Ciki vagy cuki? Robert Pattinson, Robbie Williams és a hónaljszőr

2011.március.7.

1979-ben születtem, tehát a több aspektusból is kezdek retrónak tűnni. Nyilván ezért is viszonylag későn, 2005-ben találkoztam először borotvált hónaljú férfival, és a nőiesen csupasz és puha bőr látványa, illetve tapintása körülbelül olyan sokkot okozott, mint amilyen egy pasinak lehet az, ha megpillant egy bozontos, és esetleg "nyáriasan nedves" női hónaljat.

Azóta persze szembesültem a ténnyel, hogy egyre dívik a férfiak körében a hónalj szőrtelenítésének szokása, ezért döbbent szemeket nem meresztgetek már strandon, és le sem cikizem azokat a haverjaimat, akik férfi létükre is rendszeresen szőrtelenítik eme testrészüket. Viszont én továbbra is ki nem állhatom a csupasz férfihónaljat. Ez van. Szerencsémre az első esetet követően csupán még egyszer találkoztam csupasz hónaljú férfival, és - most láthatjátok, mekkora agresszor vagyok - őt finoman megkértem, nem növesztené-e vissza a kedvemért. Aranyos volt, megtette. Képzelhetitek, micsoda öröm volt néhány nap múlva látni azokat a helyes kis szőke szőrszálakat, melyek nélkül nekem sajnos nem férfi a férfi!

Ez persze ízlés kérdése. Ilyen ügyekben nem is vitázom senkivel, ám múltkor megütötte a fülemet az a kijelentés - ráadásul egy nő szájából -, hogy "fú, de ciki, az a pasi nem borotválja a hónalját!" Na, ez már több volt a soknál. Egy dolog, hogy van egy trend, aminek egyesek hódolnak, egyesek nem, de azért ne kezeljük már úgy a szőrös hónaljú férfiakat, mintha olyan stílustalanok és ápolatlannak hatók lennének, mint a "hónaljkutya" tulajdonos nők. Már csak azért se, mert a női test szőrtelenítése azért lehet elvárható, mert a nőről a finomságra, puhaságra, bársonyosságra asszociálunk - sokan amúgy ezen is vitáznak -, míg a férfiak esetében e jelzők használata akár még sértő is lehet.

A másik, ismét sokat hangoztatott indok, miszerint a hónaljszőr kellemetlen testszagot és folyamatos kényelmetlen érzést okoz, nemcsak azért nem lehet igaz, mert akkor horrorisztikus lenne belegondolni, hány évtizeden át szenvedtek szerencsétlen férfiak - és persze a velük és körülöttük élő nők! -, míg végre a kurrens divat kegyesen a kezükbe adta a szőrtelenítés lehetőségét, hanem azért sem, mert direkt megkérdeztem minden "odafönn szőrös" férfiismerősömet, vajon folyamatosan büdösek-e, illetve hogy egész életük maga-e a merő szenvedés a törzsükhöz odadörzsölődő szőrök miatt, és egyöntetűen azt felelték: nem.

Szóval, semmi gond azzal, ha neked és a pasidnak a csupasz hónalj tetszik, de mindenki legyen tisztában azzal, hogy ez csupán egy divattrend, ami például már abból is látszik, hogy Észak-Amerikában szinte alig-alig hódol neki valaki. Részben azért, hogy a mai napi munkám igazán örömteli legyen, részben azért, hogy bemutassam, nem éppen az igénytelenséggel egyenlők a "hagyományos hónaljú" férfiak, összeállítottam egy kis galériát azokból a férfiakból, akiknek odafenn bizony SZŐRŐS. Igyekeztem nem saját ízlésem alapján dönteni, hanem barátnőim, ismerőseim, rokonaim és üzletfeleim megkérdezésével is, olyanokat beválogatni, akik sokak számára szex szimbólumnak számítanak. Ó, és mivel mégiscsak vezető divatmagazin vagyunk, két menő modellt is beválogattam, hogy minden szőrös férfi, és szőrpárti nő megnyugodhasson, még csak azt sem mondhatjuk: márpedig aki igazán trendi pasas akar lenni, az leszedi a hónaljkutyát. Hát, nem! Reméljük, senki sem hányja el magát a képek láttán! ;-)

robert-pattinson-200x-d00009A2514b708d1ae5d.jpg

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról