Brad Pitt fojtogatta a saját gyerekét, és alkohollal locsolta le a többit

2022.október.5.

Újabb részletek láttak napvilágot Brad Pitt, Angelina Jolie és gyermekeik repülőútjáról, mely végül a házaspár szakításához vezetett, miután a színész többször is bántalmazta családját verbálisan és fizikailag is.

Brad Pitt 2016-os verbális és fizikai bántalmazásáról újabb részletek derültek ki
Brad Pitt 2016-os verbális és fizikai bántalmazásáról újabb részletek derültek ki
Fotó: Getty Images /Maria Moratti

Sokan emlékeznek arra a 2016-os repülőútra, ami – ha jogilag nem is – végleg pontot tett Brad Pitt és Angelina Jolie 12 éves kapcsolatának végére. A repülőn történteket tovább árnyalja egy frissen benyújtott panasz, amit Jolie a színész üzleti érdekeltségű keresetére nyújtott be egyfajta válaszként. A New York Times információi szerint a repülőút során Brad Pitt fojtogatta az egyik gyermekét, egy másikat pedig meg is ütött. A dologra akkor került sor, amikor az ittas Pitt összevitatkozott Angelina Jolie-val, akit a fejénél fogva rázott meg, majd lökött a fürdőszoba falának. A dokumentum szerint sört öntött a feleségére, gyerekeit pedig ugyancsak sörrel és vörösborral locsolta le az út során.

Amikor az egyik gyerek verbálisan anyja védelmére kelt, a színész magából kikelve rohant neki, Angeline Jolie pedig, hogy megvédje, a hátánál fogva igyekezett róla lefejteni a színészt. Brad Pitt ezután háttal a repülő ülésének vetette magát, ekkor sérült meg a színésznő háta és könyöke a dokumentumban leírtak alapján. Ekkor már a többi gyerek is automatikusan próbálta védelmezni a színésznőt, amire válaszként az ittas Pitt fojtogatni kezdte az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött. „Néhányan könyörögtek Pittnek, hogy álljon le. Mind nagyon rémültek voltak.” - olvasható a dokumentumban. A többórás repülőút során a színész tehát többször is bántalmazta a családot fizikailag és verbálisan, Jolie ügyvédi csapata szerint pedig a színésznő „minden megtett azért, hogy megvédje a gyerekeit attól a fájdalomtól, amit Brad Pitt okozott a családnak azon a napon”.

A bántalmazó szavak is felérnek egy pofonnal

„Anyu nincs jól tönkreteszi a családot”

Hiába 6 éve történt, újabb és újabb részletek derülnek ki az egykori pár jogi csatározása során. Idén nyár végén többek között azok a felvételek láttak napvilágot, amelyek a színésznő sérüléseiről készültek. De a beszélgetés bizonyos részletei is kiszivárogtak, többek között Brad Pitt agresszív kirohanása, amiben azzal vádolja feleségét, hogy „Te b@szod szét ezt a családot”. Két, a sajtó előtt meg nem nevezett gyermeke ekkor elsírta magát, és próbálták kideríteni, rendben van-e édesanyjuk, mire újabb agresszív válasz érkezett a színésztől. „Nem, anyu nincs jól. Tönkreteszi a családot. Őrült.” A színész a mai napig tagadja, hogy bántalmazta volna a gyerekeket és a feleségét, a BBC-nek pedig azt nyilatkozta, Angelina Jolie folyamatosan változtat a történeten 2016 óta.

A bántalmazásnak nagyon sok arca van, mentség viszont nincs rá:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói