Csak egy szám: Justin Bieber új számának akusztikus verziója jobb, mint az eredeti

2015.szeptember.9.

Az MTV VMA gálán szenzációs előadást láthattunk tőle, amit még ő maga is megkönnyezett, az utóbbi napokban pedig arról számolt be a sajtónak, hogy egyelőre jegeli a randizást, ugyanis összetörték a szívét, és időre van szüksége a felépüléshez. Ej-ej, Selena

justin bieber
Fotó: Northfoto

No, de nem csak ezek miatt került ismét a figyelem középpontjába a gyerekképű popsztár. Justin Bieber élete ugyanis úgy tűnik, hogy nagyon komoly fordulatot vesz. Miután az egyik legfelkapottabb producer, Diplo kezelésbe vette az énekes zenei karrierjét, haverjával, Skrillexszel, akivel egyébként a Jack Ü formációt is alkotják, elhozták a nyár egyik legütősebb slágerét, a Where Are Ü Now-t, ezáltal pedig Justin Biebernek megalapozták a nagy visszatérést. Ezután Skrillex folytatta JB karrierjének egyengetését, és legújabb dala, a What Do You Mean máris legyőzte a One Direction Drag Me Down című számát, amivel már az első öt napban 21 milliós lejátszást sikerült produkálnia Spotify-on. A dal a Billboard Hot 100-as listáján is az első helyen debütált, így meg Justin Bieber lett a legfiatalabb férfi előadó a Billboard történetében, akinek sikerült egyből egy No.1 slágerrel kijönnie.

Ha ez még mindig nem elég meggyőző a Justin Biebert pusztán divatból gyűlölők megtérítésére, akkor ajánljuk azok figyelmébe az említett What Do You Mean akusztikus verzióját, amiben a kanadai énekes tagadhatatlan tehetségét is megvillantja, és még köszönetet is mond rajongóinak a támogatásért.

justin bieber
Fotó: Northfoto

Mi már eddig is tudtuk, hogy sokkal több lapul a botrányhajhásznak, valamint agresszióját kezelni nem tudónak tűnő kisfiú mögött. És lám, igazunk lett, hiszen most már tényleg úgy néz ki, hogy örökre levetkőzte az énekes ezeket a hisztiket – szó szerint, ahogy a fenti képen is látható. Izgatottan várjuk, mire készül még JB, mert most már akarva akaratlanul is Belieberek lettünk.

Íme a What Do You Mean akusztikus verziója, ami talán jobb is mint az eredeti:

justin bieber

Ez is érdekelhet

„Előbb szeretek, utána szeretkezek” - Nagy a baj, ha a demiszexuálisok szexuális kisebbséget jelentenek

„Előbb szeretek, utána szeretkezek” - Nagy a baj, ha a demiszexuálisok szexuális kisebbséget jelentenek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói