7 titok a Trónok harca befejező évadjáról

2017.március.14.

Óriási izgalom övezi a Trónok harca hetedik és nyolcadik évadát, és igaz, még sokat kell várnunk rá, de pár nagyon izgalmas titokra már fény derült a világ legnépszerűbb HBO sorozatának a készítői jóvoltából.

7 titok a Trónok harca befejező évadjáról
Fotó: HBO

Most kedvcsinálóként összegyűjtöttük pár különleges tényt az utolsó két évadról, de nyugi, semmi spoiler!

1. A nyolcadik évadban hat epizód lesz
Összesen hat epizódból áll majd az utolsó évad – erősítette meg David Benioff, a sorozat egyik kreátora. A kezdetektől fogva hetven órás sorozatot szerettünk volna készíteni. Ebből végül hetvenhárom lett, viszont ugyanúgy megmaradt a kezdeti és a középső fázis, most pedig a vége felé közeledünk. Szörnyű lett volna, ha bárkit is elvesztünk a legfontosabb karakterek közül, örülök, hogy úgy tudjuk befejezni, ahogy terveztük.

2. Benioff és Weiss nem tervezi folytatni a sorozatot
Sajnos le kell lomboznunk a rajongókat, ugyanis a Trónok harcából nem készül folytatás. "Az HBO jól csinálja a sorozatait, és szívesen megnézem a többi alkotásukat, biztosan jók lesznek, de úgy gondolom, kell a vérfrissítés" – árulta el Benioff.

3. Ed Sheeran is feltűnik a hetedik évadban

Hogy miért? Mert Maisie Williams rajong az énekesért, Benioff és Weiss pedig bármit elér, amit csak akar. Évek óta próbáljuk megszerezni Ed Sheerant, hogy meglepjük Maisie-t, és idén végre sikerült – mondta Benioff hétvégén a Southwest filmfesztiválon Austinban.

Trónok harca Arya Stark
Trónok harca Arya Stark
Fotó: HBO

4. Arya Stark castingja volt a legnehezebb

A kérdésre, hogy melyik színészt volt a legnehezebb kiválasztani, a rendezők egyöntetűen kijelentették, hogy a legkisebb Stark lány karaktere jelentette a legnagyobb kihívást. Ez nem is csoda, hiszen Arya Stark meglehetősen összetett szereplő, és nem akármilyen kvalitású színészt kíván meg a karaktere. Végül Maisie Williams kapta meg a szerepet, aki eleget is tett a rendezők elképzelésének.

5. Sansa a rendezők kedvenc

Nem csoda, hogy Sansa szimpátiát és sajnálatot vált ki a nézőkből, hiszen bárki tud azonosulni a többszörösen megkínzott, kamasz hibákat elkövető Stark lány viszontagságaival. a href="http://www.glamouronline.hu/sztartedd/csaknem-kiestek-a-tronok-harca-sztarjanak-a-mellei-ebbol-a-ruhabol-22390">Mindig is imádtam Sansát
, hiszen ő olyan, mint egy valós személy#8230; – mondta Benioff. Mindannyian átéltük, milyen idegesítő tinédzsernek lenni.

Trónok harca Sansa, Jon Snow
Trónok harca Sansa, Jon Snow
Fotó: HBO

6. A sorozat legszörnyűbb jelenete a pilotban, azaz a legelső részben volt, és végül kivágták
A pilot egyik jelenete annyira cikire sikeredett, hogy végül kimaradt a sorozatból. Az ominózus részben a Stark fiúk és Jon Snow látható, ahogy egymást borotválják és vágják a hajukat, mindezt félmeztelenül. "(…) valószínűleg a legszörnyűbb jelenet, amit valaha megírtunk." – vallotta be a rendező.

7. Meghal Sansa
Na jó, ez csak vicc volt. Remélhetőleg. Az epizódok felosztásakor valóban felmerült a kérdés, hogy kiiktassák-e a szereplőt a sorozatból, de egyelőre megnyugodhatunk, valószínűleg Sansa nagyobb biztonságban van, mint a Trónok harca bármelyik másik karaktere.

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján