Nyugalom, Bridgerton rajongók! Nem kell elbúcsúzni a hercegtől: itt láthatjuk legközelebb

2021.október.9.

Most már talán mindenki hallotta a hírt, hogy A Bridgerton család következő évadára elbúcsúzunk szeretett hercegünktől, a Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page. De ne aggódjatok ez nem azt jelenti, hogy többet nem ábrándozhatunk róla a képernyő előtt.

 Regé-Jean Page
Regé-Jean Page
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

A hírt pedig nem más tette hivatalossá, mint Lady Whistledown a Twitter oldalán! Még decemberben írta meg, hogy bár nagyon szerették Simont sajnos el kell, hogy búcsúzzanak tőle, de mindig is a Bridgerton család tagja marad. Mindezt pedig Regé-Jean Page is megosztotta, és hasonlóan kedves szavakkal megköszönte, hogy tagja lehetett egy ilyen jó csapatnak. Lehet ennél szebben búcsúztatni valakit!?

Ahogy pedig említettük, nem kell attól félni, hogy elvesztjük szem elől Regé-Jean Page-t, a színész ugyanis hamarosan új nagyszabású produkcióban bukkan fel.

A szürke ember (The Gray Man)

Nem máshol, mint két hatalmas kedvencünk mellett láthatjuk majd. A Netflix egyik legújabb sorozatában "A szürke ember"-ben szerepel Ryan Gosling és Chris Evans mellett. Olyan pletykák is felreppentek, hogy ez lesz az egyik legnagyobb költségvetésű filmje a Netflixnek, úgyhogy mindenképpen egy nagyon jó filmre számítunk. Pontos megjelenési dátuma még nincs, de az biztos, hogy egyből felkerül majd a megnézendő filmek listájára.

Fogadjunk, hogy nem ismernéd fel a Bridgerton szereplőit a való életben

A meglepetés

Ha mindez még nem lenne elég, akkor eláruljuk, hogy a hatalmas népszerűségnek örvendő fantasy játékból, a Dungeons & Dragons-ból készülő sorozatnak is Regé-Jean Page lesz az egyik főszereplője. A kultikus játékból készülő széria nagyobb dobás lehet, mint a Trónok harca volt, és pláne úgy, hogy a hírek szerint elképesztő színészi gárdát hoztak össze, hiszen A Briderton családdal berobbant Page mellett például Chris Pine és Hugh Grant is szerepel majd a sorozatban. Kicsit lehűtheti a lelkesedésünket, hogy a Dungeons & Dragons-ra 2023-ig biztosan várni kell.

Ez is érdekelhet

Lesd el a divattervező stílusát!

Lesd el a divattervező stílusát!

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább