„Zöldbe” öltözik a 2022-es Glamour Women of The Year gála! Már szavazhatsz kedvenceidre!

2022.február.10.

A hagyományokhoz híven idén is a szakmájukban sikeres nőket ünnepeljük. A 2022-es Glamour Women of the Year gálán a kiemelkedő tehetség mellett fókuszba kerül a fenntarthatóság is. Márciusban az esemény „green carpetjén” hat kategória jelöltjei vonulnak végig. Az év hősnője idén az EMMA Egyesület.

A GLAMOUR Women of the Year díj missziója, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban – immáron 14 éve. A szerkesztőség hitvallása szerint mindenki nyertes, aki egy női közösség részeként, integrálódva a férfiak által uralt társadalomban hangot tud adni annak, ami motiválja, ami bántja, ami foglalkoztatja, amit létrehozott, amit alkotott. A hat kategória jelöltjei egytől-egyig kiemelkedő sikereket értek el saját területükön, közülük szavazhatják meg az olvasók a nyerteseket.

2022-ben az ökotudatosság is kiemelt szerepet kap az eseményen.

A résztvevőket arra kérjük, hogy ne vásároljanak új ruhát az eseményre, hanem válasszanak egy régi kedvencet ruhatárukból, vagy kutassanak fel egy izgalmas vintázs darabot, és abban vonuljanak végig a „green carpeten”.

2022-ben az „Az év hősnője”díjat az EMMA Egyesületnek adjuk át. Az EMMA az anyaság témáján keresztül kapcsolódó női közösség, céljuk, hogy tudatosan vállalt értékeikből, egyéni tapasztalataikból és a kapcsolódások minőségéből erő, tudás és aktivizmus szülessen egy egyenlő és befogadó társadalomért. Ingyenes zöld számot működtetnek anyáknak, műhelyeket és támogató csoportokat szerveznek, közösségi dúlaszolgálatot biztosítanak a rászorulóknak, információt szolgáltatnak, érdekérvényesítő munkát végeznek, és igyekeznek aktívan jelen lenni az anyákat érintő társadalmi párbeszéd minden szintjén – ezekben pedig képviselni a női perspektívát.

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire március 20. éjfélig lehet szavazni a woty.glamour.hu linken. Nézd élőben a díjátadó gálát március 23-án a glamour.hu-n!

A 2022-es GLAMOUR Women of the Year jelöltjei:

Az év divattervezője

Hegedűs Dóra /DÜSK/, Kerényi Virág /VIRAG KERENYI/, Majoros Zita /PRINTA/, Tóth Melinda /DAIGE/, Varga Viktória /VIKTORIA VARGA/

Az év színésznője

Pálmai Anna, Rujder Vivien, Stork Natasa, Sztarenki Dóra, Tenki Réka

Az év énekesnője

Dárdai Blanka, Nagy Bogi, Schoblocher Barbara, Szécsi Böbe, Tóth Andi

Az év vállalkozója

Bittera Réka és Tassonyi Csenge /Briefly/, Matyi Alexandra /Alexandra Kiadó/, Kertész Violetta /Lovebug Vintage/, Pető Detti /PETŐ DETTI Make-up Art School/, Rácz Judit /Skinsmart/

Az év közösségi média sztárja

Gresa Szonja, Lady Szomjas, Nemakarokbeleszólni, Sápi Vivi, Viszkok Fruzsi

Az év lakberendezője

Csarnai Csilla, Csupor Anna, Haberland Filoména, Őrfi Eszter, Vörös Kati

Az év hősnője

EMMA Egyesület

Ez is érdekelhet

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói