A GLAMOUR Nagykövet 2021-ben Ruzsa Norina - Ismerd meg!

2021.február.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bemutatkozik a GLAMOUR új Nagykövete, Ruzsa Norina veszi át a stafétát 2020 utolsó Nagykövetétől, Tapolcai Dórától. Annyiban változik a nagykövetségi kinevezés mentete idéntől, hogy már nemcsak 5 hónapig, hanem év végéig láthatjátok Norinát ebben a szerepben. Ismerjétek meg jobban:

Az elmúlt években többször is jelentkeztél a GLAMOUR Nagykövet felhívásra.

Hogy fogadtad, amikor megtudtad, hogy idén te nyerted el ezt a címet?

Valóban nem először jelentkeztem, összesen három alkalommal mérettettem meg magam, és most negyedjére teljesült az álmom. Az én történetem az élő példa arra, hogy ha van egy álmod, akkor mindegy hányszor nem sikerül elérned azt, ne add fel és próbáld meg még egyszer! Szeretném ezt az üzenetet tovább közvetíteni, hogy igenis merjünk nagyot álmodni és nagy célokat kitűzni maguk elé. Emlékszem, Párizsban ültem a hotelszobában, amikor megtudtam, el sem akartam hinni, annyira boldog voltam, megkoronázta az utamat ez a hír.

Kinek mondtad el először?

Timi barátnőm, akivel Párizsba utaztunk ott ült mellettem, így ő volt az első, aki megtudta. Miután letettem a telefont egyből hívtam a páromat, ezt követően pedig a hugomnak mondtam el a hírt, végül az egész családomnak.

Milyen tervekkel vágsz neki ennek a feladatnak?

Szeretnék minőségi, informatív és értéket adó tartalmakat készíteni a GLAMOUR Nagykövet Instagram-oldalára. Rengeteg kreatív ötletem van már most, valamint szeretném minél jobban bevonni a felhasználókat is a mindennapjaimba.

Hogy fogadtad, amikor megtudtad, hogy idén közel egy évig tart a mandátumod?

Kicsattanó örömmel és boldogsággal! Hiszem, hogy az életben minden okkal történik. Talán korábban azért nem én lettem nagykövet, mert az élet ezt a lehetőséget tartogatta a számomra. Izgatottan várom a közös munkát a szerkesztőséggel és a partnerekkel egyaránt. Az egy év egy óriási lehetőség, szeretném maximálisan kihasználni és szuper projekteket megvalósítani.

Milyen kihívások várnak rád ezzel az új szereppel?

Már az Instagram-oldal tartalmi felépítése is egy kisebbfajta kihívás, hiszen az én oldalamat utazás témában építem, míg a Nagykövet oldalt más tematikában viszem tovább. Ezenfelül izgatott vagyok az Instagram live beszélgetésekkel kapcsolatban is, mert a videózás az eddigi komfortzónámon kívül esik, viszont mindig is kacérkodtam vele. Biztos sok új kihívással fogok szembe nézni a fotózások alkalmával is, hiszen teljesen más profi csapattal együtt dolgozni, mint utazós tartalmat készíteni.

Rengeteg kényeztetésben részesülsz majd az elkövetkező hónapokban. Mennyire vagy érzékeny a divatra és a szépségápolásra?

Próbálok naprakész lenni a divattal és a szépségápolással kapcsolatban is. Szeretem az adott trendeket a magam stílusában beépíteni a ruhatáramba. Szeretek nőiesen öltözködni, de ugyanakkor a lazább stílus is közel áll hozzám. Ami a legjobban jellemez engem, az a kettő ötvözete. Simán felveszek egy plisszírozott szoknyát egy tornacipővel. A reggeli és az esti szépségápolási rutinom nagyon fontos a számomra, melyről szeretnék majd részletesen is írni. A sminkelés terén pedig kísérletező vagyok, hogy épp milyen sminket választok egy adott napra az sokban is függ az aktuális hangulatomtól is. Oda vagyok egy visszafogott, klasszikus sminkért, viszont ugyanúgy imádom az élénk és extra rúzsokat is. Ami nálam alap: alapozó, korrektor a szemem alá, szempillaspirál és pirosító.

Hogy állsz a filmekkel, sorozatokkal?

Ha egyszer elkezdek egy sorozatot, akkor muszáj végig nézzem minél hamarabb

Imádok izgalmas, új filmeket és sorozatokat nézni. Mindig van aktuális kedvenc. Jöhet bármi, thriller, akció, vígjáték, tudományos vagy reality, a lényeg, hogy kösse le a figyelmem és ne unatkozzak közben.

Köztudott, hogy imádsz utazni. Hány országban jártál eddig és mi a volt a legemlékezetesebb utad?

Eddig 28 országban jártam és van, ahol többször is. Számomra mindegyik utazás nagyon emlékezetes, de ha ki kellene emeljek egyet, akkor az egyetemi éveim során, az Amerikába töltött nyár volt az egyik legmeghatározóbb utam. A gyerektáborban való nehéz munka után hihetetlen élmény volt 21 évesen két hetet utazgatni Amerikában. Ez az időszak pedig sok mindenre megtanított.

Van olyan hely, ahová nem szívesen mennél?

Összességében azt mondanám, hogy nincs, viszont háborús övezetbe nem szeretnék utazni. Nyitott vagyok a világ minden szegletére, de fontos számomra a biztonságom.

Mi az a három dolog, amit minden utazásra magaddal viszel?

A három legalapabb dolog az iratok/bankkártya, a telefonom és a fényképezőgépem.

Amit most kimondottan fontosnak tartok az a kézfertőtlenítő, maszk és nedves törlőkendő. De ha megszokott dolgokon felül nézzük a listát, akkor hordozható töltő, útikönyv (nagy gyűjtő vagyok) és természetesen a GLAMOUR magazin is minden esetben velem tart!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője