A fogadóirodák szerint ez a szereplő ül majd a Vastrónon a Trónok harca végén

2019.április.6.

Ezen a héten megtartották a Trónok harca befejező évadának premierjét, úgyhogy most már mindenki a sorozat lázában ég, és elmondhatatlanul izgulunk mi is, hogy vajon mi lesz a sorozat vége.

Trónok harca, Daenerys
Fotó: Profimedia

Természetesen olvastuk mi a leghihetetlenebb teóriákat a befejezéssel kapcsolatban, de jelen pillanatban még bármit el tudunk képzelni. Nem tudjuk, hogy ki jut el élve a sorozat befejezéséig, és mivel feltehetően továbbra is hullanak még a szereplők, szinte lehetetlen megjósolni, hogy vajon ki ül végül a Vastrónra.

Persze a kérdés nem csupán a rajongókat, de a fogadóirodákat is foglalkoztatja. Lehetett szavazni, hogy ki nyeri el végül a Vastrónt, sőt arra is lehetett fogadást kötni, hogy ebben a küzdelemben a főbb szereplők közül az utolsó, nyolcadik évadban ki hal meg legelőször. Egy online fogadásokkal foglalkozó oldal most hozta ki az összesítését, és minket mindkét eredmény meglepett:

Ki lesz a nyolcadik évad első áldozata?

Úgy tűnik, hogy a fogadók a Greyjoy-házat érzik a leggyengébb láncszemnek a sorozatban, mert messze az tűnik a fogadóirodáknál a legvalószínűbbnek, hogy valaki, legvalószínűbben Euron Greyjoy fog a nyolcadik évadban a legkorábban elhalálozni. Őt Yara, majd Theon követi a halálozási valószínűségben. Érdekes, hogy hármukat Cersei követi, akinek a korai halálára 13%-nyi esély jut, ami valljuk meg elképesztően megdöbbentő lenne, nekünk legalábbis az az érzésünk, hogy ő a végső harcban is fontos tényező lesz. A fogadók Havas Jon halálát szinte teljesen kizárják, furcsa is lenne, ha most halna meg, amikor a származásáról most derülnek ki a legfontosabb részletek.

Ki lesz a nyolcadik évad első áldozata?

Ki merne erre tippelni? Mi például abban sem vagyunk biztosak, hogy valóban egyetlen uralkodója lesz majd Westerosnak. A fogadóirodáknak azonban van két erős favoritjuk is. Számunkra újabb meglepetés, hogy a fogadó negyede Bran Stark uralkodását látják a legesélyesebb lezárásnak. Ez már csak azért is meglepő, mert mintha látómezejében ez a probléma eddig egyáltalán nem bukkant volna fel, hiszen ő leginkább a Másokra koncentrál. Őt viszonylag jó esélyekkel követi Havas Jon, és azért némileg lemaradva következik csak Daenerys, ez első, aki tényleg a trónt akarja. A fogadók 16%-a gondolja, hogy végül a Sárkányok anyja sikerre viszi hosszú útját a Vastrónig. Az, hogy Sansa is viszonylag tekintélyes esélyes a 14%-ával, talán nem meglepő, viszont Gendry 12,5%-a már komoly meglepetés, hiszen Robert Baratheon törvénytelen gyereke egyelőre igencsak messze van attól, hogy trónkövetelővé lépjen elő. Még meglepőbb, hogy az uralkodást leginkább ambicionáló Cersei végső győzelmére csak 3,8%-os sansz van a fogadóirodák szerint. Őt megelőzi például Kisujj, aki a hetedik évadban például meghalt, bár a rajongól teóriája szerint, ez csupán félrevezetés volt.

Erre a Trónok harca karakterre hasonlítasz a csillagjegyed alapján

Erre a Trónok harca karakterre hasonlítasz a csillagjegyed alapján

Sőt a fogadóirodák a trón várományosaként Cerseinél valószínűbbnek látják Havas Jon és Daenerys közös gyermekét is, aki esetleg talán megfoganhatott, már amennyiben mégis lehetnek még gyerekei a Targaryen lánynak. Szerintünk, ha Cersei vérengzésbe kezd a nyolcadik évadban, az csak azért lesz, mert elolvasta a fogadóirodák jóslatát, amelyek szerint a végső győzelemre nála még az Éjkirálynak, Samwell Tarlynak, sőt Tyrion Lannisternek is nagyobb az esélye. Ahogy a halálozásokban az élen állnak a Greyjoy-ház tagjai, úgy a fogadóirodák szerint az ő végső győzelmük lenne a legnagyobb szenzáció. Hogy mást ne mondjuk egy picivel a fogadók szerint még az is valószínűbb, hogy Véreb lesz a végső győztes, mint az, hogy Theon vagy Yara.

Ez is érdekelhet

A pénisz is öregszik, méghozzá így

A pénisz is öregszik, méghozzá így

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós