A mindenit! - Scarlett Johansson a Ghost In The Shell első előzetesében lenyűgöző és elképesztően szexi

2016.november.13.

Legyünk őszinték, vannak olyan filmek, amiket igazán nem szeretnénk, ha Hollywood elrontana. A Ghost In The Shell abszolút ebbe a kategóriába tartozik.

A ´90-es évek fordulóján megjelent cyberpunk manga első animációs feldolgozása 1995-ben készült, és igazi kultfilmmé vált. Ha rangsorolni kellene a ´90-es évek popkulturálisan legnagyobb hatású filmjeit, akkor a Ghost In The Shell (magyarul Péncélba zárt szellem - bár így nem sokan emlegetik) bizony az elsők között tolakodna. Mamoru Oshii, a rendező egészen lenyűgöző és atmoszférikus világot teremtett, ami utánozhatatlan. Az amerikai élőszereplős feldolgozástól mindenki berzenkedett, pedig már nagyon régóta érik a projekt.

Ráadásul, a fanatikusok nem is örültek túlságosan a hírnek, hogy nem japán színész kapja majd a főszerepet. Mondjuk, Scarlett Johansson népszerűsége, és jártassága hasonló műfajú filmekben azért megnyugtatta őket. Igaz, hozzátehetjük, hogy a Luc Besson-féle Lucy sok bizakodásra például nem adott okot. Mindenesetre a színésznő elfogadható kompromisszum volt, a rendező, a Hófehér és vadászt jegyző Rupert Sanders azonban már eleve nem nyerte el a Ghost In The Shell rajongóit.

Azonban hiába a fanyalgás, a legenda amerikai verziójára biztosan rengetegen kíváncsiak lesznek jövő tavasszal, pláne azok után, hogy Scarlett Johansson felvezetőjével most megérkezett a Ghost In The Shell első előzetese, és bár egy jó trailer még egyáltalán biztosíték egy jó filmre, de a színésznő legalábbis elég meggyőző benne:

Ez is érdekelhet

Szemrángás: Mi lehet az oka?

Szemrángás: Mi lehet az oka?

Divat Shoppingtipp

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.