Ben Affleck sorsfordító döntést hozott

Ben Affleck beismerte, hogy Az Igazság Ligája forgatásán rendszeresen ivott, ami jelentősen megnehezítette a munkát. Az az időszak több szempontból is rémálom volt számára, ezért úgy döntött: többé nem bújik Batman bőrébe.

Ben Affleck nagyon szomorú ok miatt hozta meg ezt a döntést
Ben Affleck nagyon szomorú ok miatt hozta meg ezt a döntést
Fotó: Michael M. Santiago/Getty Images

A Hollywood Reporternek adott, csütörtökön megjelent interjúban Ben Affleck megosztotta, hogy a 2017-es szuperhősfilm forgatása rossz szájízt hagyott maga után, ezért felül kellett írnia a filmmel kapcsolatos terveit. Idén még láthatjuk őt a Flash: A Villámban, valamint az Aquaman 2. részében, de a stúdióval való hosszú távú együttműködésben már nem hisz.

Teljesen összetort a szíve

„Borzasztóan nehéz volt” - vallotta be. „Az Igazság Ligája arra késztetett, hogy meghozzam a döntést: kiszállok. Soha többé nem akarok ilyesmit csinálni, egyszerűen nem vagyok rá alkalmas. Ez volt a legrosszabb élmény, amit valaha átéltem egy olyan szakmában, ami amúgy is tele van szörnyű élményekkel. Összetörte a szívemet” - mondta a színész.

Az Igazság Ligája című film 2017-ben jelent meg Ben Affleck főszereplésével
Fotó: Profimedia

Ben Affleck azt is megosztotta, hogy sem a forgatással, sem pedig a karakterével nem volt elégedett. „Szeretnél valami érdekeset találni a munkádban, ehelyett egy gumiruhában állsz a képernyő előtt és azt mondod: »Ha ez a nukleáris hulladék elszabadul, akkor…«. Ez rendben is van, nem nézem le [az ilyen filmeket], de ez kreatív szempontból már nem kielégítő számomra.”

Így reagált Jennifer Lopez arra, hogy Ben Affleck látványosan unta a Grammy-gálát

Képtelen volt nemet mondani az alkoholra

A forgatás tragikus fordulatot vett, amikor Zack Snyder lánya öngyilkosság következtében elhunyt, ami miatt a rendező végül kilépett a produkcióból. Helyét Joss Whedon vette át, és a terv az volt, hogy 60 nap alatt újraforgatják az egész filmet. „Valakinek az az ötlete támadt, hogy odahozzák Joss Whedont, aki majd megment minket, 60 nap alatt újraforgatja a filmet, és átírja azt, amit addig csináltunk. Azt mondta, tudja a titkot. Nem tudta. Nehéz volt” - emlékezett vissza Affleck a szörnyű eseményekre, amelyek hatására az alkoholba menekült. „Elkezdtem túl sokat inni. Amikor visszaértem a londoni szállodába, azon gondolkodtam, hogy vagy kiugrom az ablakon, vagy ezt csinálom. Nyomorultul éreztem magamat.”

A család az első

Affleck azért utasította vissza a lehetőséget, hogy filmeket rendezzen távol az otthonától, mert jelen akar lenni a gyermekei életében. „Túl fontosak ezek az évek. Ha elszalasztom őket, életem végéig bánni fogom” – mondta. Jennifer Lopez és Ben Affleck 20 évet vártak arra, hogy útjaik ismét keresztezzék egymást. 2021-ben hivatalosan is összekötötték az életüket: egy meghitt Las Vegas-i ceremónián mondták ki a boldogító igent, szeptemberben pedig egy hatalmas esküvői bulit csaptak.

További híreink a filmvilágból:

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói