A legjobb boszorkányos filmek és sorozatok Halloweenre, amit most azonnal megnézhetsz

2021.október.23.

Idén ha kedves az életed, akkor nem tömörülsz valamilyen hajnalig tartó halloweeni buliban, hanem szépen otthon maradsz, és ha épp még jobban hangulatba szeretnél jönni, akkor felkensz magadra valami őrült sminket és megnézel egy jó hátborzongató filmet.

A legjobb boszorkányos filmek és sorozatok Halloweenre, amit most azonnal megnézhetsz
Fotó: netflix

Félelmetes horrorfilmekkel Dunát lehetne rekeszteni és jó sok ezek közül azonnal rendelkezésedre áll a különböző filmmegosztó oldalakon. Mi pedig most a boszorkányokra fókuszálunk ebben a gyűjtésben, ahova a legjobb boszorkányos filmeket, sorozatokat szedtük össze.

Cursed: Átkozott

Netflix

Katherine Langford Nimue szerepében csatlakozik a jövendőbeli Artúr királyhoz, hogy eljuttassák a híres ősi kardot Merlinnek. Ez a feminista újragondolása a klasszikus angol legendának tele van misztikus jelenetekkel.

Sabrina hátborzongató kalandjai

Netflix

Már a befejező szezon is elérhető a 90-es évek imádott sitcomjának félelmetes feldolgozásához a félig halandó, félig boszorkány Sabrináról.

Luna Nera

Netflix

A 17. századi Olaszországban a boszorkányokat, ha elkapják, kivégzik. Ade és a testvére egy csapat vadász elől menekül.

Harry Potter és az azkabani fogoly

HBO Go

Harry Potter és barátai, Ron és Hermione harmadik tanévüket kezdik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában - a patinás falak között azonban szörnyű rémségek fogadják őket. Az iskola környékén ugyanis felbukkan egy veszedelmes szökött rab, és megérkeznek a legalább ugyanannyira félelmetes dementorok is, akiknek meg kellene védeniük a varázsló-növendékeket.

Matilda, a kiskorú boszorkány

Netflix

A Roald Dahl közkedvelt regénye alapján készült családi film ugyan nem hátborzongató, de nem hiányozhat erről a listáról. Matilda felfedezi a benne rejlő mágiát annak ellenére, hogy a családja és a gonosz iskolaigazgató mindent megtesznek, hogy elfojtsák ezt benne.

Könnyű, mint a pehely

HBO Go

Öt tinilány egy ártatlan játékot játszik. A játékból azonban rémálom lesz, amikor a természetfeletti erő elszabadul. Amikor az előre megjósolt módon elkezdenek meghalni, a túlélőknek meg kell állítani a gonoszt, még mielőtt késő lenne.

A boszorkányok elveszett könyve

HBO Go

Diana a boszorkány örökségét tagadva történésznek állt. Amikor ráakad egy könyvre, ami magyarázatot adhat kérdéseire, veszélyes rejtély középén találja magát. A könyv felkelti a túlvilági lények érdeklődését is. Deborah Harkness regényéből.

A varázslók

HBO Go

Quentin gyermekkora óta rajong a mágikus könyvekért, az azokban olvasott Fillory nevű varázslatos helyért. A Varázskapu egyetemen rájön, Fillory nagyon is valóságos hely, és nem olyan idilli, mint amilyennek tűnik. Lev Grossman regényéből.

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell