A kedvenc sorozatod végre elérhető az HBO Maxen - A narancsvidék

2022.május.11.

A 2000-es évek kultikus sorozata, A narancsvidék (The O.C.) mind a négy évada magyar szinkronnal és felirattal, eredeti nyelven megérkezett az HBO Max kínálatába!

Isten hozott a kaliforniai Narancsvidéken, Newport Beach-en, ahol egy baráti társaság és több család élete örökre megváltozik, amikor egy kívülálló belecsöppen a jómódú, óceánparti közösség életébe.

A 2000-es évek imádott sorozata, ami olyan sztároknak adta meg a kezdőlöketet karrierjük fellendítéséhez, mint Adam Brody, Rachel Bilson vagy Mischa Barton igazi korlenyomat, főleg, ami a sorozat jelmezeit illeti, melyek óriási hatással voltak a tinik öltözködési stílusára és például olyan darabokat tett kultikussá, mint az Ugg csizmák.

Ami a 2010-es években a fiatal generáció számára a Gossip Girl volt, azt egy évtizeddel korábban A narancsvidék adta, a hasonlat pedig egyáltalán nem véletlen, hiszen mindkét sorozatot ugyanaz a Josh Schwarz jegyzi.

A legjobb gimis sorozatok, amiket ma is imádunk

Ha korábban nem láttad, akkor most itt a nagy lehetőség, hogy bepótold! California, Californiaaaa, here we cooome, oooh!

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex