5 zenei dokumentumfilm a Netflixen, amit érdemes megnézned

Ha érdekel, milyen a popcsillagok élete a színfalak mögött, a legjobb helyen jársz, ugyanis összegyűjtöttük a kedvenc, magyar felirattal is elérhető zenei dokumentumfilmjeinket a Netflixről.

HAZATÉRÉS: A Beyoncé-film (2019)

A Hazatérés azon túl, hogy bepillantást nyújt az R&B királynő 2018-as Coachella-szereplésének kulisszái mögé, feltárja az érzelmi utat az ötlettől a kulturális mozgalomig. Bemutatja azt is, mekkora erőfeszítésekbe kerül megszervezni egy ekkora volumenű show-t.

Miss Americana (2020)

Az Emmy-díjas Lana Wilson Taylor Swiftről szóló dokumentumfilmjében megismerhetjük a folyamatot, amelyen keresztül az énekesnő/ dalszövegíró kezébe vette az irányítást és megtalálta a saját hangját, valamint a nehézségeket, amelyekkel karrierje során szembe kellett néznie.

BLACKPINK: Light up the Sky (2020)

A koreai pop világszintű kulturális jelenséggé vált, a BLACKPINK pedig minden idők egyik legsikeresebb k-pop csapata. Caroline Suh filmjéből a négy lány történetét és a felemelkedésükhöz vezető út részleteit ismerhetjük meg.

Ariana Grande: Excuse Me, I Love You (2020)

Ariana egyelőre még nem koncertezett hazánkban, azonban a Netflix segítségével most a nappalinkból csodálhatjuk a tehetségét. A film elkalauzolja a nézőt az énekesnő Sweetener világturnéjának londoni állomására, ahol a kulisszák mögé is betekintést nyerhetünk.

Britney kontra Spears (2021)

Erin Lee Carr rendező és Jenny Eliscu újságíró exklúzív interjúkon és bizalmas jellegű bizonyítékokon keresztül fedik fel a Britney Spears gyámság alá kerülését övező titkokat és hazugságokat. A készítők célja, hogy elmeséljék Britney szabadságkeresésének történetét.

Ez is érdekelhet

Újra hódítanak a füstös szemek, és ezúttal menőbbek, mint valaha

Újra hódítanak a füstös szemek, és ezúttal menőbbek, mint valaha

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően