Együtt dolgozott már Kim Kardashiannel és Rihannával is, a szuper menő Sita Bellan Budapesten zenél

2019.március.22.

Ha nem valamelyik nagy divatház kifutóján vonul, nem a legújabb ékszerkollekcióján dolgozik, vagy nem az egyik Rihanna klipben tündököl, akkor éppen erre jár, nálunk Budapesten. A nagyközönség előtt először lép fel itthon az egyik legkúlabb feltörekvő dj csaj, Sita Abellan.

A techno királynőjeként elhíresült, pofátlanul fiatal, mindösszesen 26 éves multitalentumra úgy tekinthetünk, mint a modern idők divatikonjára, aki egyszerre feszegeti a zene és a stílus határait. A legmenőbb magazinokban készültek már vele divatanyagok, rendszeresen szerepel a Vogue, i-D, Glamour, Nylon, sőt még a New York Times oldalain is.

Káprázik a szemünk? Ők itt Kim Kardashian klónjai

Káprázik a szemünk? Ők itt Kim Kardashian klónjai

Észveszejtő partikat csinál Ibiza ikonikus underground clubjában, a DC10-ben, de fellépett már a Coachella fesztiválon, illetve számos privát bulin zenélt. Többek között láthattuk már Jeremy Scott, Balmain, Vogue, Rihanna Fenty x Puma és Moschino rendezvényeken is. Ha pedig a stylistkodásról lenne szó, öltöztette már Kim Kardhasiant és J Balvint, de saját szettjeit is folyton like-eső kíséri a közel 600 ezer követővel rendelkező Instagram oldalán (@sitabellan, csekkoljátok, érdemes!).

Elmondása szerint felfelé ívelő pályafutása akkor kezdődött, amikor Rihanna kiválasztotta a 2015-ös "Bitch Better Have My Money" klipjéhez, amelyben szőke parókában gengszterkedik az énekesnő oldalán. Ha mindez nem lenne elég, akkor még hozzá tehetjük, hogy mint dizájner sem lustálkodik. Tervezett már kapszula kollekciót a HTC Los Angeles-nek, illetve "La Vida de Sita" néven Air Force 1 cipőket a Nike-nak. Saját extravagáns ékszermárkája, a LILITH a párizsi divathéten debütált.

Ha kíváncsi vagy Sita cool stílusára és szívesen tálconál át egy ejászakát pörgős zenérie, látogass el március 23-án este az Aether Clubba, tuti, hogy egy felejthetetlen élménnyel gazdagodsz majd!

Sita gyors interjút is adott nekünk, ismerd meg közelebbről ezt a rendkívül szuper csajt!

Spanyolországban születtél, ott is nőttél fel? Hogyan kerültél bele a divat, aztán a zene világába? Vagy pont fordítva történt?
Murciában születtem, Spanyoloszágban. A divat és a zene egyszerre szippantott be, és azóta is a két legnagyobb szenvedélyem. Mivel a bátyám zenész és az édesanyám modellkedett, így gyerekkorom óta mindkettő jelen van az életemben.

Sita Bellan
Sita Bellan

Kik a legnagyobb példaképeid, a zenében és a divatban egyaránt?
Alexander McQueen, Miss Kittin mindig is nagy hatással voltak rám, példaképek, Marilyn Manson szintén inspirált, de inkább a divatban.

Kik vannak rád hatással a zenében? Hogyan jellemeznéd a stílusod?
Nagyon inspirál Marcel Dettmann, Ben Klock, Seth Troxler hangzásvilága. Mindig is szerettem a technót, de amit a leginkább szeretek benne, az a világ, amit alkot, ahova elrepít, amikor hallgatom, és én is szeretem átadni ezt a "világot" az embereknek, amikor zenélek. Most saját dalokon dolgozom, és nagyon izgatott vagyok, alig várom, hogy kijöjjenek! Ez olyas valami, amit már nagyon régóta tervezek, ez egy igény, amit feltétlenül ki kell elégítenem magamban.

Minden amire vártál: Leo és Brad egy filmben, itt nyár filmjének előzetese

Minden amire vártál: Leo és Brad egy filmben, itt nyár filmjének előzetese

Most dobtad piacra az ékszerkollekciódat, miért éppen ékszerek?
Ez is egy módja számomra az önkifejezésnek. Szeretem a kiegészítőket és nagyon természetes volt, hogy itt kezdjek. Ezáltal tudtam a stílusomat belevinni valamibe, amit én alkottam, és aztán ezt megosztani másokkal. A kollekció Lilith névre hallgat, és ha kellene egy történetet alkotnom köré, akkor azt mondanám Lilithről, hogy ő egy olyan nő, aki áthágja a szabályokat és nem érdekli, hogy mit gondolnak mások. Szerintem ez nagyon menő dolog, és azt akarom, hogy más is ezt gondolja, amikor az ékszereimet viseli.

Még mindig nagyon fiatal vagy! Mik az álmaid, terveid a jövőre?
Szeretem kifejezni magam és olyan dolgokat csinálni, amelyek inspirálnak, ez motivál, ettől leszek boldog. A jövőbeni terveim? Legyen saját márkám és saját albumom.

Inkább…
…Egy dalt hallgatnál életed végéig vagy egy ruhát viselnél mindig?
Egy dalt hallgatnék örökké, nem tudnám ugyanazt a szettet viselni életem végéig! Képes vagyok egy dalt hallgatni napokig, és újabb dimenziókba visz el, új emlékeket ad, amin hosszú ideig nem akarok változtatni. De a divat úgy hiszem, nagyon gyors és vele kell változnom, sosem ismételhetem magam.

…Visszautaznál az időbe vagy megnéznéd a jövőt?
Inkább a jövőbe mennék, mert soha nem akarnék semmit sem megváltoztatni a múltamban. A múlt arra jó, hogy tanuljunk belőle, sosem akarnám megváltoztatni. Még akkor is, ha rossz dolgok történnek, azt is próbálom pozitívan felfogni és mint egy új ajtó úgy tekintek rá. Azért utaznék a jövőbe, hogy megtudjam milyen lesz a jövő csak úgy önmagában, mindenkinek, nem azért, hogy a saját életemet lássam.

…Elégedett lennél, de boldogtalan vagy boldog, de elégedetlen?
Ahhoz, hogy elégedett legyek boldognak kell lennem, és ahhoz, hogy boldog legyek elégedettnek kell lennem. Egy és ugyanaz és azon múlik, hogy pozitív vagyok-e.

A világsztár, olasz milliárdos is fellép az EFOTT-on

A világsztár, olasz milliárdos is fellép az EFOTT-on

…A Burning Manre vagy a Tomorrowlandre mennél?
Tomorrowlandre.

…Elveszítenéd a szaglásod vagy a ízlelésed?
Annyira összefüggnek, ha elveszíted a szaglásod, akkor az ízeket sem érzed. Nem tudom eldönteni, szeretem kipróbálni az új ízeket, de annyira fura lenne, ha nem tudnék semmit megszagolni, imádom az illatokat.

…Nyaktól felfelé vagy lefelé öregednél?
Nyaktól lefele. Az agyam, az elmém nem öregedhet meg, örökké fiatal szeretnék maradni.

Ez is érdekelhet

Oscar-díjat kapott a magyar csoki! Ez a márka kapta az elismerést

Oscar-díjat kapott a magyar csoki! Ez a márka kapta az elismerést

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Monitor

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják