13 híres férfi, akinek az anyukája a legjobb barátja

2022.április.27.

Válhat valakiből a tinilányok kedvence vagy éppen Hollywood egyik legsármosabb és legnépszerűbb sztárja, a lelke mélyén attól még anyuci pici fia marad.

13 híres férfi, akinek az anyukája a legjobb barátja
Fotó: Gettyimages.com

Bár sok sztár féltve őrzi magánéletének minden szegmensét, vannak, akik szívesen beszélnek családi kapcsolataikról, például arról, mennyire jó viszonyt ápolnak édesanyjukkal.

Íme 13 sztár, aki soha nem feledkezik meg a mamájáról:

1. Timothée Chalamet

Fotó: Getty Images

A Csodálatos fiú sztárja, Timothée Chalamet a Golden Globe gálán jelent meg édesanyjával, Nicole Flenderrel, aki egy igazán elegáns, Virgil Abloh által tervezett kreációban állt fia mellett. Semmi kétség afelől, hogy ő az ifjú tehetség első és legnagyobb rajongója.

2. Noah Centineo

Noah Centineo népszerűsége a To All the Boys I`ve Loved Before-ban való szereplése óta folyamatosan gyarapodik, de a hírnév ellenére sem feledkezik meg egy percre sem édesanyjáról, Kellee Janelről. Amikor részt vett Jimmy Fallon műsorában, máris rámutatott a tömegben édesanyjára és megköszönte neki a támogatását. Bízunk benne, hogy hamarosan őket is láthatjuk majd együtt a vörös szőnyegen!

3. Pete Davidson

Fotó: NBC

Amellett hogy mostanában Ariana Grande és Kate Beckinsale exeként, és Kim Kardashian újdonsült párjaként emlegetik a Saturday Night Live ifjú sztárját, Pete Davidson a mama kicsi fia. Jimmy Fallonnak büszkén mesélt arról, hogy tudatosan vásárolt édesanyjával közös házat és nagyon szeret vele egy háztartásban élni.

4. Bradley Cooper

Fotó: Getty Images

Ha valakiről, akkor a Csillag születik sztárjáról már régóta lehet tudni, hogy nagyon szoros a kapcsolata édesanyjával, Gloria Campanóval. Azóta hogy a színész édesapját 2011-ben hosszantartó betegség után elvesztették, egy házban is élnek. Az idei Screen Actors Guids Awards-on csak ketten jelentek meg, de sok más rendezvényre Bradley oldalán Irina Shaykkal együtt érkeznek.

5. Ryan Gosling

Fotó: Getty Images

Gosling számára nagyon fontos, hogy gyakran töltsön minőségi időt édesanyjával, és ebbe természetesen két lányát és szerelmét, Eva Mendest is bevonja. Mindig hangsúlyozza, hogy megérti a nők szemléletmódját is, hiszen két csodálatos nővel nőtt fel, az édesanyjával és a nővérével.

6. Justin Timberlake

Fotó: Getty Images

Timberlake édesanyja iránti tisztelete kifejezéseként még egy tetoválást is csináltatott nevének kezdőbetűivel. "Nagyon különleges a kapcsolatunk. Ő a legjobb barátom, és mindig is az volt a célom, hogy olyan nagyszerű és szórakoztató ember legyek, mint az édesanyám" - mondta az énekes mamájáról, Lynn Bomar Harlessről.

7. Dwayne Johnson

Fotó: Getty Images

Kétség sem férhet hozzá, hogy a színész rajong édesanyjáért, Ata Johnsonért. Több premieren is együtt jelentek meg, Dwayne pedig Instagramon is megosztott egy nagyon érzelmes bejegyzést édesanyjáról, amelyben elmondta, hogy nem is lehetne nagyobb boldogsága, mint az, hogy ő van neki.

Sztárok, akiknek teljesen más az eredeti neve, mint amit ismersz

Sztárok, akiknek teljesen más az eredeti neve, mint amit ismersz8. Colin Farrell

Fotó: Getty Images

Farrel már számos díjátadón vett részt édesanyjával kettesben, de mind közül a Frászkarika bemutatójára emlékszik vissza a legszívesebben. Hogy miért? Édesanyja a film premierjén ismerte meg későbbi férjét, Joel Michaels filmproducert. Farrell azóta is azt mondja, hogy mivel ez a film vezetett el ahhoz, hogy édesanyja megtalálja a boldogságát, mindig a karrierje legnagyobb sikere lesz.

9. Jared Leto

Fotó: Getty Images

Az Oscar-díjas színész gyakran mondja, hogy minden elismerését annak köszönheti, hogy nagyszerű édesanyja van. Szegényen és alázatosan éltek sok éven át, és mamája, Constance tanította meg arra, hogy küzdenie kell ahhoz, hogy az álmai valóra válhassanak, ami sikerült is. Mindig hálás lesz azért, hogy ahogy mondja, megtanította édesanyja álmodni.

10. Drake

Fotó: Getty Images

A rapper is rajongásig szereti édesanyját, Sandit, akit gyakran emleget zenei szövegeiben és Instagram oldalán is, ahol "kis hősömként" is hivatkozott rá és soha nem rest kimondani, mennyire szereti őt.

11. Leonardo DiCaprio

Fotó: Getty Images

Kétség kívül DiCaprio életének legmeghatározóbb alakja édesanyja, Irmelin. Legyen szó arról, hogy éppen aktuális barátnőjével nyaral-e, a vörös szőnyegen mutatkozik vagy díjat vesz át, édesanyja mindig elkíséri. Nagyon hálás neki azért, amiért minden nehézség ellenére is a lehető legjobbat próbálta neki megadni: "Ha nincs ez a személy, én sem lennék ma itt. Nem volt kiváltságos életem, egy durva környéken nőttem fel, de ez a nő minden nap három órát vezetett, hogy egy színvonalas iskolába járhassak és jobb lehetőségeim legyenek" -mondta a színész.

12. Ryan Lochte

Fotó: Instagram

Az olimpiai úszó büszkén állítja, hogy neki van a legjobb édesanyja a világon. A 2016-os Rio-i olimpia előtt is hálásan mondott neki köszönetet azért, hogy feltétel nélkül szereti és támogatja mindenben.

13. Matthew McConaughey

Fotó: Getty Images

A népszerű színész is nagyon jó kapcsolatot ápol édesanyjával, sőt olykor még együtt is szórakoznak, közösen mennek koncertekre is. Ha pedig nincs alkalmuk találkozni, akkor is mindig ügyel rá McConaughey, hogy legalább hetente egyszer, vasárnap minden fontos történést megbeszéljenek telefonon.

Ez is érdekelhet

A csillagjegye elárulja, ki milyen ajándékra vágyik titokban

A csillagjegye elárulja, ki milyen ajándékra vágyik titokban

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját