Csak egy szám, meg még egy: Seal visszatért, emberek!

2015.szeptember.11.

A 90-es évek koronázatlan R&B királya, Seal az utóbbi években inkább a feldolgozásokban, a nagyzenekaros soulos hangzásokban utazott, persze, akik a kezdetektől fogva rajongói voltak az énekesnek, azok kiskutyák módjára ezeket a dalokat, lemezeket is ugyanúgy hallgatták, imádták.

Azonban Seal, az a Seal, aki olyan hatalmas slágerek alkotója, mint a Killer, a Crazy, vagy a szuperromantikus Love's Divine, a kellemes R&B és a vagány pop mellett kipróbálta magát a kicsit pörgősebb klubzenék világában is a 2007-es System albumával. Az említett soulos kitérők, egy Heidi Klum által inspirált 2010-es lemez, egy kínkeserves válás, majd több késleltetés után végre visszatért régi önmagához, és Seal 7 néven érkezik is a legfrissebb korong novemberben. Itthon pedig a Magneoton gondozásában fog majd megjelenni.

Az új lemez első két száma, az Every Time With You és a Do You Ever teljesen visszaröpít bennünket azokba az időkben, amikor Seal abszolút a csúcson volt. Az új album megjelenése reméljük azt is jelenti, hogy ismét hazánkba látogat majd megint.

Az első dal, az Every Time With You a People magazin oldalán debütált tegnap, itt tudod meghallgatni, és a zenész elárulta a magazinnak, hogy "(...) a romantika ihlette. Belegondoltam, mi a legszebb dolog, amit egy szerelmes ember mondhat a kedvesének, illetve mi lehet a legromantikusabb mondat, amit valaki hallani szeretne a párjától. Nem tudnék ennél csodálatosabbat elképzelni: Amikor veled vagyok, érzem, hogy engem akarsz". Hát, tényleg így van…

A Do You Ever-ben pedig azok a már jól ismert gitármotívumok és teli hanzások csendülnek fel, melyek halhatatlanná tették az énekest a 90-es években.

Hallgasd meg:

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell