Exkluzív catering, egyedi kreatív megoldásokkal

2016.május.5.

A formabontó projekt 2013-ban indult Dél-Spanyolországból, ahol több szórakozóhelyen és rendezvényen is megjelentek a koktélgyöngyökkel, azóta már Londonban, Ibizán és egy éve Magyarországon is jelen vannak. Céljuk, hogy a molekuláris gasztronómia illetve a divat- és designer világ különleges fúziójával teljesen új és exkluzív italfogyasztási élményt nyújtsanak a vendégek számára.

Kihasználva a termékben rejlő és a megjelenés által kínált kreatív lehetőségeket, teljesen személyre/rendezvényre tudják szabni szolgáltatásukat. Az alkoholos és alkoholmentes innovatív koktélgyöngyök futurisztikus gasztro-élményén túl, a rendezvény nívójához és hangulatához igazított egyedi design jelenti az igazi PearlShots "űrhajó" hatást.

A catering szolgáltatás három különböző kategóriában és megjelenési stílusban érhető el. A CreativePearl, amely a legtöbb lehetőséget adja a dobozon kívüli gondolkodásra; az új Elegant-BlackPearl és Elegant-WhitePearl, amelyeket a trendi, minimál-elegáns vonalvezetés kedvelői fognak előnyben részesíteni, illetve a Luxury-GoldenPearl design, amely, ahogy azt a neve is tükrözi, arany színben pompázik és a PearlShots luxus kategóriáját testesíti meg.

A koktélgyöngyöket mindig nagy érdeklődéssel fogadják a vendégek és minden alkalmat felejthetetlenné varázsolnak, legyen szó akár promócióról, privát vagy céges rendezvényről.

Nem volt ez másképp a GLAMOUR Women of the Year 2016 gálán sem, ahol az érkező vendégeknek kínáltak welcome koktélgyöngyöket. Hogy mivel igyekeztünk lenyűgözni az év legglamúrosabb eseményének résztvevőit, ahol a vendéglistán színészek, közéleti személyiségek, mindent látott bloggerek, a divatszakma és az itthoni celeb világ krémje szerepelt? A PearlShots kreatív műhelyében egy olyan fúziót álmodták meg, amelyben az új Elegant-BlackPearl design mellé gyöngybe öntötték az érkező tavaszt, és olyan új ízeket kínáltak, mint az ehető virággal díszített tavaszi-, illetve külön a gálára készített GLAMOUR Women of the Year 2016 Koktélgyöngy. Bájos unikornis hoszteszeiket pedig Cukovy egyik "jövő-formáló" kreációjába öltöztették. Ha érdekel, hogy a valóságban hogyan nézett ki mindez, akkor tekintsd meg a rendezvényen készített videót:

A PearlShots catering szolgáltatása mellett a termékkapcsolás és közös promóciók irányába is sikerült elmozdulniuk. Büszkék rá, hogy hivatalos együttműködő partnerünknek mondhatják a Nespresso Business Solutions-t, akikkel a közös promóciók során igazi Nespresso kávéból készült PearlShots különlegességeket kóstoltatnak a vendégekkel.

Ha szeretnéd, hogy a te rendezvényed még egyedibb és exkluzívabb legyen, keresd fel honlapjukat, ajánlatkéréssel és foglalással pedig írj nekik az info@pearlshots.eu e-mail címre.

Ez is érdekelhet

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Monitor

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat