illatmentes intimszappanmintákat osztogatnak. A Pöttyös-standnál pedig a Campona Tesco áruházában vásárolt Pöttyös Túró Rudi vagy Pöttyös Tejsüti Multipack vásárlása esetén egyedi Pöttyös ajándékokat, illetve Pöttyös termékeket nyerhetsz, ha bemutatod a vásárlást igazoló blokkot.

Hozd magaddal a párodat is, ne aggódj, nem fog unatkozni. A férfimegőrzőnkben szuper programokkal várjuk az urakat, a Heaven In Style szalon szakemberei pedig prémiumkategóriás, minőségi alapanyagokkal szakáll- és bajuszigazítással készülnek.

Keresd a további részleteket a www.glamouronline.hu -n!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói