Angelina Jolie élete legnagyobb kihívására készül

Angelina Jolie hatalmas dobásra készül – egy ikonikus szereppel tér vissza a filmvászonra, miután az utóbbi időben filmrendezőként és producerként is többször bizonyította tehetségét.

Angelina Jolie Maria Callas szerepében tér vissza a filmvászonra | Fotó: Dave J. Hogan
Angelina Jolie Maria Callas szerepében tér vissza a filmvászonra | Fotó: Dave J. Hogan
Fotó: Gettyimages.com

Angelina Jolie a chilei Pablo Larraínnal fog együtt dolgozni, aki olyan életrajzi drámák rendezését tudhatja magáénak, mint a Neruda, a Jackie és a Spencer. A rendező szokásához híven ismét egy legendás személy életét készül megfilmesíteni, Angelina Jolie az amerikai születésű görög operaénekesnőt, Maria Callast fogja alakítani Larraín Maria című filmjében. A kivételes tehetségű operaénekesnő, aki hangterjedelmével három oktávot tudott lefedni, 1977-ben (53 évesen) Párizsban hunyt el szívrohamban.

A mozi és az opera egyesítése

A készülő film valós beszámolókon fog alapszik majd és „a világ legnagyobb operaénekesének viharos, gyönyörű és tragikus történetét meséli el” az 1970-es évek Párizsában töltött utolsó napjait újra átélve és elképzelve. A film forgatókönyvét a Spencert jegyző Steven Knight írta.

Angelina Jolie fantasztikus elismerésben részesült

Nagyon komolyan veszem a Maria élete és öröksége iránti felelősséget. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megfeleljek a kihívásnak.” – nyilatkozta a 47 éves Jolie, miközben jelenleg is javában zajlanak a Without Blood utómunkálatai, ami az ötödik filmje rendezőként. „Pablo Larraín egy olyan rendező, akit régóta csodálok. Egy álom, hogy vele és Steven Knight forgatókönyvével lehetőséget kapok arra, hogy többet meséljek el Maria történetéből.” – tette hozzá.

Angelina Jolie fantasztikus hírt jelentett be, örömében még táncolt is

Régóta dédelgetett álmom, hogy lehetőségem legyen egyesíteni két legmélyebb és legszemélyesebb szenvedélyemet, a mozit és az operát. – mondta Larraín – Mindezt Angelinával, egy rendkívül bátor és kíváncsi művésznővel lenyűgöző lehetőség. Igazi ajándék.

Képbe hozunk a sztárvilág híreivel:

Ez is érdekelhet

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói