Ezért hagyhatta ott valójában az Eufóriát Barbie Ferreira

Mindenki nyugodjon meg, az Eufória 25 éves színésznője, Barbie Ferreira nem marad munka nélkül. Olyannyira nem, hogy egy héttel bejelentése után, miszerint elbúcsúzik Katherine Hernandez karakterétől, már az is kiderült, miben láthatod legközelebb.

Barbie Ferreira hamarosan új filmben debütál az Eufória után
Barbie Ferreira hamarosan új filmben debütál az Eufória után
Fotó: Getty Images /Kevin Winter

Lesújtó volt, ugyanakkor valahol számítottunk is rá, hogy Barbie Ferreira előbb vagy utóbb otthagyja a Z generáció egyik legfontosabb sorozatát, tekintve, hogy az Eufória első évadhoz képest nevetségesen kevés képernyőidőt kapott, karaktere szála pedig egy sokadik mellékszereplőével is alig ért fel. Iparági pletykák szerint a színésznő nem igazán jött ki jól a sorozat rendezőjével, Sam Levinsonnal, aki az egyik vitájukat követően (Ferreira állítólag egyszerűen kisétált a jelenet forgatásáról) kivágta a színésznő jeleneteit.

A fiatal híresség bejelentésekor nem adott rá magyarázatot, hogy az ő vagy a csatorna, esetleg a rendező döntése áll-e a távozása mögött, úgy tűnik, ennél jóval diszkrétebb. Ehelyett megköszönte a rajongóknak az eddigi támogatást, és elbúcsúzott imádott karakterétől: „Minden szeretetetemet és figyelmemet beleadtam. Remélem, ti is éreztétek. Szeretlek, Katherine Hernandez.”

Magyar név is felkerült a 2022-es Emmy-jelöltek listájára, Sydney Sweeney duplázhat

Új élet, új munka

Ahhoz túl tehetséges, hogy megbízás nélkül maradjon, és már az is kiderült, hogy az Amazon és a Blumhouse Television közös thrillerében, a House of Spoils-ban láthatod legközelebb. Ezzel pedig fel is villant egy logikus magyarázat, miért hagyta ott a sorozatot Ferreira, az Eufória és a House of Spoils című produkciót ugyanis nagyjából egy időben forgatják. A filmet egyébként Bridget Savage Cole és Danielle Krudy írja és rendezi, a sztori pedig egy séf történetét meséli el, aki megnyitja élete első éttermét, a vállalkozás azonban nem megy olyan gördülékenyen a kétes befektetők és a birtok korábbi tulajának szelleme miatt.

A 25 éves Barbie Ferreira karrierje egyébként meglehetősen friss: 2020-ban debütált az HBO Unpregnant című vígjátékában, majd villámgyorsan a Z generáció egyik abszolút kedvence lett az Eufóriának köszönhetően, így biztosak vagyunk benne, hogy sértetlenül megússza a karriere a Sam Levinsonnal való csörtét és a sorozatból való távozást is.

Kampányok, amelyekben viszontláthatjuk az Eufória sztárjait

Forrás: hollywoodreporter.com, glamourmagazine.co.uk

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói